X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Jak dzionek Wam się zaczyna?

Ona testa siknę najszybciej w środę bo na czwartek termin @ przypada oby nie przyszła.

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    U nas małe zmiany w staraniach będą, bo od poniedziałku mężulek będzie przyjmował salfazin, jako że ma tylko 7% prawidłowych plemników.
    Może ten suplement coś polepszy.
    A Gadi widzę, że owulka coś przyjść nie chce, tak jak u mnie..

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wam kochane :)

Dziewczyny, które przywitaly @, mocno tule.
    Za te które jeszcze na nią czekaja trzymam kciuki coby nie przylazla fr@nca ;)

Gadi aby nie smutaj ze brak owu. Popatrz na mój wykres :D dopiero po wpisaniu dziesiejszej temp system owu mi wyznaczyl. Nie miałam żadnych spadków ni nic przed domiemana owu.

Poza tym chce podziekowac Wam ze trzymacie kciuki za mnie i za zrozumienie ze brak mi czasu na OF :/

A w ogóle miałam dzis glupi sen. Snilo mi siecze Tii wyslal mi zdjęcie pozytywnego testu ciazowego i sie rechal ze ma dwie kreski. Od razu mi sie wykład przypomniał co mowila dr. Ze hormon betaHcg jest wytwarzany u mężczyzn z podejrzeniem raka jadra. Dlatego warto by raz na jakiś czas facet sobie tez siknal na test :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Witam się i ja :-)

Gizmo no to sen Cie pewnie postawił na równe nogi ... :-( nienawidzę koszmarów a był czas gdy często budziłam się dosłownie mokra:-/

Karolina w takim razie zaciskam kciuki :-)

Marteczka tak odemnie przy złych wynikach męża jego kolega "doktor" dość porządny chłopak co się zna na wszystkim polecił mu Animal Pack tr tabletki nie mają nic wspólnego z urologia ale na jeden dzień przypada ich 13 są pakowane porcjami i mają wszystko wszystkie witaminy i minerały nie jestem pewna ale tylko to brał i polocard po dwóch miesiącach morfologia była zaskakująca - powiem tyle 97% ;-)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja kiedys dlugo dlugo krzyczalam przez sen :D albo budzilam się z płaczem. Autentycznie miałam łzy na policzkach. Teraz juz nawet nie pamiętam co za koszmary mnie meczyly.

Ale z tym Hcg u mężczyzn to prawda jest :)

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się witam :) jeszcze z łóżka
    Wczoraj dosyć długo siedzieliśmy i oglądaliśmy seriale na hbo to dzisiaj muszę poleżeć :)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo hej ho :) jak zajęcia podobają Ci się? Jak się czujesz ogólnie?

Ona Dziękuję <3

Monia ja też w wyże siedzę jeszcze i wyleźć mi się nie chce coś głowa pobolewa a pogoda pod psem, pada deszcz. Mojego wysłałam do sklepu bo ja się chyba dziś nie ruszę takiego lenia mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i Gizmo mój P. mówi że też o tym słyszał tzn o tym hcg także prawdą musi być :)

Marteczka ostatnio na wizycie u giny przepisała dla mojego Fertilman takie witaminki i chyba też zacznę go faszerować niedługo ;)

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na szczęście po całym paskudnym tygodniu pokazało się trochę słoneczka :) i tradycyjnie też mój pojechał do sklepu po jakieś bułki i coś na obiad, bo nie wszystko ogarnęłam w piątek :)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj zrobiłam mielone a nie zostały zjedzone więc na dziś obiad gotowy mam ;) ale jeszcze dynie muszę ogarnąć i zupkę zrobić

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dużo czytałam o tych witaminach dla mężczyzn. Jest ich tak dużo, że nie wiem, które wybrać. Na początek zaczniemy od salfazinu, a po 3 miesiącach zmienimy na ten fertilman chyba, a jeśli po kolejnych 3 msc dalej nie wyjdzie to kupimy jeszcze inne :)
    A u mnie na obiad zupa buraczkowa, mniami! :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis żurek z jajem zrobię :) tez jeszcze po zakupy musze skoczyć, w tygodniu ciężko mi bylo je ogarnac.
    Karola wykłady jak wykłady, czasem fajne, czasem nudne ale siedziec trzeba bo obecność sprawdzają. A doopa boli od tego jak nie wiem co. :D

Wczoraj mieszkanie do kultury caly dzien doprowadzalam a potem siedzialam prawie do 2w nocy i porzadkowalam notatki.
    We wtorek mamy miare robiona do mundurków pielegniarki :D bede miec fartuszek do kuszenia Tii :P

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się z wami witam nadal bez krwawień z temperaturą 36.8 i plamieniami podchodzącymi pod kolor beżowy a raczej jest to śluz żólty podchodzący pod beżowy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj 29dc

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi a może dopiero sie maluch gnieździ :)
    Kciuki trzymam oby tak bylo :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka mam nadzieję że szybko pomogą suple i będzie byk rozpłodowy :D hihi

Gizmo ale super! fartuszek hihi no to Twój wgl zwariuje jak Cię zobaczy taką panią pielęgniareczkę :D tylko jakieś pończoszki i gitara można zastrzyki robić hihi

Judi też tak myślę jak Gizmo może warto siknąć na testa? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Judi a może dopiero sie maluch gnieździ :)
    Kciuki trzymam oby tak bylo :-*
    ah jakoś tak nie mogę w to uwierzyć chociaż bardzo bym chciała żeby tak było . ale czy to nie za późno?;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Marteczka mam nadzieję że szybko pomogą suple i będzie byk rozpłodowy :D hihi

Gizmo ale super! fartuszek hihi no to Twój wgl zwariuje jak Cię zobaczy taką panią pielęgniareczkę :D tylko jakieś pończoszki i gitara można zastrzyki robić hihi

Judi też tak myślę jak Gizmo może warto siknąć na testa? ;)

zobacze jak do jutra to wszystko się potoczy,potem podejmę decyzję co do testu.

nigdy tak nie miałam zawsze miałam @ jak w zegarku boje sie że coś znowu tam się w hormonach dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi masz testy w domku? Jak jutro tempka nie spadnie to siknij może coś jest na rzeczy :) Kciukam żeby jednak groszek się ujawnił <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Judi masz testy w domku? Jak jutro tempka nie spadnie to siknij może coś jest na rzeczy :) Kciukam żeby jednak groszek się ujawnił <3
    nie mam ale jeśli do wieczora nie będzie okresu to może się skusze żeby kupić :)

‹‹ 700 701 702 703 704 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ