"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo właśnie nie
Nie mam w mieszkaniu 30 stopni ale jak temperatura spada poniżej 24 załączam Ogrzewanie na prąd o wiele lepiej mnie to wychodzi bo na tym naszym centralnym też oszukują ja do prądu dopłacam około 20 zł miesięcznie przez jakieś 3-4 miesiące a zwrotu mam jakieś 600 zł
Nie chodzi o kasę ale koło mnie jest dosłownie serce naszego osiedlowego ogrzewania i prezes się śmieje że przezemnie pracę straci... więc niech zarabiają na innych -
Ona29 wrote:Gizmo ale stacjonarnie czy direct ?
grunt ze oplacony hehe. W razie stluczki z mojej winy to niech sie inny kierowca martwi jak uzyska odszkodowanie z mojego Oc. Mnie aby interesi żeby ten co mi w dope walnie miał dobre Oc żebym mogla lepiej skorzystac
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:No właśnie nie
Nie mam w mieszkaniu 30 stopni ale jak temperatura spada poniżej 24 załączam Ogrzewanie na prąd o wiele lepiej mnie to wychodzi bo na tym naszym centralnym też oszukują ja do prądu dopłacam około 20 zł miesięcznie przez jakieś 3-4 miesiące a zwrotu mam jakieś 600 zł
Nie chodzi o kasę ale koło mnie jest dosłownie serce naszego osiedlowego ogrzewania i prezes się śmieje że przezemnie pracę straci... więc niech zarabiają na innych
prezesi spoldzielni mieszkaniowych sa najlepsi hehehehe -
Co do OC to my w okolicach listopada będziemy załatwiać pierwsze ubezpieczenie nowego samochodu i aż się boję jaką cenę nam podadzą
wcześniejsze mieliśmy wliczone w kredyt, więc tego nie odczuliśmy.
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:Co do OC to my w okolicach listopada będziemy załatwiać pierwsze ubezpieczenie nowego samochodu i aż się boję jaką cenę nam podadzą
wcześniejsze mieliśmy wliczone w kredyt, więc tego nie odczuliśmy.
jak w kredycie i auto z salonu to sie przygotuj na mega sume. U nas pierwszy rok tez byl przez dealera i calkiem znosnie bylo jak na OC i AC (w kredytowanym u nas bylo obowiazkowe), a jak po roku juz sama wykupowalam to mnie zgielo w pol jak mi kwoty zaczeli rzucac. W tym roku za samo OC zaplacilam tyle co OC AC rok temu.
Ide do fryzjra...jak sie nie odezwe do konca dnia to znaczy ze pije wino i rycze przed lustrem heheheh -
Lago wrote:jak w kredycie i auto z salonu to sie przygotuj na mega sume. U nas pierwszy rok tez byl przez dealera i calkiem znosnie bylo jak na OC i AC (w kredytowanym u nas bylo obowiazkowe), a jak po roku juz sama wykupowalam to mnie zgielo w pol jak mi kwoty zaczeli rzucac. W tym roku za samo OC zaplacilam tyle co OC AC rok temu.
Ide do fryzjra...jak sie nie odezwe do konca dnia to znaczy ze pije wino i rycze przed lustrem heheheh -
nick nieaktualny
-
hejooooo
ja będę miała chyba dziś problemy gastryczne, bo wpadłam do domu taka głodna że wypiłam szklankę soku pomarańczowego... i wciągnełam na obiad pierś z kurczaka z ziemniakami i zasmażaną kapustą kiszoną zagryzając to lodem...
teraz leze i słysze jak w moim brzuchu bulgocze...hyhy
Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej, hej!
Dziewczyny, już nie przesadzajcieJa ostatnio przytyłam a tu takie komplementy hehe
Lilith co tam u Ciebie słychać?
Lago jakieś fotki po fryzjerowe?Albo chociaż powiedz czy żeś zadowolona czy nie
Gaduaaa ja dzisiaj dostałam dwie siatki jabłek i są takie pyszne, że zjadłam już z 4. Mój proces trawienny przyspieszył o 200 procent hahaha!
Judi może żeś zasiana?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Lago Właśnie najlepszą rzeczy z wyjazdu w góry jest dla mnie takie wspinanie i wchodzenie pod szczyt, a i wędrowanie po szlakach. To jest topoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej, hej!
Dziewczyny, już nie przesadzajcieJa ostatnio przytyłam a tu takie komplementy hehe
Lilith co tam u Ciebie słychać?
Lago jakieś fotki po fryzjerowe?Albo chociaż powiedz czy żeś zadowolona czy nie
Gaduaaa ja dzisiaj dostałam dwie siatki jabłek i są takie pyszne, że zjadłam już z 4. Mój proces trawienny przyspieszył o 200 procent hahaha!
Judi może żeś zasiana?
fryzjera ma w czwartekbo nawet na jej wsi są kolejki jak to Ona mówi hahaha
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Lago poszła spać hahahaha....
fryzjera ma w czwartekbo nawet na jej wsi są kolejki jak to Ona mówi hahaha
Hahah, dobre dobre
No to czekam na czwartek LagoGaduaaa lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)