"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
hej , dziewczyny ja tak krociutko moze ktoras tak miala ....mialam niby idealny pecherzyk 24.4 mm 16dc , 21 na usg wyszla trobiel krwotoczna niby poowulacyjna ale ja nie wierze ze moze byc wszysko ok , przeciez nikt ztakimi torbielami nie zachodzi blagam zbnacie kogos w warszawie jakiegos specjaliste ?? ja juz nie wiem co mam robic , nie moge pozbyc sie tych torbieli wczesniej byly normalne teraz jak myslalam ze pierwszy raz w zyciu bede miala owu to mam torbiel znow ,.... blagam jest jakis program rzadowy dla takich dziewczyn ktore nie moga zajsc bo maja syndrom powracajacych torbieli ? odechciewa sie zyc , siedze i placze od wczoraj ...myslalm ze ten cykl bedzie normalny , zaznacze ze lecze sie u lekarza ale on jak widac nie umie mi pomoc bo to juz rok walki z torbielami ...pomocy
-
Żabcia myślę że takiego programu rządowego nie ma, z tego co piszesz to powinnaś zmienić lekarza ale w Warszawie to jednak problem trafić na kogoś kompetentnego bo lekarzy jest multum, może spróbuj umówić się do jakiegoś lekarza który pracuje na Inflanckiej albo Karowej albo w Klinice Uniwersyteckiej, może ci tzw szpitalni maja większe pojecie
-
Czesc dziewczyny! Mysle, ze wybralam dobry watek!
mam pytanie, a mianowicie jak to jest z ta szyjka? Jaka powinna byc? We wczesnej ciazy? A jaka przed okresem?
Probuje wybadac jaka mam, ale w ogole dzisiaj nie moge jej wyczuc, wszystko w srodku mam takie rozpulchnione... Nie wiem co to oznacza...
Mozecie tez zerknac na moj wykres??Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wykres masz super, a co do szyjki to w ciąży czysto teoretycznie powinna być wysoko twarda i zamknięta a przed okresem powinna się obniżyć zrobić miękka i otwarta, ja w szczęśliwym cyklu tuż przed testowaniem w zależności od dnia a to miałam wyżej albo niżej ale była zawsze twarda, musisz poczekać do dnia miesiączki i wtedy zatestować, życzę powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 10:51
-
Lago wrote:Zadna amba mnie nie zjadla, hahahahhaha. Bylismy ze starym krwi upuscic i teraz czekam niecierpliwie na wyniki. Zobaczymy co tam moja tarczyca wyprawia...od jutra znow CLO a za 2 tygodnie wstrzykiwanie chlopakow do mamusi
-
Posok82 wrote:a dzisiaj będą wyniki czy może trzeba parę dni czekać? a inseminację będziesz miała u swojego gina czy Ahmeda?
czesc dzis a reszta pewnie po weekendzie. W koncu znalazlam sensowne labo gdzie mozna wyniki sprawdzic przez neta i nie ma tlumow ludzi. U Ahmeda to ja tylko tarczyce bede leczyla, no chyba ze nie bedzie zwracal uwagi na efteki to go zmienie, Inseminacja u mojego, za tydzien jade na konsultacje i kurde troche sie boje czy dobrze robie, bo wiekszosc robi to w klinikach a nie gabinetach ale ja zawsze musze cos wymodzic...taki typ -
bo może w tych klinikach jeszcze oglądają nasienie pod mikroskopem przed podaniem, w sumie w klinice to też zwykły gabinet ginekologiczny, zakładam że twój gin ma odpowiedni sprzęt aby podać chłopaków
chyba nie będziesz u niego pierwszą pacjentką która podda się inseminacji
a na konsultacje jedziesz do Gdańska? -
Juzgo obcykalam ze sprzet ma wypasiony i on robi tez badanie nasienia najpierw u siebie, a pozniej wysyla do Krakowa w celu potwierdzenia. No tez tak sobie mysle,ze w klinikach to tez zwykly gabinet, a nasienie preparuje sie tak samo. W koncu to nie invitro gdzie trzeba zachowac super sterylne warunki i potrzebne jest cale labo do tego. No zobaczymy co tam doktorek wymodzi za tydzien. Na razie jest tak buro za oknem, ze do niczego nie moge sie zebrac i zrobilo sie ze mnie niecierpliwe jajo. Kurde Posok ale masz fajnie, ze pracujesz w domu...
A na konsultacje chyba do Bydgoszczy bo tam moj gin tez pracuje, choc wiem ze opinie ta klinika ma kiepskie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 12:18
-
tak sobie myślę że przed insemką to będziecie musieli pościć :>
a jak długo chodziłaś do to tego gina przed tym zanim się zdecydowałaś na zabieg? on wcześniej wam nie proponował?
praca w domu ma swoje plusy i minusy ale to jak wszystko, firma jeszcze nie wie o mojej ciążyto się zdziwią a w tym tygodniu znowu mi się szef zmienił będzie miał trudny orzech do zgryzienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 13:21
-
Posok82 wrote:tak sobie myślę że przed insemką to będziecie musieli pościć :>
a jak długo chodziłaś do to tego gina przed tym zanim się zdecydowałaś na zabieg? on wcześniej wam nie proponował?
praca w domu ma swoje plusy i minusy ale to jak wszystko, firma jeszcze nie wie o mojej ciążyto się zdziwią a w tym tygodniu znowu mi się szef zmienił będzie miał trudny orzech do zgryzienia
jakos ze 3 miesiace do niego chodzilam. Proponowal zabieg, ale najpierw chcial sprobowac ze stymulacja i HSG tez mi robil. Wogole do niego jak sie wejdzie do jak do szpitala, szafki przeszklone zawalone urzadzeniami i medykamentami a u poprzedniego tak pusto bylo. Tylko fotel i lozko.
Juz widze miny ludzi jak wparujesz do biura z brzuchem hahhaha
Elo Kobity?? Gdzie Wy sa????? -
Lago wrote:jakos ze 3 miesiace do niego chodzilam. Proponowal zabieg, ale najpierw chcial sprobowac ze stymulacja i HSG tez mi robil. Wogole do niego jak sie wejdzie do jak do szpitala, szafki przeszklone zawalone urzadzeniami i medykamentami a u poprzedniego tak pusto bylo. Tylko fotel i lozko.
Juz widze miny ludzi jak wparujesz do biura z brzuchem hahhaha
Elo Kobity?? Gdzie Wy sa?????
to masz profesjonalnego ginaja teraz gdzie chodzę to nawet nie mam pojęcia bo za dużo emocji na każdej wizycie
To myślę że Wam się uda za pierwszym strzałem
Hehe nie no aż tak długo nie będę czekać z poinformowaniem pracodawcy bo wiem że musi się jakoś przygotować planuję w połowie września jak wrócę z urlopualbo zadzwonię i wyślę zaświadczenie pocztą tuż przed urlopem zobaczymy
Caro, Malina proszę zdać relacje co u was bo patrzę na wasze wykresy i wypatruję zielone kropki
Gizmo już po zabiegu?
Marta widziałam że podglądałaśskrobnęłabyś coś
-
nick nieaktualny
-
Caro wrote:Ehh Dziewczyny,
U mnie raport nie wesoły, ani ciążuni ani @. A testy negatywne.
u mnie po odstawieniu dupka @ przyszla po 2 dniach a po luteinie po 3 i to tak ledwo, ledwo...bardzo dlugo sie rozkrecala i jest jakas taka dziwna bardzo....mam nadzieje ze ta luteina mi nie rozwali cykli -
Karolina2787 wrote:Ja już nareszcie w domku
odpoczynek przed tv
Lago masz już wyniki?
Caro to co to się dzieje u Ciebie
odpoczywac to na urlopie trzeba a nie przed tv
na wyniki niestety musze czekac do poniedzialku, bo robilismy tez testy na HIV a to trzeba osobiscie odebrac.....a taka jestem ciekawa co z ta moja tarczyca... -
nick nieaktualnyLago ja prawie spania nie miałam i tylko jeździłam to tu to tam i łaziłam dlatego teraz jestem taka wykończona i dla mnie to relaks i w końcu odpoczynek
No to trochę poczekamy na te Twoje wyniki ech najgorsze te czekanie jest
Lago lubi tę wiadomość