"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej Laski ale macie racje grono zacne i wszystkie w końcu zaciążymy... Nie to miałam na myśli. Po prostu mnie się wydaje, że nam pomału się coraz bardziej nie chcę. I chciałam jakoś laski rozruszać po prostu. Bo na początku każda pisała, że nie ma z kim pogadać o staraniach, ponarzekać i poradować się... A teraz wychodzi na to, że już tego nie potrzebujemy. Przykro się człowiekowi robi bo ja się z Wami bardzo związałam i to dla mnie normalne, że chcę wiedzieć co u której i na jakim etapie. Można powiedzieć, że zaprzyjaźniłyśmy się w staraniach. I szkoda byłoby żeby to umarło... Yh. Tyle.
Marteczka93, Gizmo, Karolina2787, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Marta ale to normalne ze ma się chwile załamania. A ze czasem troszkę dluzej trwają to trudno sie mówi. Wiedz ze zawsze ale to absolutnie zawsze masz prawo a nawet obowiązek
Nam tu meldowac : " baby mam dola i nic mi sie nie chce"
Ile z Nas robili sobie przerwy od OF??? ale ciagle tu wracamy i chyba o to chodzi. W kupie siłaMarteczka93, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Marta ale to normalne ze ma się chwile załamania. A ze czasem troszkę dluzej trwają to trudno sie mówi. Wiedz ze zawsze ale to absolutnie zawsze masz prawo a nawet obowiązek
Nam tu meldowac : " baby mam dola i nic mi sie nie chce"
Ile z Nas robili sobie przerwy od OF??? ale ciagle tu wracamy i chyba o to chodzi. W kupie siła
Dzięki kochana.
Myślę, że gdyby nie codzienne branie "garści" tabletek, to byłoby łatwiej znosić te porażki w staraniach. A tak tylko mam wrażenie, że się faszeruję na darmo. -
Ja ostatnio odpoczywalam od wykresów i objawów, ale i tak do was zaglądałam i sprawdzałam co słychać
więc i tak prędzej czy później wróciłam
Marta, jak najbardziej doradzam ci przerwę od tego szaleństwa, ale potem wracaj -
Dzień doberek
co tam dziewuszki ?
Karola wyłaź z krzakówwidzę Cię *.*
Huragan "szmata" dziś zaczęła słabnąć na sile... przy tak silnym podmuchu zmieni kierunek na wschodni i dotrze do kobiet z sąsiedniego wątku, opuszczając na dobre Nasz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 08:23
Marteczka93, Karolina2787, zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDoberek
Masz mnie Gadiale tylko na momencik jestem. Dobrze że @ zelżała u Ciebie jeszcze chwila a będziesz mogła działać
Caro dziś Twoje święto! Życzę Ci samych radości, duuuużo miłości no i oczywiście co najważniejsze szybkiego zagroszkowania! Sto lat kochanaCaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej:-)
Gizmo no mimo że nie zagladalam tu wczoraj bo czasu brak telepatycznie dostałam światło na serduszkowanie;-) test owu pozytywny i jakoś tak się zachciało chociaż wydaje mi się że to podświadomość
Ogólnie dziewczyny uważam że nie da się odpuścić bo nawet jak serducha nie było wczasie zawsze gdzieś tam myślimy że a nóż może... ja po tylu latach mogę powiedzieć że odpuścić soe nie da ... może na chwilę można zapomnieć ale jak tylko cycek zakluje włącza się światło
Niewiem czy mówiłam ale mój największy miesniak usadowil się na szyjce , gin mówił że skoro hsg przeszło to i plemniki się przedostana - wczoraj było serduszkowanie dziś dopiero pozbywam się armii masakra -
Ona29 wrote:Hej hej:-)
Gizmo no mimo że nie zagladalam tu wczoraj bo czasu brak telepatycznie dostałam światło na serduszkowanie;-) test owu pozytywny i jakoś tak się zachciało chociaż wydaje mi się że to podświadomość
Ogólnie dziewczyny uważam że nie da się odpuścić bo nawet jak serducha nie było wczasie zawsze gdzieś tam myślimy że a nóż może... ja po tylu latach mogę powiedzieć że odpuścić soe nie da ... może na chwilę można zapomnieć ale jak tylko cycek zakluje włącza się światło
Niewiem czy mówiłam ale mój największy miesniak usadowil się na szyjce , gin mówił że skoro hsg przeszło to i plemniki się przedostana - wczoraj było serduszkowanie dziś dopiero pozbywam się armii masakraa to najważniejsze !
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Ostatnio u mnie jakieś dni kota - mogę spać i spac
Marteczka przestań krakac, ze cykl bez owu! Z najbardziej pokreconych wykresów wychodzą Groszki. Zobacz na mnie
Monia Fajnie, ze w końcu masz urlop. Odpoczniesz trochę od tych upierdliwych klientów
Caro Odpoczywajcie i wdychajcie górskie powietrze! Góry sa piękne jesieniąja mam do Karpacza 60 km, ale teraz nie wiem kiedy się wybierzemy. Może jak dobrze pójdzie to wiosna chyba
100 lat kochana dla Ciebie! Spełnienia marzen :*
Gadu Dobrze, ze malpa powoli odpuszcza. Zaraz będzie owulka i seksy! Zazdroszczę. Korzystaj póki możesz
Gizmu Parę dni temu obczajam Twój wykres. Co tam się dzieje u Ciebie?
Edit: P widzę, że malpa zawitała
Malinka Po prostu wątek nam się zmieniaAle mi się też podoba, że tutaj jest waskie grono. Lubiłam czytać te posty o porannej temperaturze i pozytywnych testach owu, ale teraz też jest spoko
Zaczna się długie jesienne wieczory to będziemy tworzyć posty jak szalone
Ona No to owocnej owulki kochanaseksuj, seksuj
Karola to wizyta u Gina będzie gdzieś gdzieś okolicy owulkifajnie, może odrazu zrobi USG i sprawdzi jak pecherzyki
A ktoś wie co u Lago ? Obrazila się czy robi chwilową przerwę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 09:14
Gaduaaa, Karolina2787, Caro, Marteczka93 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Cześć wszystkim
i ja melduję się na stanowisku!
Marteczka, ty najlepiej powinnaś wiedzieć jak się czujesz, czy jakieś objawy owu były?a może i lepiej myśleć, że jej nie było i trafić na dwie kreski na teście?