"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:hhahahhaha nie ma to jak dziecieca szczerosc
az tak czesto przychodzi?
jeszcze żeby był fajny, miły czy coś..
ale On jest taki.. hmm dziwny...rozowyflaming lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:moje dziecko młodszze pobilo dziś samo siebie
na początek powiem że mieszkam bardzo blisko teściów... na tej samej ulicy... kilka domow dalej....
i mój młodszy powiedział dziś babci, że za 2 lata się wyprowadzamy, bo dziadek za często przychodzi, i to bez zapowiedzi.....
rozumiecie?! hahahahahahaha chciałabym zobaczyć Jej minę haha
hehehehhehe uwielbiam ta zajebista szczerosc u dzieciakow:)Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, jak rozpocząć prowadzenie pamiętnika na ovu. Wchodzę w ustawieniach, klikam "rozpocznij prowadzenie pamietnika" ale przekierowuje mnie na strone z pamietnikami innych osob. Nie znam się na tych ustawieniach, może coś napstrykałam ;/
-
Katarzyna.G wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, jak rozpocząć prowadzenie pamiętnika na ovu. Wchodzę w ustawieniach, klikam "rozpocznij prowadzenie pamietnika" ale przekierowuje mnie na strone z pamietnikami innych osob. Nie znam się na tych ustawieniach, może coś napstrykałam ;/Fabian Cyprian Tymuś
-
Gaduaaa wrote:hahaha ej... on słucha co rodzice mówią hah
hahahah serio przy dzieciach trzeba uwazac. Kiedys byl jakis program dla dzieci i prowadzacy pyta chlopczyka jak ma na imie jego kot, a maly na to "zajebaniec". Wszyscy w smiech, maly nie wie o oc chodzi a prowadzacy pyta dlaczego tak nazywa kotka. A maly na to, ze to babcia jak wola tego kota to krzyczy "gdzie jestes zajebancu"......rozowyflaming, Gaduaaa, Canti 90, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:hahahah serio przy dzieciach trzeba uwazac. Kiedys byl jakis program dla dzieci i prowadzacy pyta chlopczyka jak ma na imie jego kot, a maly na to "zajebaniec". Wszyscy w smiech, maly nie wie o oc chodzi a prowadzacy pyta dlaczego tak nazywa kotka. A maly na to, ze to babcia jak wola tego kota to krzyczy "gdzie jestes zajebancu"......
hahaha dzieciaki sa swietne
ja zmykam na basen spalac oponke
paaaaaaaaaa laseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny