"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:A ja jestem zla jak osa. Najpiew baba mi zadzwonila na 2 godziny przed umowionym spotkaniem ze nie moze dzis przyjsc, pozniej oblalam sie kawa (Gadson, to przez Ciebie
) a na koniec musialam pogadac ze znajomym, ktorego unikalam i teraz dopiero zdalam sobie sprawe jakie ja glupoty do niego mowilam.....chyba se chlapne dzis winko dla relaksu heheheh
FabianCyprian
Tymuś
-
Jestem i ja!
Podczytuję was, ale się nie odzywam bo odpoczywamydzisiaj już zaczęliśmy urlop, a jutro wyjeżdzamy w góry i będą termy i sauny i baseny
no i oczywiście rowerem po górach
Lago jak miło, że jesteś już!Caro, Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lago wrote:no tak jakby
hahaha
a wogole to moj lewy cycek jest wiekszy od prawego....znaczy zawsze byla roznica a teraz jakos bardziej widac, moze mi sie kregoslup wykrzywil?Lago, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Jestem i ja!
Podczytuję was, ale się nie odzywam bo odpoczywamydzisiaj już zaczęliśmy urlop, a jutro wyjeżdzamy w góry i będą termy i sauny i baseny
no i oczywiście rowerem po górach
Lago jak miło, że jesteś już!
Saun i basenow zazdraszczam ale rowerow juz nie, a po gorach to juz wogole hahah -
Lago wrote:Saun i basenow zazdraszczam ale rowerow juz nie, a po gorach to juz wogole hahah
Lago lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:a pozniej grzane winko w karczmie
urlop we wrzesniu ma wiecej plusow niz latem
Popieram
Monia ja obowiązkowo na szlak zabierałam czapkę, szalik i rękawiczki. Zimno!!UDANEGO POBYTU
kozamonia lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyHeh nie o ten stres mi chodziło ale ok nieważne
Dużo czytałam o klinikach i faktycznie w invicta-ie podawanie relanium jest normalna procedura
No a ja już w pracy - a a byłam wczoraj po te perfumy o których wspominalam... porażka totalnasamo mydło!
Dodatkowo przyszło OC do zapłaty jak placilam 600 zł tak teraz 900 a z niektórymi pakietami 1100 oszaleli
Mamy 3 auta w tym jedno firmowe jak tak dalej pójdzie to na samym OC nie wyrobimy...
Monia spakowana ?
Caro no Ty to jesteś zyleta:-P
-
Dzyń dybry
temp spadła.. yuhuuu
Caro takie widoki lubię... ale wdrapywać się na nie już nie... chodź krajobraz gór... i ich piękno ubóstwiam ponad wszystko... ale uważam że na każdą góre powinna być kolejka linowaświat byłby piękniejszy heh
Kozamonia mam nadzieję że wrócisz w dwupaku po tym urlopieheh
Lago cyckopatia hahahahah dobretez mam jeden większy jeden mniejszy od kiedy pamiętam
Lago lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
KAWA no co ja mam poradzic na to, ze tak bardzo Cie lubie i nie moge zrezygnowac???
Ona29 ubezpieczenia podrozaly srednio o 30% i to ponoc wina nas,klientow. Tak przynajmniej sie tlumaczy ubezpieczyciele...
U nas tez sezon grzewczy chyba dzis zaczniemy bo zimno nad ranem, ale na sama mysl mnie skreca bo zawsze od tego drzewa robi sie syf w chacie a jeszcze moj piesor wyciaga sobie szczapki i gryzie...ale slonce swieci, bedzie gites -
nick nieaktualnyLago słyszałam tyle że taka polityka w Polsce... mamy jednego zrzecha i wyceniony na 3000 zł według ubezpieczyciela a samo oc za niego to kwota 990 zł kpina ...
a co my winni jesteśmy:-/
Ja mieszkam na bloku i sezon też jest ale ja nigdy nie odkręcam kaloryferow -
nick nieaktualny