"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Hejka
Ja se już jestem na chwilkę Calanthe co dziś pijemy? W sumie ja już po porannej ale koktajl jeszcze muszę wciągnąć zaraz.
Lago hejo Co będziesz pichcić ciekawego? Tak na pierwszy rzut?
Gadi jak dzisiaj się czujesz?
Właśnie dawno Bunny nie widziałam...
Jagniecine z ryzem szafranowym i orzechami, ale to dopiero w niedziele. Musze skoczyc do Allahow po kilka skladnikow, a mam ich 2 sklepu pod domem. A co za koktajle popijasz? jakies odzywcze? -
Gaduaaa wrote:mmmm liczę na jakiś fajny przepis jak już się w tym odnajdziesz...
co tam w ogóle się jada? co Oni preferują?
ej a co to za skan??? USG znaczy sie??? Nie musisz isc, ja Ci mowie ze bedzie dziewczyna zdrowa jak rydz
co do ksiazki to ja uwielbiam ich kuchnie bo jest w miare prosta ale mega zdrowa i aromatyczna. Oni jedza ogromne ilosci warzyw w rozenj postaci a dzieki przyprawom takim jak zatar czy sumak ( do nabycia u Allahow ) danie nabieraja zupelnie innego wyrazu. Jedza tez duzo cieciroki (mega zdrowa), kuskusu i miesa glownie pieczone. Zero ciezkich i tlustych sosow do tego za to wszystko doprawiaja swiezymi ziolami.
Ej Gadson, a Ty ostatnio nic nie gotujesz? dawno zdjec nie widzialam.... -
Hello i ja!
Dopiero co usiadłam. Mam mieć dziś gości, więc od rana doprowadzam mieszkanie do stanu używalności.
Poszłam do sklepu zrobić zakupy i zonk, tak na wymioty mnie wzięło, że olaboga!
Sprintem do kasy i standardowo... miły staruszek wyładowuje sobie z koszyczka niespiesznie. Pani go kasuje i zadaje pytanie, a może drożdżóweczkę? Pan oczywiście się skusił. Kolejne pytanie: z serem, czy z dżemem? Ja mam już wymioty na zakręcie i modle się, żeby wziął co bądź. Pan zastanawia się jakby to miała być decyzja życia. W końcu jednak decyduje się na dżem, ja oddycham z ulgą, ale Pani szuka kodu na drożdżówkę. Przewraca te kartki, a mnie się przewraca w żołądku coraz bardziej i łzy mam w oczach, bo już oczami wyobraźni widzę jak haftuję przy sporej widowni. Pani pyta się o kod koleżance i oddycham z ulgą, bo mi przeszło, w tym samym momencie jak Pan otrzymał resztę...
Taki oto fajny poranek.
Gadi daj znać co tam.
Wszystkim zakatarzonym życzę zdrówka.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Jestem i ja nadrobiłam wpisy ale już nie pamiętam co czytałam
Dzisiaj upuściłam krew na morfologie, zimnica na zewnątrz straszna ale przynajmniej śnieg jest
Gadi dawaj znać jak skan
Lago normalnie musisz jakieś przepisy tutaj powklejaćcalanthe, Lago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny udało mi się wybrać kieckę i miałyście świętą rację że to się wie od razu że "to ta", śmiesznie było bo rzuciłam żartem że " i say yes to the dress" a babka że ona do tego programu sukienki ze swojego salonu daje, tylko do polskie wersji:)
No więc proszę państwa oto i ona:)
I jak coś to dzidziuś pod spodem też się zmieści
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ce28cfe9349.jpgkozamonia, Posok82, calanthe, Nats, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGadi nom szykuję się na owu pełną parą ja koktajle on flegaminę chciałabym żeby coś to dało ale przynajmniej zdrowiej się pożyje heh no i czekam na wieści od Ciebie
Lago Koktajle robię owocowe z dodatkiem siemienia lnianego tego w ziarenkach + tego z kapsułek bo kupiłam ostatnio Co do Twojej nowej kuchni koniecznie musisz wrzucić jakieś foto jak już coś przyrządzisz chciałabym luknąć jak wygląda bo czytając to smacznie ale jeszcze z ciekawości tak zobaczyć na talerzu
Ladybag my też dziś spagetti ale te bolonese czy jak to tam się piszę mój już przygotował wszystko prawie.
Posok to będziecie dawać czadu w nocy haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 14:45
Posok82, ladybag lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:dziewczyny udało mi się wybrać kieckę i miałyście świętą rację że to się wie od razu że "to ta", śmiesznie było bo rzuciłam żartem że " i say yes to the dress" a babka że ona do tego programu sukienki ze swojego salonu daje, tylko do polskie wersji:)
No więc proszę państwa oto i ona:)
I jak coś to dzidziuś pod spodem też się zmieści
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ce28cfe9349.jpg
Urzekła mnie ta góra
Dół fajny prosty - wygląda jakby pięknie się układał materiał podczas ruchu I tak jak piszesz, w razie co maluszek będzie mógł się skryć pod serduszkiem s pokojnie -
nick nieaktualny
-
Kurcze szkoda, że troszkę nie wyraźne te selfiaki, ale najważniejsze że jest wszystko ok
I widzisz - było sobie wkręcać rano?
I nawet data z usg zgadza się z datą OM.
Super Gratulacje
EDIT:
A jeszcze miałam spytać bo albo nie doczytałam albo przeoczyłam, jakieś specjalne zalecenia masz? w sensie jakieś leki? leżenie?
Ewentualnie coś na Twój katar?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 15:22
-
ladybag wrote:Kurcze szkoda, że troszkę nie wyraźne te selfiaki, ale najważniejsze że jest wszystko ok
I widzisz - było sobie wkręcać rano?
I nawet data z usg zgadza się z datą OM.
Super Gratulacje
EDIT:
A jeszcze miałam spytać bo albo nie doczytałam albo przeoczyłam, jakieś specjalne zalecenia masz? w sensie jakieś leki? leżenie?
Ewentualnie coś na Twój katar?
mam odpoczywać i się nie stresować.. nie mówiłam jej o przeziębieniu, dla mnie najważniejsze że widziałam bijące serce i człowieczka żyjacego który rośnie.. na poprzednim usg był zarodek i bijące serce a dziś już była "postać" hehePosok82, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś