"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadu To, ze u faceta w rodzinie były bliźniaki to nie ma nic do rzeczy. Tylko kobieta może odziedziczyc tendencje do ciazy blizniczej, bo to zależy albo od 2 jajek, albo czy 1 się podzieli. Tak mi się wydaje przynajmniej, ze plemniki nic do tego nie mają.
Spokojnie musisz cierpiliwe czekać i sie przekonasz. A na kiedy masz skan?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gadu To, ze u faceta w rodzinie były bliźniaki to nie ma nic do rzeczy. Tylko kobieta może odziedziczyc tendencje do ciazy blizniczej, bo to zależy albo od 2 jajek, albo czy 1 się podzieli. Tak mi się wydaje przynajmniej, ze plemniki nic do tego nie mają.
Spokojnie musisz cierpiliwe czekać i sie przekonasz. A na kiedy masz skan?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:czekam caly czas na list ze szpitala ale najszybciej w 12 tyg... czyli jeszcze 5 tyg czekania... no chyba że wcześniej polecę do Polski a tak pewnie będzie to sobie na szybkości zrobię USG3500 g 54 cm
-
Hej Dziewczyny
Gaduaaa Ehh to, że tam były bliźniaki to niczego nie dowodzi. Zresztą co ma być to będzie chyba nie?Teraz już zbyt wiele nie możesz zrobić, jak tylko dbać o sobie i brzuszek
A właśnie, podbijam pytanie Nats, coś się dopadło ciążowego?
Natsik suwaczek rośnie w oczach, aż miłoNats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro Coś tam niby widać, ale bardziej to wygląda na wzdecie niż na ciążę
Co do innych objawów to prawie brak. Od kilku dni tylko wszystko mnie wkurza trochę bardziej niż zwykle, ale każdy ma czasem takie dni
W czwartek mam USG. Już się nie mogę doczekać
A jak tam Twoje oczekiwanie? Kiedy testujesz?3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyHej laski
Czytałam gdzieś że to niby kobieta ''decyduje'' o ilości dzieci tzn. jak podzieli się komórka a facet to bardziej od płci jestcoś mi się obiło o oczy heh także ten tyle ode mnie o tym
bo najważniejsze żeby było/były zdrowe
Natsik to my też czekamy z niecierpliwością razem z Tobą
Caro widzę że owu pięknie zaserduszkowana teraz najgorsze te czekanie przed Tobą mam nadzieję że tym razem będzie plusik piękny i zdrowy
Gaduaaa, Caro, Marteczka93, Nats lubią tę wiadomość
-
Hello!
Melduję, że wróciłam dzisiaj z szalonego weekendu. Wesele było mega. Wytańczyłam się za wszystkie czasy. I mam wszędzie zakwasy, dosłownie wszędzie. Śmieję się, że nawet na oczach mam
No i co najfajniejsze - wróciliśmy z 3 wódeczkami weselnymi
A za 3 tyg mamy kolejne wesele, więc do tego czasu mam nadzieję że zakwasy już znikną i kto wie, może uda sie wygrać w konkursach kolejne wódeczki do kolekcji
Ja was kochane postaram się nadrobić tak szybko jak się da. Tak więc, zobaczę co tu nowego się wydarzyło
Nats lubi tę wiadomość
-
Hej laski
Ja od kilku dni mam dni kota - mogę spać i spać.
GaduFajnie, że nie męczą Cię bardzo negatywne objawy. Podobno jak jest mało mdłości to cora będzie
Marta a po co Ci tyle tych wodeczek? Zaraz 2 kreski wysikasz i będzie ban na wszystko co ma %
A gdzie jest Lago ?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej laski
Ja od kilku dni mam dni kota - mogę spać i spać.
GaduFajnie, że nie męczą Cię bardzo negatywne objawy. Podobno jak jest mało mdłości to cora będzie
Marta a po co Ci tyle tych wodeczek? Zaraz 2 kreski wysikasz i będzie ban na wszystko co ma %
A gdzie jest Lago ?
chyba nie ma na to reguły
a Lago jeszcze tylko kilka dni do 2 kresek
ja bym już testowałahaha
Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Siemka
ja też się meldujęmam nadzieję że dzisiaj będzie spokojnie w robocie i będę na forum:) Wczoraj upuściłam masę krwi na cały pakiet badań.
Gizmo no no no oby tak dalej
Gadi trzymaj się, tak jak reszta dziewczyn jestem z tobą i wspieram.
a moim przyrostem bety się nie sugeruj bo weź pod uwagę jak ja ją w porównaniu do ciebie póżno robiłam, aha i udostępni kalendarz na fioletowej stronie
Co do zabobonów to się uśmiałam ropiejące oczy no padłam jak przeczytałam, ja dorzucę coś takiego że się w ciąży nie nosi żadnych łańcuszków bo dziecko będzie miało owiniętą pępowinę dookoła szyi, zaczynam się zastanawiać czy ubranie jest dozwolone
Witam nową koleżankę - nie opuszczaj nasGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej, Hej
Gizmo widzę, że produkcja trwa w najlepsze i że nawet lekko spadek i odbicie było. Czyżby owu?
Marteczka tez idę na wesele w sobotę, i chyba odpuszczę sobie alko. Zresztą nawet sukienki jeszcze nie mam hahaha
Gaduaaa jajko na twardo? Mniam, mniam, sama bym wciągłaZ majonezem!
Natsik oczekiwania takie same co miesiącJakoś dziwnie się czuje teraz bez mierzenia tej tempki. No ale może w tym tkwi sukces
A Ty śpij, śpij, odpoczywaj, Groch się domaga
Karola no oby się zjawił i został na dłużej, bo starałam się jak nigdy hihi by obstawić owu ze wszystkich stron
Lago Ooo! Może nam tu zatestujesz?
Posok Twój suwaczek też śmiga w górę aż miło się patrzyCoś tam ciążowego Cię męczy?
Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro serduchowo u Ciebie na wykresie czyli czekamy na zielonego kropka
a u mnie objawów w sumie brak czasem zdarzy się jeden gorszy dzień że aż sobie postękam i tyle czyli wg Nats powinna być dziewczynka a słyszałam że jak nie ma się ochoty na słodycze to chłopak to ja już sama nie wiem co będzie bo pasuje mi i jedno i drugieCaro, Nats lubią tę wiadomość
-
Posok82 wrote:Caro serduchowo u Ciebie na wykresie czyli czekamy na zielonego kropka
a u mnie objawów w sumie brak czasem zdarzy się jeden gorszy dzień że aż sobie postękam i tyle czyli wg Nats powinna być dziewczynka a słyszałam że jak nie ma się ochoty na słodycze to chłopak to ja już sama nie wiem co będzie bo pasuje mi i jedno i drugie
a mam zachcianki i na dziewczynę i na chłopaka... a np z Cypkiem w ciąży jadłam na potęge lody a to słodkość więc dziewczynka.. a jest chłopakPosok82, Caro, Nats lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gadi będą jaja jak w 12 tygodniu pójdziesz na usg i cztery rączki do ciebie pomachają
ale w tej IRL trzymają kobiety w niepewności przez trzy miesiące oszaleć można, w PL praktycznie od razu leci się do gina podglądać
Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Posok serduchowo, ale Gizmolcowi nie dorównam hihi
Aaa bo z tymi "objawami" sugerującym płeć różnie bywa. U jednym idealnie się wpasują, a u innych nie. I Gaduaaa masz rację, byle by zdrowe byłoA co będzie? Co da los? Przekonacie się pewnie już niedługo
Posok82, Gaduaaa, Nats, Marteczka93 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)