"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis wkurwa od rana zaliczylam....pojechalam do szpitala na USG a baba mi mowi, ze za pozno. No kurna tylko czemu nikt mi nie powiedzial w jakich godzinach mam sie pojawic? Co ja wrozka jestem? I jutro rano musze specjalnie do miasta przyjezdzac...masakra!
-
nick nieaktualnyLago wrote:Nie zebym chciala Cie Karolina dolowac, ale ja juz 3 cykl pije Inofem i na razie cisza. Teraz jeszcze dorzucilam do tego Ovarin i tez mam nadzieje ze z podwojona dawka pojdzie latwiej.Na dzialanie Inofemu ponoc trzeba "troche" poczekac.....
No to poczekam tak czy siak jest pomocnikiem to nie zaszkodzi go używać nie liczę na cud bo wiadomo że od razu w ciążę nie zajdę ale wspomagać się trza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 12:46
Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Lago Bierzesz go przez cały cykl? Czy tylko od 1dc do owulacji? Nie wiem czy to Ciebie już o to pytałam czy inną laskę ale sorki nie pamiętam
Lykam przez caly cykl. Lekarze dziewczynom z PCO przepisuja nawet po 2 saszetki i tez chcialam sobie zwiekszyc, ale stwierdzilam ze jeszcze wlacze Ovarin, bo tam oprocz foliku sa jeszcze witaminy B. No i Pamietam ze Elunia pisala o przedawkowaniu kwasu foliowego a ja wszedzie czytam ze sie nie da przedawkowac, bo jest wydalany z moczem. Na razie sie nie zatrulam wiec chyba jest ok:)
-
nick nieaktualnyLago wrote:Lykam przez caly cykl. Lekarze dziewczynom z PCO przepisuja nawet po 2 saszetki i tez chcialam sobie zwiekszyc, ale stwierdzilam ze jeszcze wlacze Ovarin, bo tam oprocz foliku sa jeszcze witaminy B. No i Pamietam ze Elunia pisala o przedawkowaniu kwasu foliowego a ja wszedzie czytam ze sie nie da przedawkowac, bo jest wydalany z moczem. Na razie sie nie zatrulam wiec chyba jest ok:)
Mi ginka kazała pić 2 saszetki dziennie tego foliku to ten inofem chyba też bd brała dwie dziennie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moje dziecko młodszze pobilo dziś samo siebie
na początek powiem że mieszkam bardzo blisko teściów... na tej samej ulicy... kilka domow dalej....
i mój młodszy powiedział dziś babci, że za 2 lata się wyprowadzamy, bo dziadek za często przychodzi, i to bez zapowiedzi.....
rozumiecie?! hahahahahahaha chciałabym zobaczyć Jej minę haharozowyflaming, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:moje dziecko młodszze pobilo dziś samo siebie
na początek powiem że mieszkam bardzo blisko teściów... na tej samej ulicy... kilka domow dalej....
i mój młodszy powiedział dziś babci, że za 2 lata się wyprowadzamy, bo dziadek za często przychodzi, i to bez zapowiedzi.....
rozumiecie?! hahahahahahaha chciałabym zobaczyć Jej minę haha
hhahahhaha nie ma to jak dziecieca szczerosc
az tak czesto przychodzi?