"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka,
Caro może coś jeszcze z tego będzie, trzymam kciuki.
Malina a u Ciebie jakieś zawirowania wczoraj chyba zaznaczony miałaś początek nowego cyklu dzisiaj że to tylko plamienia sikaj na testa i nie trzymaj nas w niepewności
Gizmo a ty na co czekasz w tym szpitalu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny.
Przepraszam, że się nie odzywalam, ale jakoś spadek formy u mnie. Nie chce Was tutaj zawalac swoimi problemami. Ostatnio chyba za duzo myślę i analizuję. Ehh... mam nadzieję, że to przejściowe. Ale wiecie jak my baby mamy zawsze się czymś martwimy.
Gadu Strasznie mi przykro. W takich chwilach nie ma dobrych słów, więc życzę Wam wszystkim dużo siły. Trzymajcie się ciepło.
Caro Może jeszcze za wcześnie? Pamiętaj nie ma małpy jest nadzieja.
Pasok Super wieści! Gratuluję malego/ej wiercipiety
Gizmo Powodzenia na zabiegu!
Malina No wlasnie o co kaman z tym Twoim wykresem? Będziesz testować?
Karolajn Jak urlop? Pogoda daje radę?
Posok82 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNatsik kochana
a co to się dzieje u Ciebie opowiadaj zaraz tutaj. Co do urlopu to szczerze gorzej zmęczona jestem niż po pracy
Do Gdańska staliśmy w korku i spowrotem też korek także opóźnienie total ale ogólnie pobyt super i pogoda dała radę bo ładnie słonko świeciło, spacerowało się świetnie nad morzem powdychało jodu
dziś jedziemy do rodziców Mojego P. czyli też droga najgorsza bo ponad 2 godziny trza zasuwać autobusem a tego najbardziej nie lubię w podróżach no ale co zrobić. Narzekać nie bd najwyżej wylenię się w weekend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie no ogólnie to nic złego się nie dzieje. Trochę zawirowań u Mojego w pracy - która będzie zmieniał. Na szczęście nowa praca już jest zalatwiona takze zostaje pozamykac w starej wszystkie sprawy i można zaczynac. Ale wiecie jak to jest. Ja odrazu przerażenie, ze jak mu sobie damy radę, ja w ciazy, na l4 i tysiąc myśli na minutę. Ehh mam nadzieję, ze to się jakoś wszystko pouklada. Co prawda mamy jakieś oszczędności także nie byłoby tragedii, ale sama taka sytuacja bardzo stresuje.
Co prawda wiem, ze mój B jest mega odpowiedzialny i zawsze sobie jakoś poradzi, ale i tak mam głowę zajętą.
Aha jeszcze na dokładkę opona nam w aucie poszła także do jutro jesteśmy bez samochoduNo nic podobno spacery w ciazy wskazane.
Także tyle u mnie
Pasok Śliczny bobas. To pierwsze USG jak widać ruchy jest super. Ja chyba dopiero wtedy uwierzyłam, ze w ciazy jestem
Karola Super, ze pogoda dopisała
Cieszcie się tym urlopem, bo to ostatni urlop we dwoje
3500 g 54 cm