"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:może ten z lewego jeszcze podrosnie? i coś jednak będzie?
Hej :-* lekarka powiedziała że cuda w medycynie się zdażają wiec może ale nie musi, w pon powrotem na monitoring. A dzisiaj się bawie w weselnym klimacie, ale strasznie zimno jest i ponuro na dworze. -
Judi22 wrote:Hej :-* lekarka powiedziała że cuda w medycynie się zdażają wiec może ale nie musi, w pon powrotem na monitoring. A dzisiaj się bawie w weselnym klimacie, ale strasznie zimno jest i ponuro na dworze.
a w poniedziałek się wszytsko dowiesz...
u nas też zimnoo wrrr chłodem zalatuje megaśnie - nie lubię !FabianCyprian
Tymuś
-
kozamonia wrote:U mnie też dzisiaj ponuro, chociaż nie aż tak zimno jak w ostatnie dni.
Znowu mi remontują drogę pod oknami, a że pracuję bardzo blisko miejsca zamieszkania to od 7.30 non stop hałas...FabianCyprian
Tymuś
-
Witojcie
Mnie ulewa obudzila, tak deszcz w parapety walil ze nie szlo spać dalej. Teraz juz sloneczko za oknem ale co z tego jak zimno. Wczoraj rozpoczelam sezon palenia w kominkumarznąć nie mam zamiaru. Pifko oczywiście tez przy tym bylo i jak zwykle norma, zmulilo mnie po nim i lulać poszłam
-
Gaduaaa wrote:kurde rzeczywiście masz ten wykres wysoko temperaturowy... i dziwny... organizm jakby robił podejscie ale coś nie pykło... a nie mozesz monitoringu sobie zrobić? zeby zobaczyć jak te jajca się tam mają? czy rosną? pękają?
No nic, w końcu jeden cykl bezowulacyjny musi się kiedyś zdarzyć -
Gizmo wrote:Witojcie
Mnie ulewa obudzila, tak deszcz w parapety walil ze nie szlo spać dalej. Teraz juz sloneczko za oknem ale co z tego jak zimno. Wczoraj rozpoczelam sezon palenia w kominkumarznąć nie mam zamiaru. Pifko oczywiście tez przy tym bylo i jak zwykle norma, zmulilo mnie po nim i lulać poszłam
koty uszczęśliwione
kaloryfery pewnie ruszą w październiku.Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:No nic, w końcu jeden cykl bezowulacyjny musi się kiedyś zdarzyć
więc kto wie
Marteczka93 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gizmo wrote:Witojcie
Gizmo, Marteczka93 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:oooo matko... ale u mnie deszczowa... leniwa ... blee pogoda...
u Was też? taka masakra?teraz już zimno, ale na szczęście nie pada.
-
nick nieaktualnyHej ...
Ja dziś ciężki dzień tak naprawdę właśnie siadlam od 4 30 rano dokładnie:-(
Padam a w domu burdel na kółkach czekam aż małż pójdzie do pracy i biorę się za sprzątanie bo oszaleje
Wogole moje samopoczucie jest kiepskie, czuje się olbrzymia napompowana pełna oh ...
Wczoraj pojechałam na krótkie zakupy i w trakcie dopadł mnie tak mocny bol brzucha a raczej jajnika po prawej stronie że masakra ledwo ustalam i tam czułam jakby mi kolek stanął... nic zrobić ledwo stałam a jak usiadłam na dupie to bolało jeszcze bardziej:-( byłam pewna ze to owulka i otrzewna się odezwala ale co dziś oprócz napompowania nic nie czuję sutki wrażliwe jak cholera a temperatura wróciła do stałej... niewiem o co chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 20:14
-
Ona29 wrote:Hej ...
Ja dziś ciężki dzień tak naprawdę właśnie siadlam od 4 30 rano dokładnie:-(
Padam a w domu burdel na kółkach czekam aż małż pójdzie do pracy i biorę się za sprzątanie bo oszaleje
Wogole moje samopoczucie jest kiepskie, czuje się olbrzymia napompowana pełna oh ...
Wczoraj pojechałam na krótkie zakupy i w trakcie dopadł mnie tak mocny bol brzucha a raczej jajnika po prawej stronie że masakra ledwo ustalam i tam czułam jakby mi kolek stanął... nic zrobić ledwo stałam a jak usiadłam na dupie to bolało jeszcze bardziej:-( byłam pewna ze to owulka i otrzewna się odezwala ale co dziś oprócz napompowania nic nie czuję sutki wrażliwe jak cholera a temperatura wróciła do stałej... niewiem o co chodzi
wg metody Rotzera o owulacji możemy mówić jesli temperatura wyższa utrzymuje się o 0,2 stopnia wyżej od podstawowej przez dłużej niż 3 dni... u Ciebie spadek był ale jakby wróciła na swoje miejsce .. nie widać wejścia w II fazę temperatur... może jeszcze coś skoczy... ? poczekajmy...
jeszcze takie pytanie.. czy dzień po pozytywnym teście owu także testowalas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 08:17
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGadi zdaje się tylko nie przypominam sobie dokładnie a właściwie nie jestem pewna ale następnego dnia była już bledsza kreska bo liczymy że tylko ta którą jest koloru co kontrolna daje wynik pozytywny i teraz już sama nie wiem czy robiłam czy nie
A tak szczerze to raczej pewna jestem ze ten ból to owulacyjny i chyba nawet były dwie mam go od zawsze przynajmniej raz w miesiącu i zawsze około 12 dc - 14 dc to jaki inny to może być ból
I temperatura spadła dziś znów sama niewiem a chyba stracony cykl - coś poszło nie tak, taa no zdrowa wyniki prawie ok i teraz widać jak mierze że coś się dzieje ...
Wiecie co dziś po serduszkowaniu zasnelismy " nie rozlaczajac się " przypomniałam sobie ze wiele lat temu parę razy taka sytuacja się już zdarzyła! Coś jest nie tak i to jest pewne bo gdyby było ok moje dziecko dziś by miało około 11 lat ...
Lilith a to pewne że to @@@ ? Może kto inny ?