"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski
Caro gratulacje piękna beta, dużo zdrówka dla Was i pozdro dla Sylwusi gratki z okazji narodzin Basiuńki
Ona niestety do mnie dziś @ zawitała i kolejny cykl przede mną wykresu nie bd prowadziła. Po owu zrobię tylko kilka badań i do innego lekarza idę. Humor mam aaa szkoda gadać, płaczliwa jestem i wściekła na cały świat także dla Wszystkich miłego dnia a ja spadam... -
Hej ho
Jeju w końcu tu trochę pozytywnej energii nawialo mnie od kilka dni też jakiś dol męczył, ale już jest lepiej. Chyba ta jesień tak działa.
Gadu Ja dalej trzymam kciuki za Twój wykres. Mój też był dziwny, pokrecony i w ogole nieciazowy i jakoś pyklo. Z dziwnych i bezowulacyjnych wykresów też są Groszki
Caro Faktycznie hemoglobina w ciazy leci. Ja ostatnio też zaliczyłam spadek. Mi gin kazał jesc "szelazo". Mam jeszcze taka karteczkę karteczkę produktami bogatymi w żelazo. Wrzucę Ci w następnym poście. A sok z buraków jest obrzydliwy
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Pasok Kiedy masz wizytę? Może już niedługo płeć poznasz chyba, że chcecie mieć niespodziankę
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Pasok Imiona imionami Ale te ciuszki małe Cię nie kuszą?
-
Karola, tulę i ściskam. Małpie rzuć banana. Następny cykl będzie Twój. Może dobrze Ci zrobi odpoczynek od wykresów.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyOh Karolina a szczerze przyznam no myślałam że To będzie Twój cykl
No trudno ! tulam Cie mocno
Gadu no tylko te Tg mi zostało reszta wyników już jest ...
Nats kochana nie wysyłaj mi jiz tych tabsow bo jutro lecę kupić nową pake, i tylko do końca cyklu biorę i już koniec ... może ktoś inny będzie potrzebujący
A Ty tak remont już skończony? Jak samopoczucie?
Caro piękna beta , z anemia się nie znam ale napewno dziewczyny wiedzą co mówią nie stresuj się
Posok ja wiem ze można ale ja mam bite ponad 600km nad morze więc na spacer mi się nie opłaca jechać hehe
Góry no ja lubię góry ale nie po nich chodzić hehe ja takie wyjazdy traktuje bardzo wypoczynkowo baseny jacuzzi sauny i jeszcze niech koło mnie chodzą i mi podają hehe
Ja w sumie jeszcze nie weszłam w rytm temperatur mierze i zapominam i tak w kółko...
Za 3 godziny wizyta u gina nic nie wniesie zapewne nowego tylko z kolejnymi skierowaniami wyjdę i kolejna porcje pieniędzy wydam ... -
ona przepraszam Cię. Dałam dupy z tymi tabletkami. Właśnie przeszukalam apteczke i coś mi się w ogóle pomyliło, bo znalazłam tylko 1 opakowanie castangusa i to nie całe - bo jakieś 25 tabletek
Czuję się świetnie. Ostatnio tylko ta pogoda mnie dobija - mogłabym spać cały dzień.
Remont skończony. Ostatnio byliśmy jeszcze w Ikei dokupić kilka pierdol
Monia mam 25 tabletek castangusa i 2 opakowania Bromka (z jednego pudełka zjedzone 4 tabletki).
3500 g 54 cm