X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    może ten z lewego jeszcze podrosnie? i coś jednak będzie?

Hej :-* lekarka powiedziała że cuda w medycynie się zdażają wiec może ale nie musi, w pon powrotem na monitoring. A dzisiaj się bawie w weselnym klimacie, ale strasznie zimno jest i ponuro na dworze.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Hej :-* lekarka powiedziała że cuda w medycynie się zdażają wiec może ale nie musi, w pon powrotem na monitoring. A dzisiaj się bawie w weselnym klimacie, ale strasznie zimno jest i ponuro na dworze.
    pewnie ze się zdarzają, także cały zcas dzialajcie :) a w poniedziałek się wszytsko dowiesz...

u nas też zimnoo wrrr chłodem zalatuje megaśnie - nie lubię !

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzisiaj ponuro, chociaż nie aż tak zimno jak w ostatnie dni.
    Znowu mi remontują drogę pod oknami, a że pracuję bardzo blisko miejsca zamieszkania to od 7.30 non stop hałas...

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    U mnie też dzisiaj ponuro, chociaż nie aż tak zimno jak w ostatnie dni.
    Znowu mi remontują drogę pod oknami, a że pracuję bardzo blisko miejsca zamieszkania to od 7.30 non stop hałas...
    o rany... nie lubie takich długotrwałych hałasów- masakra

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    o rany... nie lubie takich długotrwałych hałasów- masakra
    My się tylko cieszyliśmy, że nie zaczęli rozkopywać o 6.30. Zawsze godzina spania do przodu.

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie :P

Mnie ulewa obudzila, tak deszcz w parapety walil ze nie szlo spać dalej. Teraz juz sloneczko za oknem ale co z tego jak zimno. Wczoraj rozpoczelam sezon palenia w kominku :D marznąć nie mam zamiaru. Pifko oczywiście tez przy tym bylo i jak zwykle norma, zmulilo mnie po nim i lulać poszłam :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    kurde rzeczywiście masz ten wykres wysoko temperaturowy... i dziwny... organizm jakby robił podejscie ale coś nie pykło... a nie mozesz monitoringu sobie zrobić? zeby zobaczyć jak te jajca się tam mają? czy rosną? pękają?

No nic, w końcu jeden cykl bezowulacyjny musi się kiedyś zdarzyć :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

Mnie ulewa obudzila, tak deszcz w parapety walil ze nie szlo spać dalej. Teraz juz sloneczko za oknem ale co z tego jak zimno. Wczoraj rozpoczelam sezon palenia w kominku :D marznąć nie mam zamiaru. Pifko oczywiście tez przy tym bylo i jak zwykle norma, zmulilo mnie po nim i lulać poszłam :D
    U mnie poszedł już w ruch mój gruby, puszysty koc :) koty uszczęśliwione :)
    kaloryfery pewnie ruszą w październiku.

Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka93 wrote:
    No nic, w końcu jeden cykl bezowulacyjny musi się kiedyś zdarzyć :)
    może jeszcze owulacja będzie.. miałam taki głupi cykl w lutym chyba... był 41 dniowy.. organizm zrobił raz podejście do owu i nie wyszło... i potem znowu zrobił podejście i zatrybił :) więc kto wie

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:

ja już też w kominku przepalam ;)

Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo matko... ale u mnie deszczowa... leniwa ... blee pogoda...
    u Was też? taka masakra?

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 24 września 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    oooo matko... ale u mnie deszczowa... leniwa ... blee pogoda...
    u Was też? taka masakra?
    U mnie nawet słoneczko się pokazało jak byliśmy w parku :) teraz już zimno, ale na szczęście nie pada.

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ...
    Ja dziś ciężki dzień tak naprawdę właśnie siadlam od 4 30 rano dokładnie:-(
    Padam a w domu burdel na kółkach czekam aż małż pójdzie do pracy i biorę się za sprzątanie bo oszaleje
    Wogole moje samopoczucie jest kiepskie, czuje się olbrzymia napompowana pełna oh ...
    Wczoraj pojechałam na krótkie zakupy i w trakcie dopadł mnie tak mocny bol brzucha a raczej jajnika po prawej stronie że masakra ledwo ustalam i tam czułam jakby mi kolek stanął... nic zrobić ledwo stałam a jak usiadłam na dupie to bolało jeszcze bardziej:-( byłam pewna ze to owulka i otrzewna się odezwala ale co dziś oprócz napompowania nic nie czuję sutki wrażliwe jak cholera a temperatura wróciła do stałej... niewiem o co chodzi :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 20:14

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Hej ...
    Ja dziś ciężki dzień tak naprawdę właśnie siadlam od 4 30 rano dokładnie:-(
    Padam a w domu burdel na kółkach czekam aż małż pójdzie do pracy i biorę się za sprzątanie bo oszaleje
    Wogole moje samopoczucie jest kiepskie, czuje się olbrzymia napompowana pełna oh ...
    Wczoraj pojechałam na krótkie zakupy i w trakcie dopadł mnie tak mocny bol brzucha a raczej jajnika po prawej stronie że masakra ledwo ustalam i tam czułam jakby mi kolek stanął... nic zrobić ledwo stałam a jak usiadłam na dupie to bolało jeszcze bardziej:-( byłam pewna ze to owulka i otrzewna się odezwala ale co dziś oprócz napompowania nic nie czuję sutki wrażliwe jak cholera a temperatura wróciła do stałej... niewiem o co chodzi :-(
    Ona nadal ciężko mi interpretować Twój wykres kiedy mierzysz zwykłym termometrem... czsami skoki są o 0,04 stonia i tego zwykły termometr Nam nie pokażę...
    wg metody Rotzera o owulacji możemy mówić jesli temperatura wyższa utrzymuje się o 0,2 stopnia wyżej od podstawowej przez dłużej niż 3 dni... u Ciebie spadek był ale jakby wróciła na swoje miejsce .. nie widać wejścia w II fazę temperatur... może jeszcze coś skoczy... ? poczekajmy...

jeszcze takie pytanie.. czy dzień po pozytywnym teście owu także testowalas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 08:17

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 września 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzień dobry bardzoooo :)

witam się katarowo... kurczę jednak to co mnie brało to się rozkręca...m

ale za to @ odchodzi w siną dal... hyhyhy

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 września 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim!!

witam się już z 3M :) cieplejszego, niż kujawsko - pomorskie, u mnie 24 dc, podbrzusze pobolewa na @

także się szykuję na zakres i nowy cykl, nowe nadzieje :D

Gadi - priv :*

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi zdaje się tylko nie przypominam sobie dokładnie a właściwie nie jestem pewna ale następnego dnia była już bledsza kreska bo liczymy że tylko ta którą jest koloru co kontrolna daje wynik pozytywny i teraz już sama nie wiem czy robiłam czy nie

A tak szczerze to raczej pewna jestem ze ten ból to owulacyjny i chyba nawet były dwie mam go od zawsze przynajmniej raz w miesiącu i zawsze około 12 dc - 14 dc to jaki inny to może być ból
    I temperatura spadła dziś znów sama niewiem a chyba stracony cykl - coś poszło nie tak, taa no zdrowa wyniki prawie ok i teraz widać jak mierze że coś się dzieje ...

Wiecie co dziś po serduszkowaniu zasnelismy " nie rozlaczajac się " przypomniałam sobie ze wiele lat temu parę razy taka sytuacja się już zdarzyła! Coś jest nie tak i to jest pewne bo gdyby było ok moje dziecko dziś by miało około 11 lat ...

Lilith a to pewne że to @@@ ? Może kto inny ? ;-)

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawać laski, koniec weekendowania :)

Ona29 mam nadzieję, że temp Ci dzis odbila. Tez mierze zwykłym termometrem i to trzykrotnie z rana. Jesli mi wyjdzie roznica w pomiarze 0,1 to średnią wyciągam i zapisuje np 36,35 ;)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej !
    no ja już na nogach ;)

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 26 września 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!
    Nie wiem co się dzieje, dostałam @ w zaledwie 16dc :(
    Do Gina zadzwonię ok godz 10, bo może jeszcze śpi..

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ