"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje dziewczyny, za wszystkie słowa wsparcia i gratulację
oby gadułka dalej tak rosła i się trzymała i była zdrowa i Nas w sierpniu miło zaskoczyła swoim pięknem i zdrowiem
Pewnie to usg uspokoi mnie tylko na chwilę... na kolejne kilka dni, ale zawsze coś ! teraz prenatalne 2 lutego w Polsce no i potem 8 lutego z powrotem tutaj w Irlandii..Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:właśnie z tymi datami to ja mam aferę.. bo ja ostatni @ miałam 28 październik.. a owu 21 listopad.. i ja im to mówię.Chodzę z wykresem do lekarzy i oni potwierdzają .. w karcie ciąży mam wpisany ostatni @ 7 listopad żeby się z owu zgadzało
mam odpoczywać i się nie stresować.. nie mówiłam jej o przeziębieniu, dla mnie najważniejsze że widziałam bijące serce i człowieczka żyjacego który rośnie.. na poprzednim usg był zarodek i bijące serce a dziś już była "postać" hehe
Tak u mnie wcześniej jak dzidzia miała te 3mm i bijące serduszko to wiadomo się cieszyłam, ale ostatnio jak byłam i mi nawet gin zrobił zdj 3D to mimo tego, że maluszek wyglądał trochę jak mały kosmita z takimi maluńskimi rączkami to dopiero miałam poczucie, że faktycznie rośnie mały cud
Ach wzruszyłam się głupia.. hahhaa
W takim razie niech dalej rośnie zdrowo, a Ty w miarę możliwości odpoczywaj
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Dziękuje dziewczyny, za wszystkie słowa wsparcia i gratulację
oby gadułka dalej tak rosła i się trzymała i była zdrowa i Nas w sierpniu miło zaskoczyła swoim pięknem i zdrowiem
Pewnie to usg uspokoi mnie tylko na chwilę... na kolejne kilka dni, ale zawsze coś ! teraz prenatalne 2 lutego w Polsce no i potem 8 lutego z powrotem tutaj w Irlandii..
Ja tak samo, po wizycie jest euforia kilka dni, a potem znów.. czy wszystko ok bo boli/nie boli
tez mam 2 wizyte hihi
a wcześniej usg gen i test pappa -
Posok82 wrote:Nats a co u Ciebie? jak się czujesz a właściwie czujecie?
Trochę już czuję ten "oddech porodowki" na plecach, ale wierzę że będzie dobrzeladybag, kozamonia, Posok82 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Bardzo dobrze nic się nie zapowiada jak narazie. Mloda fika w brzuchu jak szalona. Torba już przygotowana, ale jeszcze nie spakowana. Ciągle brakuje mi kilku rzeczy.
Trochę już czuję ten "oddech porodowki" na plecach, ale wierzę że będzie dobrzeFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bede Was zarzucala zdjeciami jak juz sie ogarne i sie gdzies osiedle bo na razie to na walizkach meiszkam.
Elunia, bardzo ladna sukienka, dziewczeca i delikatna.
Gadu Ty wez zacznij na drutach dziergac albo ksiazke pisac zeby mysli czyms zajac bo zwariujesz jak bedziesz sie tak zamartwiac. Ja dzis bawilam sie z 5 dniowym maluchem (o ile to mozna nazwac zabawa, bo on chcial spac a ja go mietolilam na rekach) Rozmawialam z mama owego mlodzienca o porodzie i wogole i pna powiedziala mi tylko ze przez cala ciaze zawsze myslala pozytywnie, nigdy zadnych lekow nieuzasadnionych albo gdybania "a co bedzie jak....". Zaoszczedzila sobie wiele nerwow i porod przebiegl sprawnie. Najsmieszniejsze jest to, ze urodzila o 3 rano a o 4 juz ja chcieli wypisac ze szpitala, hahahhahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj czuje się kiepsko chociaz jednen plus że od niepamiętnych czasów zaobserwowałam śluz prawie sam przezroczysty i lekko ciągnący nie tak jmocno ale troszkę się ciągnął
Biorę lek ACC w dawce 600mg dobry on nawet
Ale zaczął ze mnie wychodzić już katar widocznie jej też działa na moje przeziębienie hehe
Bo on na działanie wyksztuśneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 20:59
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, dzień dobry
herbatkę poproszę i kanapkę już bym zjadła heh
Musiałam wczoraj powiedzieć mojej szarańczy prawdę.. oboje mają tak gumowe ucho że powinni w wywiadzie jakimś pracować w przyszłości ...
Nie chciałam żeby wiedzieli tak wcześnie, no ale jak już podsłuchali i pół dnia za mną chodzili i pytali czy będziemy mieli dziecko to musieliśmy im powiedzieć , z prośbą o dyskrecjęFabian Cyprian Tymuś