"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats juz sie doczekac nie moge
Jak sie uda za pierwszym razie po przerwie to ze szczescia chyba sie poplacze i rzuce na mego chlopa zeby wiedzial ze w koncu plemniczki jego wykonaly swoja robote i dotarly do jajeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 22:35
Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Ja już uciekam spać. Czekam na Wasze jutrzejsze temperatury
Gaduaaa - trzymam kciuki za operację Twojego dziadka. Wszystko będzie w porządku i nie wolno Ci nawet myśleć inaczej. Daj znać jutro co i jak.
Spijcie zdrowo kochaneGaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyMorgen laseczki
Ja już po pomiarach i śniadanku. Moja tempka w tym cyklu jakieś schody do nieba sobie buduje
Zaraz lecę do pracy, obijam się 8godz. a potem 4godz. jazdy do Elblągowa.
Ahhh.. w końcu weekend! M przyjeżdża i lecimy na koncert do Gdańska. Będzie cudnie tylko żeby pogoda dopisała.
W niedziele powrót do stolicy ale... nie myślę o tym teraz
A Wy jak planujecie najbliższe dni??Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Ja już uciekam spać. Czekam na Wasze jutrzejsze temperatury
Gaduaaa - trzymam kciuki za operację Twojego dziadka. Wszystko będzie w porządku i nie wolno Ci nawet myśleć inaczej. Daj znać jutro co i jak.
Spijcie zdrowo kochane
siedzę na ubikacji...
dzięki za wsparcieNats lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Canti 90 wrote:Morgen laseczki
Ja już po pomiarach i śniadanku. Moja tempka w tym cyklu jakieś schody do nieba sobie buduje
Zaraz lecę do pracy, obijam się 8godz. a potem 4godz. jazdy do Elblągowa.
Ahhh.. w końcu weekend! M przyjeżdża i lecimy na koncert do Gdańska. Będzie cudnie tylko żeby pogoda dopisała.
W niedziele powrót do stolicy ale... nie myślę o tym teraz
A Wy jak planujecie najbliższe dni??Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Canti 90 wrote:Hans Zimmer kompozytur muzyki filmowej m.in. do Króla Lwa, Gladiatora i Incepcji.
Uwieeeeelbiam go!
Quote:ooj biedna... ale już trochę lepiej czy nie bardzo?
tak sobie... po 12 ma być koniec operacji i będze coś wiadomo... potem 3 dni po respiratorem i dopiero wybudzanie ze śpiączki.. bo teraz w farmakologicznej będzie... eh... bedzie to długie 5 godz i długie 3 dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 08:13
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa pomodle się dzisiaj za Twojego dziadka. Będzie dobrze. Musi być. W maju sie z nim zobaczysz
A moje jajcory szaleją. Raz owu w 28 a raz w 8 dc Haha ta tempa wariuje i dlatego pewnie mi ta owu wyznaczylo. Dziwne to wszystko, ale na pewno nie miałam jeszcze owulacjiCanti 90, Gaduaaa lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:tak sobie... po 12 ma być koniec operacji i będze coś wiadomo... potem 3 dni po respiratorem i dopiero wybudzanie ze śpiączki.. bo teraz w farmakologicznej będzie... eh... bedzie to długie 5 godz i długie 3 dni...
Musisz być silna kochana, a my cały czas jesteś z Wami.
Dawaj znać co i jak.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki Co tam u Was? Widzę że wątek się rozwija A ja nawet nie mam kiedy pisać Pogoda coraz ładniejsza więc siedzę na ogrodzie bo to przecież pora siania Szkoda że brzuchu nie mogę sobie takiej fasolki posiać hehe Za dobrze by było A co tam u Was? Jakieś nowości? Nowiny?