X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    ah jakoś tak nie mogę w to uwierzyć chociaż bardzo bym chciała żeby tak było . ale czy to nie za późno?;(
    Ale na co za późno? :) Natsik chyba tez miala późno zagniezdzenie. Posok tez dlugo plamila przez pozytywnym testem.

Jak długie miałaś zawsze cykle? Przypomnij na kiedy masz/mialas termin @

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...
    straciłam zapał.. nie wiem nawet co pisać...

Karolina Twój wykres właściwie mnie sprowadził żeby tu napisać :) co to za skok dziś!? jestem w szoku !!

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi ja sama nie wiem co to się stało że tak wyskoczyło oby tylko jutro drastycznie nie zaczęło spadać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ale na co za późno? :) Natsik chyba tez miala późno zagniezdzenie. Posok tez dlugo plamila przez pozytywnym testem.

Jak długie miałaś zawsze cykle? Przypomnij na kiedy masz/mialas termin @

no wlaśnie na zagnieżdzenie,natomiast cykle mam zazwyczaj 27dniowe.dzis 29dc

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    no wlaśnie na zagnieżdzenie,natomiast cykle mam zazwyczaj 27dniowe.dzis 29dc
    A może serce z 16dc okazalo sie szczęśliwe i dopiero wtedy Groch zaczął tworzyć :D wszystko jest możliwe Judi :)
    Tak czy siak mocno Ci kibicuje :-* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu Ja tak na szybko bo lecę z rana robić te tarczycowe
    Daj znać czy muszą być na czczo czy mogę z rana kawę walnąć

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co pamiętam to tarczycowe nie musza byc na czczo. Tylko aby morfologia.

Dopiero sie polozylam :/ nad mikrobiologia i parazytologia siedzialam :(
    Rano wstane z balkonami pod oczami :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Tak jak myślałam powoli zaczyna spadać tempka i testa dzisiaj zrobiłam oczywiście negatyw także bez zbędnych nadziei już. Do końca wykres poprowadzę i koniec starań u mnie dłużej już nie dam rady :( muszę odpocząć od tego wszystkiego. Wiadome to byłoby za piękne by było prawdziwe... Dla Was miłego dzionka życzę

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola jeszcze jest nadzieja, temp ciagle powyżej linii. @ nie ma wiec....:)
    Poza tym jak Ty przewac chcesz starania jak chlopa faszerujesz pigulkami, na darmo chyba ich chłopina nie bierze.
    I chyba nie trzeba przypominać ze testy wychodza po ok.48h od zagnieżdżenia a te z kolei nie wiadomo kiedy dokladnie bylo u Ciebie.
    Nosek w gore, wytrzyj gila :P i czekamy razem na finał :) (zielony rzecz jasna)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...

Ona tak , tarczyce można nie na czczo.. - po kawie też zawsze badam :)

Karolina daj sobie kilka dni na wyciszenie i uspokojenie.. czasem na trochę pomaga...

zmień gina....

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo jeszcze nie bierze nic bo mu nie kupiłam. Miał od nowego cyklu zacząć. Dzięki za pocieszenie kochana ale ja już straciłam nadzieję. Czekam na @

Gadi masz rację muszę na trochę odpuścić. Lekarza też zamienię.

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gizmo jeszcze nie bierze nic bo mu nie kupiłam. Miał od nowego cyklu zacząć. Dzięki za pocieszenie kochana ale ja już straciłam nadzieję. Czekam na @

Gadi masz rację muszę na trochę odpuścić. Lekarza też zamienię.
    i spokojnie bo ten spadek tak na prawdę to nie spadek.. jesteś ponad linią podstawową :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Kurde Karolina no a ja prawie byłam pewna ze to jednak to !
    Choć faktycznie cykl jeszcze nie skreślony...

Byłam oddałam- przy jednych przeciwcialach wyczytałam Hasimoto , to na podstawie tych badań dowiem się czy je mam czy nie ?
    Jeśli wynik będzie powiedzmy w normie to potrzebne będzie jeszcze usg ?
    Cholera ile mnie to kasy kosztuje haha
    A w środę znów gin jak to wylaczylam to 450 zł potrzebuje w tym rachunek za telefon i pazury ... no ale jak trzeba to trzeba ją jestem przerazona ilością i kwotami mój nic nie mówi wyciąga i daje ...
    Jeszcze w planach mamy w tym miesiącu na hotel wyskoczyć... złota karta ważna do końca grudnia więc trzeba zniżki wykorzystać;-)
    Zaczynam myśleć o wrogości jeszcze , czy któraś z was miała je robione ? Na czym to polega ? Chyba w laboratorium tego nie badają no bo i jak ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    i spokojnie bo ten spadek tak na prawdę to nie spadek.. jesteś ponad linią podstawową :)

Oooo o i to o ile ! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się w 1dc. Przed mną 10cs

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Hej witam się w 1dc. Przed mną 10cs
    nie lubię :(

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    nie lubię :(

Ja też nie !!! :-(

• Posok82 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wróciłam z długiej delegacji chyba udana bo jeszcze nie było żadnego opr od przełożonych. Mam nadzieję że teraz nic nie zakłóci mi korzystania z forum :) teraz chyba zacznę czytać zaległości więc nie drukujcie zbyt wiele :D

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • margerit@ Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Hej dziewczyny

Tak jak myślałam powoli zaczyna spadać tempka i testa dzisiaj zrobiłam oczywiście negatyw także bez zbędnych nadziei już. Do końca wykres poprowadzę i koniec starań u mnie dłużej już nie dam rady :( muszę odpocząć od tego wszystkiego. Wiadome to byłoby za piękne by było prawdziwe... Dla Was miłego dzionka życzę
    Witam, ile lat się juz starasz o ile moge zapytac? nie p[isz tutaj ze nie dasz rade, bo to bezsensu, trzeba do konca walczyc, ja ponad 8 at walczylam i wygrałam

‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ