X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i jeszcze... LOL ostatnio widziałam, dziewczyna kupiła sukienkę na aliexpress :D nie pamiętam ile $ kosztowała, ale w przybliżeniu na nasze to koło 200 zł. Prosta sukienka bez zdobień czy koronek, ale fason i wykonanie szał :O
    Także ten :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Aaaa i jeszcze... LOL ostatnio widziałam, dziewczyna kupiła sukienkę na aliexpress :D nie pamiętam ile $ kosztowała, ale w przybliżeniu na nasze to koło 200 zł. Prosta sukienka bez zdobień czy koronek, ale fason i wykonanie szał :O
    Także ten :D
    To miała odwagę :D
    Bo już widziałam różne suknie zamawiane przez internet :D a nawet był cały artykuł o tym w którejś gazecie.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 12:30

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz.. za 200 mogła zaryzykować - od bidy byłoby na poprawiny :D
    Chociaż z tym zamawianiem przez internet to chyba albo jakieś stare "perełki" wyciągają, albo ktoś kto zamawia jest nieprzytomny :D

Teraz jak (no nie teraz bo to od jakiegoś czasu działa) są zdjęcia w feedback'ach to widać czy coś jest warte zakupu czy nie :)
    Sama kupowałam też koło 200 zł wydatek sukienkę bandażową na wesele (nie swoje :P) - ale tak wymęczyłam chińczyka, tyle pytań mu zadałam, tyle zdjęć realnych mi wysłał - że nie miałam większych obaw :D
    Także po prostu zanim się coś kupi to trzeba to sprawdzić a nie kupować u kogoś bez komentarzy - choć i tu często zdarzają się miłe niespodzianki :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jak bym z rok temu się za to zabrała to aliexpres wchodziło by w gre i kieszenie były by znacznie szczęśliwsze. Jedna tylko do tej pory zrobiła na mnie wrażenie ale portfel odmówił, rozsądek zresztą też bo kiecka 5 tyś euro kosztowała... A my zdecydowaliśmy z własnej kieszenie za całe wesele zapłącić bo mamy rodziców którzy mają zawsze coś do powiedzenia i szkoda naszych nerwów by było.

W madonnie byłam i małąm wrażenie że większość tych kiecek była dość badziewnie wykończona. Celuje w Viole Piekut i jutro się do Łodzi wybiorę przymierzyć kolekcję Mia Lavi..
    Kurde wydawało się jeszcze rok tem że na wszystko jest tyle czasu... a my się skapneliśmy tydzień temu że o ile całe wesele dawno zaplanowaliśmy (sala muza i fotograf ) to o tyle w ogóle o ślubie zapomnieliśmy :) Szybki telefon do kościoła i ufff było jeszcze jedno! miejsce na ślub tego dnia wolne..
    Inna kwestia że mocno zwlekałam z samą kiecką w razie brzuszka ale niestety:(

• ladybag Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, ja mojej nic do zarzucenia nie miałam. Może kwestia kolekcji? Nie mniej nie namawiam jeśli Ci nie pasowało.
    Trzymam wobec tego kciuki żebyś szybko znalazła "tą jedyną" :D
    Uff 5tys eur to faktycznie też bym zrezygnowała, sami tez płaciliśmy za wszystko także przy takiej ilości wydatków na pewno super w inny sposób spożytkujecie tą sumkę ;)

EDIT:
    Aha i pamietaj - apropo brzuszka - że pomimo tego, że będzie brana z Ciebie miara i będą szyć suknię "pod Ciebie" to ta suknia zawsze ma jednak trochę luzu. Zazwyczaj wiadomo zwężają krawcowe w salonie, ale w razie potrzeby można też o te pare centymetrów z jednej i drugiej str poszerzyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 14:39

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Samara Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z moją suknią to nie miałam problemu... Tylko dlatego, że jak mnie pani w salonie zobaczyła, to życzyła powodzenia w szukaniu, bo cytuje: " na takie wysokie sukien nie szyją..."
    W sumie mierzyłam trzy, które od biedy, gdyby ubrać płaskie buty dałoby się przełknąć i kupiłam pierwszą, którą mierzyłam.

Podeślijcie mi na pomorze trochę śniegu, bo u nas dupa...

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Ja z moją suknią to nie miałam problemu... Tylko dlatego, że jak mnie pani w salonie zobaczyła, to życzyła powodzenia w szukaniu, bo cytuje: " na takie wysokie sukien nie szyją..."
    W sumie mierzyłam trzy, które od biedy, gdyby ubrać płaskie buty dałoby się przełknąć i kupiłam pierwszą, którą mierzyłam.

i mi też ;) heheh :P

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja mogę Wam podesłać u mnie ciągle sypie ;-)

Gadi a Ty jak się czujesz?

• ladybag Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:

To ile masz wzrostu? :D
    Ja mam 174 i jeszcze trzeba było skracać :D
    Zresztą nieistotne, Pani komentarz był nie na miejscu..

[przesyłanie_śniegu_in_progress]

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Laski ja mogę Wam podesłać u mnie ciągle sypie ;-)

Gadi a Ty jak się czujesz?
    a tak wiesz :) hahah codziennie rano cisnę na kiblu.. tak że potem się zastanawiam czy gadułka w ogóle to przeżywa hahahah
    mam mdłości.. ale trzymam się dzielnie..i nie bedę narzekać heh trzeba doceniać co się ma i że się ma

a jutro na 10:30 mojego czasu skan w szpitalu .. i mam nerwa... taki strach właściwie czy na pewno wszystko okey...

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie wysokie laski tutaj , kuźwa ja kurdupel.. 165cm w kapeluszu hahahaha

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    jakie wysokie laski tutaj , kuźwa ja kurdupel.. 165cm w kapeluszu hahahaha
    Ja mam 167cm :D w sumie bez kapelusza, a chciałabym być trochę niższa ;)

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ja mam 167cm :D w sumie bez kapelusza, a chciałabym być trochę niższa ;)
    daj spokój ja wyższa hahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie kochana że trzeba docenić to wszystko wiadomo sama bym chciała ponarzekać ;-) ale coś wspominalas że kaszlesz i smarkasz czy już przeszło? I na pewno wszystko będzie ok zobaczysz <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejze to co ja mam powiedzieć 160 w kapeluszu :D

P.S Ale dobrze mi z tym a to najważniejsze jak się czujemy ze sobą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 17:00

kozamonia lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    No pewnie kochana że trzeba docenić to wszystko wiadomo sama bym chciała ponarzekać ;-) ale coś wspominalas że kaszlesz i smarkasz czy już przeszło? I na pewno wszystko będzie ok zobaczysz <3
    trzyma mnie przeziębienie... co zrobić.. siedzę w domu i pije cały czas herbatę z imbirem i cytryną.. czekam na tabletki do ssania te dla kobiet w ciąży może niebawem dojdą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi domowe sposoby i te babcine zawsze były najlepsze nawet teraz tak myślę że sok z cebuli był najlepszy na kaszel czy ból gardła :) wykurujesz się i będzie gitara. Zazdraszczam wszystkiego co dla kobiet w ciąży ech... może kiedyś mi to będzie dane kupować, zamawiać i cieszyć się

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie martwcie się brakiem śniegu, oglądałam własnie prognozę pogody, do końca tygodnia będzie wszędzie biało:)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    dziewczyny nie martwcie się brakiem śniegu, oglądałam własnie prognozę pogody, do końca tygodnia będzie wszędzie biało:)
    a na koniec stycznia ? hehe nie pokazywali długoterminowej ?:D

‹‹ 843 844 845 846 847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ