"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
hello hello pszczólki
Najpierw szczere prosto zżyczenia dla Caro :* kochana wracaj po wypadzie w dwupaku
Posok jeny jak ten czas szybko leci, niedługo już połowa ciążuni za Tobą będzie
Samara dorzuć do ciepłego mleka masła, miodu i czosnku. No i zdrowiej szybciutko :*
Ona nawet nie widziałam Twojego wykresu wczoraj i tak strzeliłam z tym serduszkowaniemwidać intuicja u mnie działa
Malina co żeś się nie pochwaliła pozytywem na teście owu
Gadułka supcio, że fr@nca odpuszcza oć troszkę
Natsik a śpij kobito ile wleziewybaczymy nieobecność
Lago po wypoczynku jak tylko siły zbierzesz to wracaj do Nas :*
A u mnie standarttroszkę spraw pozałatwiałam w przychodni, mieszkanko ogarnęłam, obiadzik zrobiony i teraz wolne do ok 16
Caro, Nats lubią tę wiadomość
-
Monia znów zapomniałam o Tobie
jajcory mogą pobolewać nawet juz po owu. Płyn ktory jest uwalniany przy peknieciu może podrazniac narzady w srodku i też dawac dziwne uczucie bolu. (tak gdzies kiedys czytałam)
A co do obrad Sejmu to już wczoraj o tym czytałam artykuł. Teraz nawet jak nastapi samoistne poronienie to chcą oskarżać matkę. A na portalach spolecznosciowych jest Czarny Protest w obronie praw kobiet
-
Gizmo wrote:Monia znów zapomniałam o Tobie
jajcory mogą pobolewać nawet juz po owu. Płyn ktory jest uwalniany przy peknieciu może podrazniac narzady w srodku i też dawac dziwne uczucie bolu. (tak gdzies kiedys czytałam)
A co do obrad Sejmu to już wczoraj o tym czytałam artykuł. Teraz nawet jak nastapi samoistne poronienie to chcą oskarżać matkę. A na portalach spolecznosciowych jest Czarny Protest w obronie praw kobiet
Dzięki za info odnośnie owulacji, teraz muszę już tylko czekać na wyższą temperaturę. -
nick nieaktualnyU mnie owu była na bank wczoraj choć dziś test tez pozytywny ale czułam ten ból w trakcie
Ogólnie uważam że sama ja sobie przuspieszylam no ale ważne że była:-)
Nie oglądam o rządzie nie czytam w necie bo ocipiec można...to co się dzieje z tym krajem to porażka jakas ...
Rząd wogole wycofał in vitro ale jedna z klinik czytałam sponsoruje in vitro pod warunkiem oddania Jajeczekciekawy pomysł dla tych którzy mają wysokie AMH a długo się starają
-
Ona29 wrote:U mnie owu była na bank wczoraj choć dziś test tez pozytywny ale czułam ten ból w trakcie
Ogólnie uważam że sama ja sobie przuspieszylam no ale ważne że była:-)
Nie oglądam o rządzie nie czytam w necie bo ocipiec można...to co się dzieje z tym krajem to porażka jakas ...
Rząd wogole wycofał in vitro ale jedna z klinik czytałam sponsoruje in vitro pod warunkiem oddania Jajeczekciekawy pomysł dla tych którzy mają wysokie AMH a długo się starają
to teraz pozostaje długie czekanie oby owocne.
Ta klinika faktycznie ciekawie do tego podeszła tylko zaraz się okaże że rząd zabroni oddawania jajeczek spermy i może jeszcze przeszczepiania narządów.... -
Ona29 wrote:Rząd wogole wycofał in vitro ale jedna z klinik czytałam sponsoruje in vitro pod warunkiem oddania Jajeczek
ciekawy pomysł dla tych którzy mają wysokie AMH a długo się starają
-
Gaduaaa wrote:a co u Ciebie?
edit : priv
dużo na głowie
przede wszystkim spraw rodzinno-onkologicznych, na szczęście nie z Mamą, ale... różnie jest
edit: priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 18:26
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Chciałam się pochwalić bo normalnie gęba mi się cieszy jakbym co najmniej dwie kreski zobaczyła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2100d801a1f3.jpg
To testy z amazonu, więc te które de facto miały wychodzić zawsze ciut słabiej.
Ten z dołu to dzisiejszy ten wyżej z wczoraj.
Upolowałam jeszcze małża przed pracą i teraz szukam jakieś atrakcji na samotny wieczórJakieś pomysły?
miłego wieczorku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 20:45
Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marteczka93 wrote:A mi właśnie ovu zmienilo wykres i nie mam owulki, czyli tak jak myślałam..Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Dzień dobry panie ładne...
byliśymy wczoraj na grzybkach.. znaleźliśmy takiego mega prawdziwka że nie widziałam jeszcze takiego na oczyna fb te co mnie mają na pewno widziały.. kurczę swietna sprawa
idzie się odstresować na takim grzybobraniu
kozamonia lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
zapachmalin wrote:Hej Dziewczyny!
Chciałam się pochwalić bo normalnie gęba mi się cieszy jakbym co najmniej dwie kreski zobaczyła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2100d801a1f3.jpg
To testy z amazonu, więc te które de facto miały wychodzić zawsze ciut słabiej.
Ten z dołu to dzisiejszy ten wyżej z wczoraj.
Upolowałam jeszcze małża przed pracą i teraz szukam jakieś atrakcji na samotny wieczórJakieś pomysły?
miłego wieczorku
zadziałane?FabianCyprian
Tymuś