"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siemka witam Was "nowe" dziewoje Abby, Deseo.
Jak ja się cieszę ze wątek nie umiera i jeszcze raczy ktos tu zajrzeć, odezwac sie.
Posoku :-* jak milusio ze wrocilas
Judi odpocznij i wracaj spowrotem. Albo lepiej wcale Nas nie opuszczaj tylko wylewaj Nam tu swoja zlosc i beznadziejne odczucia. W kupie zawsze razniej
Malina gdzies mi tu przemknela...? Ty laska to ze nie mam czasu siedziec na priv to nie znaczy ze zapomniałam o Tobie :-* ( to nie buziak z języczkiem)
Wciąż nie wierze ze Caro sie sie udalo. A jednak na sama myśl o tym, dziobal nadal mi sie cieszy.
A ja w koncu sie jakos w domu ogarnelam i chyba czas notatki porządkować ale ja tu ciagle zaglądam i czuwamzapachmalin, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Siemka witam Was "nowe" dziewoje Abby, Deseo.
Jak ja się cieszę ze wątek nie umiera i jeszcze raczy ktos tu zajrzeć, odezwac sie.
Judi odpocznij i wracaj spowrotem. Albo lepiej wcale Nas nie opuszczaj tylko wylewaj Nam tu swoja zlosc i beznadziejne odczucia. W kupie zawsze razniej
Malina gdzies mi tu przemknela...? Ty laska to ze nie mam czasu siedziec na priv to nie znaczy ze zapomniałam o Tobie :-* ( to nie buziak z języczkiem)
Wciąż nie wierze ze Caro sie sie udalo. A jednak na sama myśl o tym, dziobal nadal mi sie cieszy.
A ja w koncu sie jakos w domu ogarnelam i chyba czas notatki porządkować ale ja tu ciagle zaglądam i czuwamFabian Cyprian Tymuś -
Gizmo wrote:Siemka witam Was "nowe" dziewoje Abby, Deseo.
A ja w koncu sie jakos w domu ogarnelam i chyba czas notatki porządkować ale ja tu ciagle zaglądam i czuwam
Jestem Kochana jestem i rozumiem nie ma problemu przecież. u mnie @ pełną gębą tak mnie bolą jajca że zwariować można. no a poza tym nic ciekawego raczej. -
Noo wróciłam do domu.
Dzień pełen wrażeń. Dziękuję Wam Dziewczyny za wszystkie miłe słowa Mam chyba "derzawi" hehe. No tym razem musi się udać! Ale że spokojem czekam na jutrzejsze wyniki bety i powtórkę. Od razu zapodałam Dupka no bo jak to życie lubi platac figle, akurat w tym cyklu (tak tak Malina ) narzekałam jak cholera i naprawdę, naprawdę! nie miałam nadziei to też odpuściłam tego Dupka od 16dc. Hehe.
Wiruski Wam roześle i Tobie Malinka takie wedle życzenia ale to po powtórzonej becie.
Gizmo ja też niedowierzam..
A co do Małża, bo to radość na odległość, bo oczywiście go nie ma, wraca w sobotę. Zaskoczony, szczęśliwy. Powiedział tylko że ma "nadzieje" że od teraz będę płakać tylko ze szczęścia.. Heh.
Witam na naszym wątku nowe Dziewczyny!
Tu jest naprawdę zacne gronozapachmalin, Gizmo, Marteczka93, Posok82 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za pocieszenie.
Rozmawiałam dzisiaj z mamą i siostrą wyżaliłam się im pocieszyły mnie rwónież. a Siostra powiedziała 'dajcie sobie czas do końca roku jęsli nadal się nie uda wtedy szukajcie pomocy u specjalistów profesorów,ale ja wierze że się uda' mam aa matomiast mama z uśmiechem powiedziała że następnym razem czyli teraz się uda i urodzi się w lipcu w moje urodziny" podniosły mnie kobietki na duchu.
Po moim widze tą bezradnośc,to żę nie możę patrzeć jak co miesią c płacze że też jest mu ciężko.
podjełam decyzje że w tym cyklu pojade do lekarki na monitoring bo jej słowa też były takie zeby się nie załamywać jak się nie uda i żę chce mnie widzięć w nastepnym cyk.lu jak się nie uda. ostatni cykl ze wszystkimi lekami z monitoringiem potem robie pauzę.
Myśle czy nie dokupić sobie wiesiołka i brać czy to można brać z bromecorn i clo czy któraś może wie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 19:51
_Abby_, Posok82 lubią tę wiadomość
-
Ktoś tu niedługo zmieni suwaczek! I nie będzie czekamy na maluszka tylko jestem już w...
Spokojnie Kochana czekaj a my razem z Tobą! Jutro robisz betę a potem kiedy? Po 48h?
Czekam na obiecane wiruski w takim razie na spokojnie i będę się przypominać jak coś
Cholera ale mi humor poprawiłaś tą wiadomością! Teraz czas na pozostałe, po kolei -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:go się bierze rano czy obojętna jest pora dnia?
mogę go wziąć sobie od 3dc?
I spokojnie możesz od 3dc i do owu bierzesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 20:27
-
Stoję Dziewczyny pod labo, czekam aż otworzą, denerwuje się, piersi mnie przestały boleć, strach mnie paraliżuje..
Nie wiem też czy wiecie, ale minutę po północy przyszła na świat Basieńka od SylwiiKarolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Witam
Caro tylko spokojnie :-* wdech i wydech. Mam nadzieje ze od razu dasz znać o wyniku bety
No kurde jak tylko Ciebie tu widzę to od razu się śmieję a raczej cieszę ze Ci się udalo. I myślę " kurde no a tak panikowala ze męża nie bylo. Wariatka "
O Sylwii tez przed chwilka doczytalam na belly. Basia drobniutka kruszynka niczym mamusia. -
nick nieaktualnyHej hej witam się z samego rana
Właśnie dziewczyny z tym wiesiołkiem ile go brać? Mam go już dość dawno kupiłam ale nie lykalam bo kupiłam concencive, ogólnie u mnie susza....
Byłam rano w lab oddać na zapłacone a nie dostarczone Fsh i przy okazji odebrałam wynik jeden tarczycowe
Gadulko do Ciebie mój wynik anty TPO 0.4 norma 0- 9
Więc hashi nie ma ...
Oczywiście standard norma przy dolnej granicy, samopoczucie jak było tak jest włosy lecą- nic mi się nie zgadza
Czekam dziś będą anty Tg
Witam nowe dziewczyny:-)
Posok kurcze to ja w następne lato nad morze jadę haha
Albo w góry:-)
Caro a co z tym dupkiem musiałaś? Można tak ? Jak potem z odstawieniem ? Lekarz pewnie zadecyduje...
Karolinka melduj się co tam z tym wykres em jaka tempka dziś, powinien być testing...
Laski z tym odpuszczaniem, nim to zrobicie zróbcie podstawowe badania siebie i małza bo być może problem nie jest w psychice a w hormonach ...
ja żałuję odpuściłam dosłownie nie badalam nic nie brałam żywioł nie myślałam był taki czas że nawet nie wiedziałam kiedy @ ma przyjść do sklepu normalnie na zapas podpaski tampony ogólnie był taki czas może z dwa lata że kompletnie o tym nie myślałam.... i żałuję bo dziś wiem ze jest COŚ nie tak a czas leci !!
Caro przypomnij mi gdzie Ty w tych górach byłaś może pójdę Twoimi śladamiPosok82 lubi tę wiadomość
-
Mam wyniki:
Beta 107,5
Progesteron 22,5
Ale, pojawił się problem inny:
Żelazo 23 (50-160)
RBC 3,79 (4,00-5,00)
HGB 10,8 (12,00-16,00)
HCT 31,8 (36,00-47,00)
Oszaleje zaraz. Będę dzisiaj dzwonić od razu do gina i umowie się na jak najszybszą wizytę.
Ona ja byłam w Karpaczu hehe, pensjonat Arnika, pokój nr 11
A co do Dupka, to w lipcu miałam miałam cb, beta nie rosła, i wynik Dupka był wtedy bardzo niski. Dlatego też go brałam od razu po owu. Ten cykl odpuściłam bo nie widziałam szans..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro no w koncu porzadna beta na początek.
Marta te skróty to z morfologi.
RBC czerwone krwinki
HGB hemoglobina
HCT hematokryt
Caro jest ok. Niskie wartości tych parametrow sa objawem ciąży. To znak ze cos się dziać zaczelo na dobre
Kurde zle napisałam. Niskie wartości świadczą o niedokrwistosci/anemii. Ale bardzo często występuje ona w okresie ciąży. O tak to miało brzmieć. Troszkę ladniej i mniej strasznieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 08:09