"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Podglądam Was cały czas
U mnie nudy. Przygotowuję sobie powoli wszystkie książki i artykuły do mgr, bo od września chciałabym już oficjalnie zacząć pisać pracę..
Bo jak narazie to wyszukuję wszystkiego do roboty tylko nie pisanie
I nie wiem, czy już wam mówiłam.. moim tematem jest - "zjawisko lęku przedporodowego". Więc będę potrzebowała do badań kobietki w ciąży. Tak więc do tego czasu (do zaczęcia badań) mam nadzieję, że już WSZYSTKIE zaciążymy!
Karolina2787, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laski
U mnie bez zmian. To już się robi nudne. Jakieś tam byle plamki i brak @. A i wczoraj popołudniu test czułość 20 negatywny. To tyle. Nie wiem właściwie na co czekam ale mam jeszcze jeden test więc jak coś to może siknę za jakiś czas.
Pozdrawiam Was KochaneCaro lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ja już nareszcie w domku
odpoczynek przed tv
Lago masz już wyniki?
Caro to co to się dzieje u Ciebie
Sama nie wiem ci znowu. Może jutro @ przyjdzie. W zeszłym cyklu tak przyszła po odstawieniu Dupka. Wiec podobnie jak u Ciebie Lago..
Smęce. Małż w delegacji, nie mam się komu wypłakać.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Witam
,
Marta wow jaki temat, nie wiem jak było kiedyś ale w obecnych czasach lęk przed porodem jest duży więc będziesz miała o czym pisać
Malina cykl Cię robi w bambuko, ale czekam razem razem z Tobą na rozwój sytuacji.
Caro małpa przyszła bo nie udostępniasz wykresu?
Lago eh myślałam że dzisiaj przeczytam o twoich wynikach a tu trzeba do poniedziałku czekać, ehh to czekanie....
Karola zazdroszczę lenistwa choćby przed TVja jeszcze tylko tydzień i też zaczynam labę
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Chciałam to napisać jak ktokolwiek będzie to czytał ale co mi tam.
Dzisiaj sikałam rano na patyk- mąż mnie zmusił.
Oto efekt:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e18add2860e.jpg
kozamonia, Posok82, Nats, ana1122, Karolina2787, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Jaki książkowy spadek no i to plamienie
Gizmo jesteś zagniezdzonajakos mi się wierzyć nie chce. Pierwszy raz odkąd sie staramy zauwazylam taki sluzik po owu. Taki różowy z odrobinka krwi. Dosłownie smużka
Nie wiem juz co myśleć czy się bać czy nie nastawiać na nic. -
Gizmo wrote:Żeby to chociaż prawdziwe bylo Natsik
jakos mi się wierzyć nie chce. Pierwszy raz odkąd sie staramy zauwazylam taki sluzik po owu. Taki różowy z odrobinka krwi. Dosłownie smużka
Nie wiem juz co myśleć czy się bać czy nie nastawiać na nic.
Kurczę, trzeba myśleć pozytywnie!
Za dużo ostatnio tych kiepskich informacji. Trzeba jakoś ta zła passe przełamać.Posok82 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm