"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U nas małe zmiany w staraniach będą, bo od poniedziałku mężulek będzie przyjmował salfazin, jako że ma tylko 7% prawidłowych plemników.
Może ten suplement coś polepszy.
A Gadi widzę, że owulka coś przyjść nie chce, tak jak u mnie.. -
Dzien dobry Wam kochane
Dziewczyny, które przywitaly @, mocno tule.
Za te które jeszcze na nią czekaja trzymam kciuki coby nie przylazla fr@nca
Gadi aby nie smutaj ze brak owu. Popatrz na mój wykres dopiero po wpisaniu dziesiejszej temp system owu mi wyznaczyl. Nie miałam żadnych spadków ni nic przed domiemana owu.
Poza tym chce podziekowac Wam ze trzymacie kciuki za mnie i za zrozumienie ze brak mi czasu na OF
A w ogóle miałam dzis glupi sen. Snilo mi siecze Tii wyslal mi zdjęcie pozytywnego testu ciazowego i sie rechal ze ma dwie kreski. Od razu mi sie wykład przypomniał co mowila dr. Ze hormon betaHcg jest wytwarzany u mężczyzn z podejrzeniem raka jadra. Dlatego warto by raz na jakiś czas facet sobie tez siknal na test -
nick nieaktualnyHej !
Witam się i ja
Gizmo no to sen Cie pewnie postawił na równe nogi ... nienawidzę koszmarów a był czas gdy często budziłam się dosłownie mokra:-/
Karolina w takim razie zaciskam kciuki
Marteczka tak odemnie przy złych wynikach męża jego kolega "doktor" dość porządny chłopak co się zna na wszystkim polecił mu Animal Pack tr tabletki nie mają nic wspólnego z urologia ale na jeden dzień przypada ich 13 są pakowane porcjami i mają wszystko wszystkie witaminy i minerały nie jestem pewna ale tylko to brał i polocard po dwóch miesiącach morfologia była zaskakująca - powiem tyle 97%Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGizmo hej ho jak zajęcia podobają Ci się? Jak się czujesz ogólnie?
Ona Dziękuję
Monia ja też w wyże siedzę jeszcze i wyleźć mi się nie chce coś głowa pobolewa a pogoda pod psem, pada deszcz. Mojego wysłałam do sklepu bo ja się chyba dziś nie ruszę takiego lenia mam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie dużo czytałam o tych witaminach dla mężczyzn. Jest ich tak dużo, że nie wiem, które wybrać. Na początek zaczniemy od salfazinu, a po 3 miesiącach zmienimy na ten fertilman chyba, a jeśli po kolejnych 3 msc dalej nie wyjdzie to kupimy jeszcze inne
A u mnie na obiad zupa buraczkowa, mniami!Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis żurek z jajem zrobię tez jeszcze po zakupy musze skoczyć, w tygodniu ciężko mi bylo je ogarnac.
Karola wykłady jak wykłady, czasem fajne, czasem nudne ale siedziec trzeba bo obecność sprawdzają. A doopa boli od tego jak nie wiem co.
Wczoraj mieszkanie do kultury caly dzien doprowadzalam a potem siedzialam prawie do 2w nocy i porzadkowalam notatki.
We wtorek mamy miare robiona do mundurków pielegniarki bede miec fartuszek do kuszenia TiiKarolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarteczka mam nadzieję że szybko pomogą suple i będzie byk rozpłodowy hihi
Gizmo ale super! fartuszek hihi no to Twój wgl zwariuje jak Cię zobaczy taką panią pielęgniareczkę tylko jakieś pończoszki i gitara można zastrzyki robić hihi
Judi też tak myślę jak Gizmo może warto siknąć na testa?Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Marteczka mam nadzieję że szybko pomogą suple i będzie byk rozpłodowy hihi
Gizmo ale super! fartuszek hihi no to Twój wgl zwariuje jak Cię zobaczy taką panią pielęgniareczkę tylko jakieś pończoszki i gitara można zastrzyki robić hihi
Judi też tak myślę jak Gizmo może warto siknąć na testa?
zobacze jak do jutra to wszystko się potoczy,potem podejmę decyzję co do testu.
nigdy tak nie miałam zawsze miałam @ jak w zegarku boje sie że coś znowu tam się w hormonach dzieje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Judi masz testy w domku? Jak jutro tempka nie spadnie to siknij może coś jest na rzeczy Kciukam żeby jednak groszek się ujawnił
Karolina2787 lubi tę wiadomość