"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:jesteś pewna że to @ ? może plamienie ?
Tzn nie wiem czy @ czy krwawienie, ale na pewno nie plamienie..
Obudziłam się bo coś mi zaczęło "tam" bulgotać, myślałam z początku że mam mega dzień płodny ale wstałam a tu zalane gacie krwią, aż po nogach leciało
Sorry za szczegóły. -
Marteczka93 wrote:Tzn nie wiem czy @ czy krwawienie, ale na pewno nie plamienie..
Obudziłam się bo coś mi zaczęło "tam" bulgotać, myślałam z początku że mam mega dzień płodny ale wstałam a tu zalane gacie krwią, aż po nogach leciało
Sorry za szczegóły.
a może coś było na rzeczy?! i to jest taki opóźniony okres?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ło matko....
a może coś było na rzeczy?! i to jest taki opóźniony okres?
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam już do Gina, na szczęście odebrał.
Powiedzial, żebym się nie martwiła bo to może być krwawienie owulacyjne (nawet takie mocne). Ale na wszelki wypadek mam przyjść w środę na wizytę.. -
nick nieaktualnyHej a dziś jak na złość nie zmierzylam tempki no zapomniałam
Ja już prawie gotowa na 9 mam lekarza recepta na zoltaczke ...na 11 jadę do dentysty ten mnie dziś sponiewiera - no nie nawidze borowanie zęba a ja potem leżę cały dzień w łóżku taka wykończona bardziej strachem niż bólem...
Dziś też zakupie w aptece termometr owulacyjny...
I zrobię sobie przyjemność i kupię mój ulubiony perfum Channel- a raczej jego zamiennik w fm bo na chwilę obecną małż nie chce sprezentowac mi oryginału bo wiadomo on jeden z droższych a cały czas bierze pod uwagę moja prywatna laparoskopie choć dla mnie temat już zamknięty
Marta co się dzieje ? Temperaturę mierzysz ? Spadła Ci ? Testy owu robisz ? Była owu ?
Ojej może to faktycznie plamienie...
Nats sorki ze się upominam ale daj znać kochana czy będą tabletki bo mam jeszcze na 3 dni i bym kupiła już dziś przy okazji w aptece
Gadu @ poszła w Sina dal? Dzialacie co ?
Lago ?? Gdzie jesteś?podchodzisz do IUI ?
U nas ostatnio przez 3 dni nie można było spożywać wody z kranu ani do mycia garow ani do kapania tylko przegotowana bo wykryto bakterie e coli... powiem Wam tak cywilizacja poszła tak do przodu że wodę zabrano jeszcze tylko prąd by wylaczyli i ludzie się sami pozabijaja bo ja osobiście bez wody nie wiedziałam co z sobą zrobić
Samara a Ty juz zdrowa ?
Gizmo ja jak wstaje to 4 30 do pracy i termometr mierzy tempkę po ciemku potem no tylko włączam pamięć termometra a ma aż jedna ... musiałabym wstać światło zapalić a to chyba jiz może sfałszowac wynik ogólnie kupię dziś do dwóch miejsc po przecinku i zobaczymy różniceWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 08:32
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Marta dawaj znać jak tylko krwawienie sie zmieni(zwiększy, zmniejszy czy cuś) i wykres udostepnij bo temp chce zobaczyć
Ona29 u nas z 8lat temu mieliśmy to samo z woda. Z tym, ze zabronili nam jej używać nawet po przegotowaniu do mycia czy plukania garów. W sklepach polki pustkami swiecily bo wszędzie brak wody bylo. Ciotka z innego miasta mi wode w bankach 5l przywozila
A temp jak mierze o 6i jest ciemno to se telefonirem przyswiecambo termometr tez tylko ostatni pomiar zapamietuje
-
nick nieaktualnyJeszcze 2 dni czekania i wtedy się wszystko wyjaśni jeśli to owulacyjne to powinno przestać krwawic mówisz że mocno pierwsze słyszę żeby owulacyjnym było krwawienie no ale lekarzem nie jestem @ miałaś normalna ?
Pamiętam moje pierwsze badanie progesteronu 21dc na które nie zdążyłam bo 19 dc przyszła @ gin mi powiedziała no trudno następnym razem ... -
Marteczka93 wrote:Martwię się, mam nadzieje ze to nie jest endometrioza albo polip..
Marteczka93 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ona29 wrote:Jeszcze 2 dni czekania i wtedy się wszystko wyjaśni jeśli to owulacyjne to powinno przestać krwawic mówisz że mocno pierwsze słyszę żeby owulacyjnym było krwawienie no ale lekarzem nie jestem @ miałaś normalna ?
Pamiętam moje pierwsze badanie progesteronu 21dc na które nie zdążyłam bo 19 dc przyszła @ gin mi powiedziała no trudno następnym razem ...FabianCyprian
Tymuś
-
Marteczka93 wrote:Martwię się, mam nadzieje ze to nie jest endometrioza albo polip..
Nie martw się aby na zapas, co by nie bylo to gin temu zaradzi
A swoją droga zastanawiam,sie czy znów mnie to badziewie nie dopada. 2tyg juz z podpaska w majtach chodzęMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo no Ty uważaj co sobie myszki nie zaparzysz haha
Gadu no wręcz zmuszona jestem do zakupu przez Ciebie no i dla siebie
No tak tak dzialajcie dzialajcie co franca już nie przyjdzie mnie wczoraj brzuch w samym środku bolał dosłownie w samym środku
A co do owulacji no właśnie i plamieniu słyszałam ale krwawieniu?
Siedzę w poczekalni no niby 5- ta ale co chwile ktoś wchodzi że już kolejke zarezerwowana miał- zgadnijcie ja plus sami 60+ ! Masakra -
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Marta ale Ty coś miałaś nie tak z @ ogólnie tempki cały czas wysokie były od początku @ ... niby spadła temperatura ...
No i dlatego właśnie dostałam ovarin w tym cyklu, może dzięki niemu coś się ruszy w dobrą stronę.
Na ostatnim usg gin mówił, że macica mi się trochę powiększyła i tym samym ta moja dwurożność zmalała, więc jest dobrze. -
Ona29 wrote:Japierdole koło mnie siedzi gościu który cały czas berka i to tak długooo zwymiotuje zaraz ....
hahahahah jeblamuroki siedzenia w poczekalni
Tak se wpadlam do Was na kawe, bo nie spie od 6 dzis wyjatkowo. Jestem po drugiej IUI ale nie chce o tym wogole gadac, zdystansowalam sie do wszystkiego na maksa i powiem Wam ze lepiej mi sie zyje. W pewnym momencie rozmawialismy z mezem nawet o in vitro, ale przerazila mnie ilosc hormonow jakie trzeb brac i stwierdzilismy ze to jeszcze nie czas. W ramach terapii skupiam sie wylacznei na sobie w zwiazku z czym dzis czeka mnie rajd po sklepach na poprawe humoru, a w tygodniu fryzjer, tylko jestem na etapie szukania fryzury i jakos srednio mi idzie a lubie drastyczne zmiany...
Gizmo, Marteczka93, Caro lubią tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:No i dlatego właśnie dostałam ovarin w tym cyklu, może dzięki niemu coś się ruszy w dobrą stronę.
Na ostatnim usg gin mówił, że macica mi się trochę powiększyła i tym samym ta moja dwurożność zmalała, więc jest dobrze.
tez to lykalam, ale to jest tylko suplement wiec zeby zadzialal to trzeba conajmniej 3 iesiace brac. A do jakiego lekarza chodzisz?