X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    ah jakoś tak nie mogę w to uwierzyć chociaż bardzo bym chciała żeby tak było . ale czy to nie za późno?;(
    Ale na co za późno? :) Natsik chyba tez miala późno zagniezdzenie. Posok tez dlugo plamila przez pozytywnym testem.

Jak długie miałaś zawsze cykle? Przypomnij na kiedy masz/mialas termin @

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...
    straciłam zapał.. nie wiem nawet co pisać...

Karolina Twój wykres właściwie mnie sprowadził żeby tu napisać :) co to za skok dziś!? jestem w szoku !!

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi ja sama nie wiem co to się stało że tak wyskoczyło oby tylko jutro drastycznie nie zaczęło spadać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ale na co za późno? :) Natsik chyba tez miala późno zagniezdzenie. Posok tez dlugo plamila przez pozytywnym testem.

Jak długie miałaś zawsze cykle? Przypomnij na kiedy masz/mialas termin @

no wlaśnie na zagnieżdzenie,natomiast cykle mam zazwyczaj 27dniowe.dzis 29dc

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    no wlaśnie na zagnieżdzenie,natomiast cykle mam zazwyczaj 27dniowe.dzis 29dc
    A może serce z 16dc okazalo sie szczęśliwe i dopiero wtedy Groch zaczął tworzyć :D wszystko jest możliwe Judi :)
    Tak czy siak mocno Ci kibicuje :-* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu Ja tak na szybko bo lecę z rana robić te tarczycowe
    Daj znać czy muszą być na czczo czy mogę z rana kawę walnąć

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co pamiętam to tarczycowe nie musza byc na czczo. Tylko aby morfologia.

Dopiero sie polozylam :/ nad mikrobiologia i parazytologia siedzialam :(
    Rano wstane z balkonami pod oczami :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Tak jak myślałam powoli zaczyna spadać tempka i testa dzisiaj zrobiłam oczywiście negatyw także bez zbędnych nadziei już. Do końca wykres poprowadzę i koniec starań u mnie dłużej już nie dam rady :( muszę odpocząć od tego wszystkiego. Wiadome to byłoby za piękne by było prawdziwe... Dla Was miłego dzionka życzę

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jeszcze jest nadzieja, temp ciagle powyżej linii. @ nie ma wiec....:)
    Poza tym jak Ty przewac chcesz starania jak chlopa faszerujesz pigulkami, na darmo chyba ich chłopina nie bierze.
    I chyba nie trzeba przypominać ze testy wychodza po ok.48h od zagnieżdżenia a te z kolei nie wiadomo kiedy dokladnie bylo u Ciebie.
    Nosek w gore, wytrzyj gila :P i czekamy razem na finał :) (zielony rzecz jasna)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...

Ona tak , tarczyce można nie na czczo.. - po kawie też zawsze badam :)

Karolina daj sobie kilka dni na wyciszenie i uspokojenie.. czasem na trochę pomaga...

zmień gina....

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo jeszcze nie bierze nic bo mu nie kupiłam. Miał od nowego cyklu zacząć. Dzięki za pocieszenie kochana ale ja już straciłam nadzieję. Czekam na @

Gadi masz rację muszę na trochę odpuścić. Lekarza też zamienię.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gizmo jeszcze nie bierze nic bo mu nie kupiłam. Miał od nowego cyklu zacząć. Dzięki za pocieszenie kochana ale ja już straciłam nadzieję. Czekam na @

Gadi masz rację muszę na trochę odpuścić. Lekarza też zamienię.
    i spokojnie bo ten spadek tak na prawdę to nie spadek.. jesteś ponad linią podstawową :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Kurde Karolina no a ja prawie byłam pewna ze to jednak to !
    Choć faktycznie cykl jeszcze nie skreślony...

Byłam oddałam- przy jednych przeciwcialach wyczytałam Hasimoto , to na podstawie tych badań dowiem się czy je mam czy nie ?
    Jeśli wynik będzie powiedzmy w normie to potrzebne będzie jeszcze usg ?
    Cholera ile mnie to kasy kosztuje haha
    A w środę znów gin jak to wylaczylam to 450 zł potrzebuje w tym rachunek za telefon i pazury ... no ale jak trzeba to trzeba ją jestem przerazona ilością i kwotami mój nic nie mówi wyciąga i daje ...
    Jeszcze w planach mamy w tym miesiącu na hotel wyskoczyć... złota karta ważna do końca grudnia więc trzeba zniżki wykorzystać;-)
    Zaczynam myśleć o wrogości jeszcze , czy któraś z was miała je robione ? Na czym to polega ? Chyba w laboratorium tego nie badają no bo i jak ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i spokojnie bo ten spadek tak na prawdę to nie spadek.. jesteś ponad linią podstawową :)

Oooo o i to o ile ! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się w 1dc. Przed mną 10cs

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Hej witam się w 1dc. Przed mną 10cs
    nie lubię :(

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    nie lubię :(

Ja też nie !!! :-(

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wróciłam z długiej delegacji chyba udana bo jeszcze nie było żadnego opr od przełożonych. Mam nadzieję że teraz nic nie zakłóci mi korzystania z forum :) teraz chyba zacznę czytać zaległości więc nie drukujcie zbyt wiele :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej dziewczyny

Tak jak myślałam powoli zaczyna spadać tempka i testa dzisiaj zrobiłam oczywiście negatyw także bez zbędnych nadziei już. Do końca wykres poprowadzę i koniec starań u mnie dłużej już nie dam rady :( muszę odpocząć od tego wszystkiego. Wiadome to byłoby za piękne by było prawdziwe... Dla Was miłego dzionka życzę
    Witam, ile lat się juz starasz o ile moge zapytac? nie p[isz tutaj ze nie dasz rade, bo to bezsensu, trzeba do konca walczyc, ja ponad 8 at walczylam i wygrałam

‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ