"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
no dosyć... raz w tygodniu minumum...rozowyflaming wrote:hhahahhaha nie ma to jak dziecieca szczerosc

az tak czesto przychodzi?
jeszcze żeby był fajny, miły czy coś..
ale On jest taki.. hmm dziwny...
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:moje dziecko młodszze pobilo dziś samo siebie

na początek powiem że mieszkam bardzo blisko teściów... na tej samej ulicy... kilka domow dalej....
i mój młodszy powiedział dziś babci, że za 2 lata się wyprowadzamy, bo dziadek za często przychodzi, i to bez zapowiedzi.....
rozumiecie?! hahahahahahaha chciałabym zobaczyć Jej minę haha
hehehehhehe uwielbiam ta zajebista szczerosc u dzieciakow:)
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, jak rozpocząć prowadzenie pamiętnika na ovu. Wchodzę w ustawieniach, klikam "rozpocznij prowadzenie pamietnika" ale przekierowuje mnie na strone z pamietnikami innych osob. Nie znam się na tych ustawieniach, może coś napstrykałam ;/
-
ja niestety nie pomogę bo nie prowadzę, ale może któraś z dziewczyn wie?Katarzyna.G wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, jak rozpocząć prowadzenie pamiętnika na ovu. Wchodzę w ustawieniach, klikam "rozpocznij prowadzenie pamietnika" ale przekierowuje mnie na strone z pamietnikami innych osob. Nie znam się na tych ustawieniach, może coś napstrykałam ;/Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:hahaha ej... on słucha co rodzice mówią hah
hahahah serio przy dzieciach trzeba uwazac. Kiedys byl jakis program dla dzieci i prowadzacy pyta chlopczyka jak ma na imie jego kot, a maly na to "zajebaniec". Wszyscy w smiech, maly nie wie o oc chodzi a prowadzacy pyta dlaczego tak nazywa kotka. A maly na to, ze to babcia jak wola tego kota to krzyczy "gdzie jestes zajebancu"......
rozowyflaming, Gaduaaa, Canti 90, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLago wrote:hahahah serio przy dzieciach trzeba uwazac. Kiedys byl jakis program dla dzieci i prowadzacy pyta chlopczyka jak ma na imie jego kot, a maly na to "zajebaniec". Wszyscy w smiech, maly nie wie o oc chodzi a prowadzacy pyta dlaczego tak nazywa kotka. A maly na to, ze to babcia jak wola tego kota to krzyczy "gdzie jestes zajebancu"......
hahaha
dzieciaki sa swietne 
ja zmykam na basen spalac oponke
paaaaaaaaaa laseczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny