Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Lago Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Laguuussss <3 wrocilas :-*

Zaraz na priv Ci fryzurkę podesle :P

hhahahah jo, ale nie bede gadac o testach, objawach ani dpo bo mi to nie sluzy :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    hhahahah jo, ale nie bede gadac o testach, objawach ani dpo bo mi to nie sluzy :D
    Dlatego szanuje Twoje zdanie i nic o tym nie wspomniałam :)
    Dla rozluźnienia rozmowy fryzurki zapisalam :P

Lago lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    tez to lykalam, ale to jest tylko suplement wiec zeby zadzialal to trzeba conajmniej 3 iesiace brac. A do jakiego lekarza chodzisz?

Z tego co słyszałam i czytałam, to można zauważyć efekty już po miesiącu :)
    A dane lekarza napiszę ci na priv :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Tak Se mysle ze macica bez powodu sie chyba nie powiększa...????
    Marta moze faktycznie cos się tam zadzialo? Nie korci Cie żeby betę powtórzyć??

Nie korci mnie, bo i tak w środę idę do Gina to się dowiem. A i tak wiem, że to nie ciąża. Prędzej polip :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Samara Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka trzymam kciuki, żeby to jednak ni poważnego.

A u mnie bez większych zmian. Chruchlam, smarkam i ubolewam, bo pogoda ładna a ja w wyrze.
    Dziś znowu do lekarza po l4, bo niestety przy pierwszej wizycie uparłam się i powiedzialam ze do niedzieli się ogarnę, a lekarka chciala dac zwolnienie do konca miesiąca. Chyba się bez tego nie obejdzie.
    Najgorszy jest kaszel, bo strasznie mnie brzuch boli przy nim.

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Marteczka trzymam kciuki, żeby to jednak ni poważnego.

A u mnie bez większych zmian. Chruchlam, smarkam i ubolewam, bo pogoda ładna a ja w wyrze.
    Dziś znowu do lekarza po l4, bo niestety przy pierwszej wizycie uparłam się i powiedzialam ze do niedzieli się ogarnę, a lekarka chciala dac zwolnienie do konca miesiąca. Chyba się bez tego nie obejdzie.
    Najgorszy jest kaszel, bo strasznie mnie brzuch boli przy nim.

Dzieki :)
    A ty odpoczywaj i szybko zdrowiej :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Lago Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo, ktora ogladala Dzien Dobry TVN i widziala sukienke Kingi Burzynskiej w kolorze butelkowej zieleni????? Kurna tak strasznie mi sie podoba juz ktorys raz kiecka z tv sniadaniowej...powinni podawac gdzie sie ubieraja prezenterki....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 13:09

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie oglądałam ..... nie pomogę...
    Lago a jakie masz teraz włosy? długie blond?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu cisza?? Nikt nie ma nic do powiedzenia?
    Zadna badan nie robila, nie planuje nic krwi upuścić :D
    A może ktora na test owu sikala i chce sie pochwalić :P

U mnie fr@nca chyba pomalu odpuszcza i pewnie znow plamnienie bedzie się ciągnąć wrrrr

Na 18 mam z Dudi stomatologa :D mam nadzieje ze to ostatnie juz podejscie. Prywatnie idziemy na zabieg w sedacji. Trzymajcie kciuki pliiissss :D
    Narazie bidulka zasnela z wrażenia chyba.
    Po cichu juz się cieszę, ze w końcu bede mogla sie pochwalić ze zęby ma zrobione :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Znowu cisza?? Nikt nie ma nic do powiedzenia?
    Zadna badan nie robila, nie planuje nic krwi upuścić :D
    A może ktora na test owu sikala i chce sie pochwalić :P

U mnie fr@nca chyba pomalu odpuszcza i pewnie znow plamnienie bedzie się ciągnąć wrrrr

Na 18 mam z Dudi stomatologa :D mam nadzieje ze to ostatnie juz podejscie. Prywatnie idziemy na zabieg w sedacji. Trzymajcie kciuki pliiissss :D
    Narazie bidulka zasnela z wrażenia chyba.
    Po cichu juz się cieszę, ze w końcu bede mogla sie pochwalić ze zęby ma zrobione :)
    heheheh :D beka... oby się udało ^_^
    Ty idź progesteron zbadaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem po monitoringu. I ku mojemu jak i ginki zdziwieniu do owulacji doszło z lewego jajnika .widac ciałko żółte jak i płyn . Tylko ze ja ostatnie współżycie miałam w sobote nad ranem i nie wiadomo czy to starczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem i ja i tak jak mówiłam po dentyscie poszłam spać wymeczona... Jak ja tego nie nawidze ... :-/
    Dziś mnie zmartletowali ręka boli od szczepienia i szczeka od znieczulenia ziewnac nie mogę... czułam jak mi się przedzierala przez dziąsło podczas znieczulenia jakby miała tepa igłę ... a to tylko borowanie a ja mam 8- mke rwac no chyba nie !

Lago autentycznie berkal nie dość że głośno to jeszcze długo i siedział koło mnie fuj obrzydliwe
    A o jakiej fryzurze mówisz? Krótkie długie z blond na czarne ? Mówisz drastycznie..

Samara rozumiem bo kaszel w pewnym sensie wywołuje parcie i nie masz na to wpływu:-( zdrowiej kochana!!

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    heheheh :D beka... oby się udało ^_^
    Ty idź progesteron zbadaj :)
    Zbadam jak normalna fr@nca mnie odwiedzi w październiku :P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Hej dziewczyny jestem po monitoringu. I ku mojemu jak i ginki zdziwieniu do owulacji doszło z lewego jajnika .widac ciałko żółte jak i płyn . Tylko ze ja ostatnie współżycie miałam w sobote nad ranem i nie wiadomo czy to starczy.
    ooo widzisz... a nie mówiłam?! super ! oby tylko teraz wyszło na to że armia jeszcze żyła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:

Mówią że jak plemniki zdrowe to i 5 dni przeżyją;-) także szansa jest :-) trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu a to plamienie po szmacie to progesteron ? No ja plamie więcej niż krwawie a progesteron miałam ciut wyższy...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Gadu a to plamienie po szmacie to progesteron ? No ja plamie więcej niż krwawie a progesteron miałam ciut wyższy...
    plamienia śródcykliczne... cokolwiek one znaczą... na pewno przed @ a po owu to na pewno progesteron.. ale raczej niedomoga lutealna...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co Wam powiem, to Wam powiem... ale własnie doszłam do wniosku że.. zazwyczaj mam owulację 16-17dc... co wypada na 6-7 październik.. a 7 października ma urodzin mój dziadek który zmarł..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny .
    A czy któraś z was wie ile utrzymuje,sie płyn po owulaji?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zaraz po @ ? Co może być tego przyczyną?
    Chociaż teraz po castangusie prawie wogole ich nie miałam...

‹‹ 676 677 678 679 680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ