"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
caro sukienka prze kozak !
podoba mi się... elegancka.. z gracją
Nats nie bój żaby ! będzie dobrze
Marta trzymam mocno kciuki
Karola w koncu musi sie udać ..zoabczysz !
Karolina2787, Marteczka93, Caro, Nats lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Marteczka93 wrote:A to różnie..od 11 do 14 dni.
Ale zazwyczaj tak 2 dni od odstawienia luteiny dostaje @..więc jutro byłby dzień @ właśnie.Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPosok mój robił badanie nasienia jak na razie ale powtórzyć będzie trzeba niedługo.
Marteczka 3mam mocno kciuki za dwie kreseczki
Gadi dziękia żadnych leków nie biorę także spoko no i mam nadzieję że tak jak mówisz uda mi się w nie tak odległym czasie
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
Czesc Wam
No to od poczatku
Caro kreacja mmmm, ten wzorek na pazurku żeś podpasowala w sam raz do koronkowej góry sukienki. Zostaniesz gwiazda wieczoru
Natsik kciukam za wizytę a odnośnie niskiego eos moze tak być przy wzmożonym wysiłku lub przez szalejące hormony.
Marteczka kciuuuuuki trzymam za jutrzejsze testowanko
Posok u Ciebie widac ze nudna ciaza sie zapowiada bo bez dolegliwościoby tak dalej
Gadi pokaz cycki
Karola super ze myślisz poważnie o badaniach. Moze wspólnie upodabamy sobie jakis miesiąc za zapylenie
A teraz gdzie jest Lago i Maliniak!!!??? No pytam sie noKarolina2787, Marteczka93, Caro, Nats, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Czesc Wam
No to od poczatku
Caro kreacja mmmm, ten wzorek na pazurku żeś podpasowala w sam raz do koronkowej góry sukienki. Zostaniesz gwiazda wieczoru
Natsik kciukam za wizytę a odnośnie niskiego eos moze tak być przy wzmożonym wysiłku lub przez szalejące hormony.
Marteczka kciuuuuuki trzymam za jutrzejsze testowanko
Posok u Ciebie widac ze nudna ciaza sie zapowiada bo bez dolegliwościoby tak dalej
Gadi pokaz cycki
Karola super ze myślisz poważnie o badaniach. Moze wspólnie upodabamy sobie jakis miesiąc za zapylenie
A teraz gdzie jest Lago i Maliniak!!!??? No pytam sie no
muszę kupić rozmiar większy stanik..Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dopiero na dzialke dotarłam do Tii. Kociokek gotowy juz na mnie czekal. Pierwszy posiłek dzis no ale cóż zrobić jak od 8rano w drodze bylam miedzy chirurgiem, stomatologiem Dudi, dziekanatem i mopsem. A jeszcze z matula urzad zaliczyłam, zoologiczny i wizytę u ciotki.
Co do mojego palucha to musze przeswietlenie zrobić bo możliwe, ze po siatce opiłek zostal i sie przesunal. Wizyta za 2tyg u chirurga. Stwierdził ze brzydki zrost sie zrobil, trzeba w calosci to usunąć no i ze dlatego nerw w palcu jest zablokowany. Zobaczymy co dalej bedzie.
Dudi trzecie podejscie dzis miała tym razem u stomatologa dziecięcego. 20minut placzu na fotelu i do widzenia. Koniec tematu o zębach i ortodoncie.
Dzis śpimy na dzialeczce w związku z tym przytuliłam sie juz do piffkaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Heloł Gizmuś kochana
ja ogólnie jestem z września to może uda mi się w miesiącu urodzenia
hehe w co wątpię
więc jaki miesiąc proponujesz Ty?
Tii ma zostac ciut dluzej w Pl to liczę ze wyrobimy sie na plodne we wrześniu jeszcze -
nick nieaktualnyGzimo no to masakra jesteś zalatana i wgl idzie się w tym wszystkim pogubć. Ja bym chyba musiała rozpiskę zrobić sobie na kartce co kiedy i o której godzinie bo bym nie spamiętała
No to zdrówko i Twoje zdrowie bo ja właśnie tysz se popijam a cojeszcze jutro i urlopik
-
Karolina2787 wrote:Gzimo no to masakra jesteś zalatana i wgl idzie się w tym wszystkim pogubć. Ja bym chyba musiała rozpiskę zrobić sobie na kartce co kiedy i o której godzinie bo bym nie spamiętała
No to zdrówko i Twoje zdrowie bo ja właśnie tysz se popijam a cojeszcze jutro i urlopik
nie chcialabys go widzieć
przy trojce dzieci i czwartym najstarszym dziecku (Tii) trzeba się jakos organizowac.
Zdrówko kochana pod słoneczko żeby jak najdluzej nam swieciloKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Szczerze to tez liczę na wrzesień dopiero. W tym cyklu chyba nawet owu u mnie nie będzie. Prolaktyna chyba szczyt szczytów u mnie osiagnela
Tii ma zostac ciut dluzej w Pl to liczę ze wyrobimy sie na plodne we wrześniu jeszcze
No to pasuje czyli Gizmo pijemy za dwie krechy tłuste na naszych wrześniowych testach -
nick nieaktualnyGizmo wrote:Dlatego ja kalendarz prowadzę
nie chcialabys go widzieć
przy trojce dzieci i czwartym najstarszym dziecku (Tii) trzeba się jakos organizowac.
Zdrówko kochana pod słoneczko żeby jak najdluzej nam swiecilo
Mogę się tylko domyślać i współczućbo to serio mózg się lasuje od tylu zadań łaaaa... Zdrowie Twoje w gardło moje