"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:ah jakoś tak nie mogę w to uwierzyć chociaż bardzo bym chciała żeby tak było . ale czy to nie za późno?;(
Jak długie miałaś zawsze cykle? Przypomnij na kiedy masz/mialas termin @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ale na co za późno? Natsik chyba tez miala późno zagniezdzenie. Posok tez dlugo plamila przez pozytywnym testem.
Jak długie miałaś zawsze cykle? Przypomnij na kiedy masz/mialas termin @
no wlaśnie na zagnieżdzenie,natomiast cykle mam zazwyczaj 27dniowe.dzis 29dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Tak jak myślałam powoli zaczyna spadać tempka i testa dzisiaj zrobiłam oczywiście negatyw także bez zbędnych nadziei już. Do końca wykres poprowadzę i koniec starań u mnie dłużej już nie dam rady muszę odpocząć od tego wszystkiego. Wiadome to byłoby za piękne by było prawdziwe... Dla Was miłego dzionka życzę -
Karola jeszcze jest nadzieja, temp ciagle powyżej linii. @ nie ma wiec....
Poza tym jak Ty przewac chcesz starania jak chlopa faszerujesz pigulkami, na darmo chyba ich chłopina nie bierze.
I chyba nie trzeba przypominać ze testy wychodza po ok.48h od zagnieżdżenia a te z kolei nie wiadomo kiedy dokladnie bylo u Ciebie.
Nosek w gore, wytrzyj gila i czekamy razem na finał (zielony rzecz jasna)Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Gizmo jeszcze nie bierze nic bo mu nie kupiłam. Miał od nowego cyklu zacząć. Dzięki za pocieszenie kochana ale ja już straciłam nadzieję. Czekam na @
Gadi masz rację muszę na trochę odpuścić. Lekarza też zamienię.Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyHej
Kurde Karolina no a ja prawie byłam pewna ze to jednak to !
Choć faktycznie cykl jeszcze nie skreślony...
Byłam oddałam- przy jednych przeciwcialach wyczytałam Hasimoto , to na podstawie tych badań dowiem się czy je mam czy nie ?
Jeśli wynik będzie powiedzmy w normie to potrzebne będzie jeszcze usg ?
Cholera ile mnie to kasy kosztuje haha
A w środę znów gin jak to wylaczylam to 450 zł potrzebuje w tym rachunek za telefon i pazury ... no ale jak trzeba to trzeba ją jestem przerazona ilością i kwotami mój nic nie mówi wyciąga i daje ...
Jeszcze w planach mamy w tym miesiącu na hotel wyskoczyć... złota karta ważna do końca grudnia więc trzeba zniżki wykorzystać
Zaczynam myśleć o wrogości jeszcze , czy któraś z was miała je robione ? Na czym to polega ? Chyba w laboratorium tego nie badają no bo i jak ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Hej dziewczyny
Tak jak myślałam powoli zaczyna spadać tempka i testa dzisiaj zrobiłam oczywiście negatyw także bez zbędnych nadziei już. Do końca wykres poprowadzę i koniec starań u mnie dłużej już nie dam rady muszę odpocząć od tego wszystkiego. Wiadome to byłoby za piękne by było prawdziwe... Dla Was miłego dzionka życzę