"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro Super pazurki
krótkie są fajne. Nie wiem dlaczego, ale długie szpony mnie obrzydzaja. Zawsze jak widzę Babki z długimi pazurami zastanawiam się jak robią niektóre rzeczy np w kuchni - przecież wszystko musi zostawac na tych pazurach. Ble
A tak w ogole to dzień dobryjest tu ktoś?
3500 g 54 cm -
Nats ja też nie przepadam za długimi paznokciami. I takimi jeszcze szponami typowymi. Fuj fuj.
No i sukienka do kompletu proszę bardzo
kozamonia, zapachmalin, Nats, Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Nats wrote:Mi jakoś zimno jest to jeszcze leżę pod kołdrą. Zaraz ide kawe robic.
Dzisiaj mam wizytę także proszę o trzymanie mocno kciuków
Trzymam kciuki bardzo bardzo mocnoNats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Dziękuję Caro . Zazwyczaj się nie stresuje wizytami, ale dzisiaj od rana w głowie jakieś same czarne myśli. Ehh mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
A sukienka piękna. Idealna ne wesele, skromna, ale bez przesady i ta koronka na gorze. Bardzo mi się podobaNaprawdę możesz Mlodej konkurencję zrobić
3500 g 54 cm -
Nats dziękuję
A Ty odgoń te wszystkie czarne myśli ale już! Takie nie istnieją. Są same słodkie i różowe, takie małe pulchniutkie i do schrupaniaA na którą masz tą wizytę? Żebym wiedział o której godzinie dokładnie zacisnąć kciuki jeszcze mocniej
Jak będę miała jakaś chwilę i będę już odsztafirowana w sobotę to Wam puszczę jakaś fotkęNats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro fajniutka sukienka, to jak się odsztyftujesz w sobotę to nie zapomnij wrzucić zdjęcia bo będziemy czekać
Nats pamiętaj tylko pozytywne myślenie, na pewno będzie ok, oczywiście zdaj relacje jak wrócisz, trzymam kciukiNats, Caro lubią tę wiadomość
-
Wizytę mam dopiero na 18. Zaraz się zajmie robieniem obiadu to jakoś zleci
dzięki dziewczyny
Caro Czekamy na fote w sobotę
A ja jestem w szoku, bo właśnie odebrałam wyniki morfologii. Hemoglobine mam lepszą niż ostatnio - 13,7. Ogólnie wszystko w normie tylko EO obniżone. Gadu ekspercie Ty nasz co to może znaczyć? Groźne to jest? Będę zyc?3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyWitam wszystkie kobietki
Caro super duet czyli sukienka i pazurkibędziesz pięknie wyglądała
Natsik 3mam mocno kciuki ale na pewno wszystko będzie supcio
Posok i Gaduaaa jak się czujecie? Co u Was nowego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 12:14
Nats, Caro lubią tę wiadomość
-
Karola zazdroszczę zaraz urlopik Tobie się zaczyna:) a Ty nie masz jakiś objawów cionżowych?
U mnie całkiem dobrze i tak się wczoraj zastanawiałam że gdyby nie ciągnięcie w pachwinach to w sumie w życiu bym mnie powiedziała że jestem w ciąży - nic mnie nie boli, nie mdli no może wieczorem po całym dniu brzuch odczuwam i energia spada do zera ale poza tym zadziwiająco dobrze -
Nats wrote:Wizytę mam dopiero na 18. Zaraz się zajmie robieniem obiadu to jakoś zleci
dzięki dziewczyny
Caro Czekamy na fote w sobotę
A ja jestem w szoku, bo właśnie odebrałam wyniki morfologii. Hemoglobine mam lepszą niż ostatnio - 13,7. Ogólnie wszystko w normie tylko EO obniżone. Gadu ekspercie Ty nasz co to może znaczyć? Groźne to jest? Będę zyc?Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNom jeszcze jutro i free...
chociaż się porządnie wyśpię hehe co do objawów to niestety zero ale ten cykl od początku był na luzaku więc nie liczę na cud. No to super jak nie masz dolegliwości na pewno wiele babek Ci zazdrości
każda by chciała tak przechodzić ciążę
a powiedz co u Ciebie się zmieniło wraz z ciążą chodzi mi o apetyt czy zachcianki czy twarz jest inna i piersi pewnie bolą co?
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Nom jeszcze jutro i free...
chociaż się porządnie wyśpię hehe co do objawów to niestety zero ale ten cykl od początku był na luzaku więc nie liczę na cud. No to super jak nie masz dolegliwości na pewno wiele babek Ci zazdrości
każda by chciała tak przechodzić ciążę
a powiedz co u Ciebie się zmieniło wraz z ciążą chodzi mi o apetyt czy zachcianki czy twarz jest inna i piersi pewnie bolą co?
piersi bardzo bolały tak od 5 tygodnia teraz chyba wcale a twarz no cóż na początku mnie mega wysypało teraz się uspokoiło więc w sumie zobaczę jak to będzie w dalszych tygodniach
-
nick nieaktualnyPosok82 wrote:nie mam ochoty na słodycze a kiedyś je pochłaniałam czasem coś słodkiego zjem ale nie sprawia mi to już takiej przyjemności jak kiedyś, normalne jedzenie jem częściej ale za to mniejsze porcje, nie mam jakiś zachcianek pewnie to przyjdzie z czasem
piersi bardzo bolały tak od 5 tygodnia teraz chyba wcale a twarz no cóż na początku mnie mega wysypało teraz się uspokoiło więc w sumie zobaczę jak to będzie w dalszych tygodniach
Dziękiwiesz ciekawa jestem ile to się sprawdza z tych Ovufrendowych dolegliwości ciążowych
np swędziały Cię sutki albo piersi a i czy czułaś metaliczny posmak w ustach? To mnie zastanawia
-
Karolina2787 wrote:Dzięki
wiesz ciekawa jestem ile to się sprawdza z tych Ovufrendowych dolegliwości ciążowych
np swędziały Cię sutki albo piersi a i czy czułaś metaliczny posmak w ustach? To mnie zastanawia