X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Samara Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro - Wielkie gratulacje! Trzymam kciuki za ładną bete.

Caro lubi tę wiadomość

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro gratulacje! :)

wreszcie jakieś dobre wieści :)

Gaduaaa, Ona29, Caro lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Caro gratulacje! :)

wreszcie jakieś dobre wieści :)
    no kurde mam nadzieję że końcu to fatum które jest na Naszym wątku zostanie przełamane :)

Caro lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pięknie !!

Gratulacje Caro !!! :-)

Caro lubi tę wiadomość

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro GRATULACJE !!!! normalnie dzień zrobił się piękniejszy :)

Caro lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Witaj Posoku opowiadaj jak się czujesz? urosłaś coś?

myślałam że nie rosnę :) aż do ostatniego tygodnia na delegacji, kiedy w hotelowym lustrze zobaczyłam że już jakoś inaczej brzuch wygląda i guzik w spodniach już za mocno przeszkadza :) jakoś delegacje na pomorzu mi służą:) po delegacji w Gdyni w krótki czasie zaciążyłam a teraz delegacja była w Gdańsku i brzuch zaczął rosnąć :) w zeszłym tygodniu tak mocno wiało nad morzem to pewnie i jakoś więcej jodu się nawdychałam :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    rcveqw.png

Musiałam ochłonąć..

Karola, dziękuję <3 Pierwsze niepotwierdzone wirusy dla Ciebie #&%*§…€^€!$§

Gratuluję kochana :*

Caro lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    myślałam że nie rosnę :) aż do ostatniego tygodnia na delegacji, kiedy w hotelowym lustrze zobaczyłam że już jakoś inaczej brzuch wygląda i guzik w spodniach już za mocno przeszkadza :) jakoś delegacje na pomorzu mi służą:) po delegacji w Gdyni w krótki czasie zaciążyłam a teraz delegacja była w Gdańsku i brzuch zaczął rosnąć :) w zeszłym tygodniu tak mocno wiało nad morzem to pewnie i jakoś więcej jodu się nawdychałam :D
    hahahah no niewykluczone że jod Ci sprzyja :) hehe oby tak dalej !

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wielkie gratulacje! Widzisz i to w cyklu na, który tak narzekałaś! :) Pamiętam jak Ci było przykro jak pozytywny test owu Ci wyszedł tyle dni po <3 :D A tu proszę! ;) To teraz jeszcze trzymam kciuki za piękną betę i poproszę jakieś specjalne zarazki dla mnie, bo powoli doła łapię...

I jak będziesz to opowiadaj co małż na to! :)

Caro lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlustrowalam moja ulubiona koleżankę, pacze a Gaduaaa pisze w tym wątku!

To musi być zajebisty wątek w takim razie :)

Dzień dober :)

Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Zlustrowalam moja ulubiona koleżankę, pacze a Gaduaaa pisze w tym wątku!

To musi być zajebisty wątek w takim razie :)

Dzień dober :)
    that sounds nice <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He dziewczyny.
    Dziś dzień do kitu dla mnie,nie mam ochoty na nic,nie mam już sił upadłam na same dno smutku i cieżko mi się jest podnieść.
    rozmawiałam wczoraj z moim o staraniach i ja po wypłakaniu się stweirdziłam że może za szybko podjeliśmy starania,może to nie czas dla nas może nie jest nam dane mieć dziecko.
    Robimy wsyzstko co tylko się da od róznych tabletek po badania po monitoring a to nie daje wgl skutku nie mam juz siły walczyć gdzieś ta cząstka silnej mnie umarła, nigdy nie byłam w ciąży i nie wiem czy kiedyś będzie mi dane w niej być.
    Sama już nie wiem czy brać dalej leki czy dzonić do lekarki o monitoring czy nie rzucić tego wszystkiego i zapomnieć... WSzystko mnie przytłacza... eh :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    He dziewczyny.
    Dziś dzień do kitu dla mnie,nie mam ochoty na nic,nie mam już sił upadłam na same dno smutku i cieżko mi się jest podnieść.
    rozmawiałam wczoraj z moim o staraniach i ja po wypłakaniu się stweirdziłam że może za szybko podjeliśmy starania,może to nie czas dla nas może nie jest nam dane mieć dziecko.
    Robimy wsyzstko co tylko się da od róznych tabletek po badania po monitoring a to nie daje wgl skutku nie mam juz siły walczyć gdzieś ta cząstka silnej mnie umarła, nigdy nie byłam w ciąży i nie wiem czy kiedyś będzie mi dane w niej być.
    Sama już nie wiem czy brać dalej leki czy dzonić do lekarki o monitoring czy nie rzucić tego wszystkiego i zapomnieć... WSzystko mnie przytłacza... eh :(
    Wczoraj o tym myślałam. Ze może tak ma być. Może straciłam ciążę bo taki jest plan.
    A dupa!
    Nie jest!
    Będziemy w ciąży bo na nią zasługujemy i jej pragniemy! I będziemy walczyć! Jak chcesz zrobić przerwę, jak czujesz ze Ci pomoże to tak właśnie zrób. Naladuj akumulatory i wróć. Jak dasz rade jeszcze się pomęczyć to tak zrób.
    Jedyne w co wierzę to w to, że może musiało się stać co się stało żebym poznała taka Gadueee. A dziecko należy się każdej matce która go pragnie!

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi po każdym upadku należy się podnieść nawet nie myśl takich rzeczy że dziecko nie jest wam dane bo od nie jednej tutaj forumowiczki możesz oberwać ;) Myślę że minimum miesiąc odpoczynku od starań dobrze Ci zrobi, odłóż na bok wykresy testy i monitoring, sex uprawiajcie wtedy kiedy macie ochotę, z tabletek w sumie nie rezygnuj bo to ma jakoś wyregulować twoje hormony, odpocznij psychicznie od starań nawet jeśli miałabyś zawiesić na jakiś czas nasze forum to myślę że warto (my Ci wybaczymy), po takim psychicznym urlopie podejmijcie na nowo walkę ale kropek się pojawi czego Tobie życzę z całego serducha

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Abby :) święta racja że dziecko należy się każdej z nas która go pragnie. Wrzuć tutaj trochę pozytywnej energii bo chyba większość z nas zaczyna dopadać jesienna aura...

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja chwilowo czekam na owu i jestem pełna nadziei wiec i humor gites :)
    Pogoda z dupy i tez dokłada trochę do dołków :/ ale jak czytam to forum to tyle jest historii które powinny się skończyć smutno a jednak był happy end ze wiara wraca :)
    Ofkors jak się nie uda to przyjdę po ojojanie ;)

Posok82, Caro lubią tę wiadomość

• Deseo Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jestem tu nowa :) Judi chyba każda z nas ma chwile zwątpienia i chęć rzucenia tego wszystkiego w piz** .
    Nasza córeczka to był "złoty strzał" miesiąc przed ślubem stwierdziliśmy, że z pierwszego razu zazwyczaj nie ma dzieci więc co nam szkodzi zacząć starania o miesiąc wcześniej. O ciąży dowiedziałam się w dniu ślubu. To nasze kochane oczko w głowie. Po roku zaczęliśmy starać się o rodzeństwo dla naszej córci. Mija już 3,5 roku a ciąży brak. Co roku mówiłam "tylko do końca roku i koniec starań"- ale w głębi duszy wcale nie chcę skończyć, bo nie chcę pogodzić się z myślą, że nie będę mieć więcej dzieci. Aktualnie doszliśmy do momentu in vitro. To już ostatnia szansa. Jak się nie uda- to chociaż z podniesioną głową, będę mogła spojrzeć sobie w twarz i powiedzieć, że zrobiłam wszystko co w mojej mocy aby moja córka miała rodzeństwo.
    My cieszymy się, że ją mamy. Wiem,że dla większości z was jest to trudniejsze, bo staracie się o pierwsze dziecko.
    Ale pamiętajcie- walczyć trzeba do końca.

Wybaczcie za to uzewnętrzenie się :) Pozdrawiam was silne kobietki!

Posok82 lubi tę wiadomość

Emilka 2012 <3
    kgKip1.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Hej :) ja chwilowo czekam na owu i jestem pełna nadziei wiec i humor gites :)
    Pogoda z dupy i tez dokłada trochę do dołków :/ ale jak czytam to forum to tyle jest historii które powinny się skończyć smutno a jednak był happy end ze wiara wraca :)
    Ofkors jak się nie uda to przyjdę po ojojanie ;)
    trzymam kciuki za owulkę i jej ostateczny owoc :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Deseo kibicuję Tobie w staraniach o kolejnego dzidziusia :)

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    trzymam kciuki za owulkę i jej ostateczny owoc :)
    Dzięki :)
    Ja jestem z frakcji szalejacej :) czyli i temp mierze i testy owu robię i wszystkie możliwe cuda ;)

Posok82 lubi tę wiadomość

‹‹ 703 704 705 706 707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ