"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lago wrote:tez to lykalam, ale to jest tylko suplement wiec zeby zadzialal to trzeba conajmniej 3 iesiace brac. A do jakiego lekarza chodzisz?
Z tego co słyszałam i czytałam, to można zauważyć efekty już po miesiącu
A dane lekarza napiszę ci na priv -
Gizmo wrote:Tak Se mysle ze macica bez powodu sie chyba nie powiększa...????
Marta moze faktycznie cos się tam zadzialo? Nie korci Cie żeby betę powtórzyć??
Nie korci mnie, bo i tak w środę idę do Gina to się dowiem. A i tak wiem, że to nie ciąża. Prędzej polip -
Marteczka trzymam kciuki, żeby to jednak ni poważnego.
A u mnie bez większych zmian. Chruchlam, smarkam i ubolewam, bo pogoda ładna a ja w wyrze.
Dziś znowu do lekarza po l4, bo niestety przy pierwszej wizycie uparłam się i powiedzialam ze do niedzieli się ogarnę, a lekarka chciala dac zwolnienie do konca miesiąca. Chyba się bez tego nie obejdzie.
Najgorszy jest kaszel, bo strasznie mnie brzuch boli przy nim.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Samara wrote:Marteczka trzymam kciuki, żeby to jednak ni poważnego.
A u mnie bez większych zmian. Chruchlam, smarkam i ubolewam, bo pogoda ładna a ja w wyrze.
Dziś znowu do lekarza po l4, bo niestety przy pierwszej wizycie uparłam się i powiedzialam ze do niedzieli się ogarnę, a lekarka chciala dac zwolnienie do konca miesiąca. Chyba się bez tego nie obejdzie.
Najgorszy jest kaszel, bo strasznie mnie brzuch boli przy nim.
Dzieki
A ty odpoczywaj i szybko zdrowiej -
Elo, ktora ogladala Dzien Dobry TVN i widziala sukienke Kingi Burzynskiej w kolorze butelkowej zieleni????? Kurna tak strasznie mi sie podoba juz ktorys raz kiecka z tv sniadaniowej...powinni podawac gdzie sie ubieraja prezenterki....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 13:09
-
Znowu cisza?? Nikt nie ma nic do powiedzenia?
Zadna badan nie robila, nie planuje nic krwi upuścić
A może ktora na test owu sikala i chce sie pochwalić
U mnie fr@nca chyba pomalu odpuszcza i pewnie znow plamnienie bedzie się ciągnąć wrrrr
Na 18 mam z Dudi stomatologamam nadzieje ze to ostatnie juz podejscie. Prywatnie idziemy na zabieg w sedacji. Trzymajcie kciuki pliiissss
Narazie bidulka zasnela z wrażenia chyba.
Po cichu juz się cieszę, ze w końcu bede mogla sie pochwalić ze zęby ma zrobione -
Gizmo wrote:Znowu cisza?? Nikt nie ma nic do powiedzenia?
Zadna badan nie robila, nie planuje nic krwi upuścić
A może ktora na test owu sikala i chce sie pochwalić
U mnie fr@nca chyba pomalu odpuszcza i pewnie znow plamnienie bedzie się ciągnąć wrrrr
Na 18 mam z Dudi stomatologamam nadzieje ze to ostatnie juz podejscie. Prywatnie idziemy na zabieg w sedacji. Trzymajcie kciuki pliiissss
Narazie bidulka zasnela z wrażenia chyba.
Po cichu juz się cieszę, ze w końcu bede mogla sie pochwalić ze zęby ma zrobionebeka... oby się udało
Ty idź progesteron zbadajFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jestem i ja i tak jak mówiłam po dentyscie poszłam spać wymeczona... Jak ja tego nie nawidze ...
Dziś mnie zmartletowali ręka boli od szczepienia i szczeka od znieczulenia ziewnac nie mogę... czułam jak mi się przedzierala przez dziąsło podczas znieczulenia jakby miała tepa igłę ... a to tylko borowanie a ja mam 8- mke rwac no chyba nie !
Lago autentycznie berkal nie dość że głośno to jeszcze długo i siedział koło mnie fuj obrzydliwe
A o jakiej fryzurze mówisz? Krótkie długie z blond na czarne ? Mówisz drastycznie..
Samara rozumiem bo kaszel w pewnym sensie wywołuje parcie i nie masz na to wpływu:-( zdrowiej kochana!!
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny jestem po monitoringu. I ku mojemu jak i ginki zdziwieniu do owulacji doszło z lewego jajnika .widac ciałko żółte jak i płyn . Tylko ze ja ostatnie współżycie miałam w sobote nad ranem i nie wiadomo czy to starczy.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Hej dziewczyny jestem po monitoringu. I ku mojemu jak i ginki zdziwieniu do owulacji doszło z lewego jajnika .widac ciałko żółte jak i płyn . Tylko ze ja ostatnie współżycie miałam w sobote nad ranem i nie wiadomo czy to starczy.
Mówią że jak plemniki zdrowe to i 5 dni przeżyjątakże szansa jest
trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Gadu a to plamienie po szmacie to progesteron ? No ja plamie więcej niż krwawie a progesteron miałam ciut wyższy...Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny