"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, przywitam sie z Wami, ale nie będę Was zanudzać i wprowadzać w zły nastrój.. mam mega doła.. dziadek w szpitalu w agoni.. glukozy 26...
dziś usłyszałam pierwszy raz w życiu zabobon.. że kobieta w ciąży nie powinna chodzić na pogrzeby....FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Hej dziewczyny, przywitam sie z Wami, ale nie będę Was zanudzać i wprowadzać w zły nastrój.. mam mega doła.. dziadek w szpitalu w agoni.. glukozy 26...
dziś usłyszałam pierwszy raz w życiu zabobon.. że kobieta w ciąży nie powinna chodzić na pogrzeby....
Wiesz, ze wszystkie jestesmy z Toba myslamiGaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa tule bardzo bardzo mocno.. Dużo siły. Pamiętaj, że duchem Cię wspieramy
Gaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyWitam
Was dziewczyny
Bardzo się cieszę, że jest taki wątek gdzie bez skrępowania mogę wyrzucić z siebie swoje żale
Mam na imię Kasia 32 lata za sobą i w marcu urodziło mi się w głowie, że chcę drugie dziecko. Myślałam, że nie będę się starać dłużej niż o pierwsze, synka ma już 9 lat, a tu klops w tym miesiącu będzie 6 cykl starań.
Pozdrawiam Was i życzę miłej niedzieliMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hajo... Gadis no teoretycznie w piatek, a puki co kaaaawy mi sie chce i sniadania a musze czekal najpierw na leki a pozniej na jakas papke zdrowotna (znow cos wymyslilam
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 09:04
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
K.a.s.i.a wrote:Witam
Was dziewczyny
Bardzo się cieszę, że jest taki wątek gdzie bez skrępowania mogę wyrzucić z siebie swoje żale
Mam na imię Kasia 32 lata za sobą i w marcu urodziło mi się w głowie, że chcę drugie dziecko. Myślałam, że nie będę się starać dłużej niż o pierwsze, synka ma już 9 lat, a tu klops w tym miesiącu będzie 6 cykl starań.
Pozdrawiam Was i życzę miłej niedzieli
życzę dużooo powodzeniaFabianCyprian
Tymuś
-
No musiałam to napisać, teraz się przywitam
Hej Dziewczyny,
Ale piękny dzionek się u mnie zapowiada!!
Obiad gotowy, bo żem go od wczoraj tworzyła, a więc zaraz jak Małż wstanie to uciekamy na działkę nad jezioro
Gaduaaa Ty tam nie zaprzątaj sobie głowy przyrostem bety. Każdy jest inny
Lago jaką papkę zdrowotną? Co Ty tam wcinasz co?
Gizmo odbiór! Daj znaka, że żyjeszOwu u bram?
Malinka co tam u Was słychać? Jak Kapelek?
Natsik zgadzam się z Tobą. Zabobony czasem gonią zabobony. Gdy w nie wszystkie wierzyć, to człowiek by zwariował. Ja o bym bardziej obawiała się o stres i przeżycia emocjonalne Gadi... Pamiętaj, że nosisz pod serduchem Grocha(y).
Kasia Witam Cię
Posok i Marteczka i Karola gdzie Was wywiało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 09:19
Nats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)