X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia ponad czasowa sukienka, bardzo z moim guście :) podoba mi się :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi jak ja się się cieszę Twoim szczęściem :D

Gaduaaa lubi tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny, za wszystkie słowa wsparcia i gratulację :)
    oby gadułka dalej tak rosła i się trzymała i była zdrowa i Nas w sierpniu miło zaskoczyła swoim pięknem i zdrowiem :)
    Pewnie to usg uspokoi mnie tylko na chwilę... na kolejne kilka dni, ale zawsze coś ! :) teraz prenatalne 2 lutego w Polsce no i potem 8 lutego z powrotem tutaj w Irlandii..

• ladybag Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    właśnie z tymi datami to ja mam aferę.. bo ja ostatni @ miałam 28 październik.. a owu 21 listopad.. i ja im to mówię.Chodzę z wykresem do lekarzy :D i oni potwierdzają .. w karcie ciąży mam wpisany ostatni @ 7 listopad żeby się z owu zgadzało

mam odpoczywać i się nie stresować.. :) nie mówiłam jej o przeziębieniu, dla mnie najważniejsze że widziałam bijące serce i człowieczka żyjacego który rośnie.. na poprzednim usg był zarodek i bijące serce a dziś już była "postać" hehe

<3
    Tak :D u mnie wcześniej jak dzidzia miała te 3mm i bijące serduszko to wiadomo się cieszyłam, ale ostatnio jak byłam i mi nawet gin zrobił zdj 3D to mimo tego, że maluszek wyglądał trochę jak mały kosmita z takimi maluńskimi rączkami to dopiero miałam poczucie, że faktycznie rośnie mały cud :D

Ach wzruszyłam się głupia.. hahhaa

W takim razie niech dalej rośnie zdrowo, a Ty w miarę możliwości odpoczywaj :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Dziękuje dziewczyny, za wszystkie słowa wsparcia i gratulację :)
    oby gadułka dalej tak rosła i się trzymała i była zdrowa i Nas w sierpniu miło zaskoczyła swoim pięknem i zdrowiem :)
    Pewnie to usg uspokoi mnie tylko na chwilę... na kolejne kilka dni, ale zawsze coś ! :) teraz prenatalne 2 lutego w Polsce no i potem 8 lutego z powrotem tutaj w Irlandii..

Ja tak samo, po wizycie jest euforia kilka dni, a potem znów.. czy wszystko ok bo boli/nie boli :P
    tez mam 2 wizyte :D hihi
    a wcześniej usg gen i test pappa :D

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu Piękna fasolka! Odrazu widać, ze to dziewczyna!! Bardzo się cieszę, ze wszystko w porzadku <3
    EluniaPiękna sukienka!! :-)

3500 g 54 cm <3
  • Posok82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats a co u Ciebie? jak się czujesz a właściwie czujecie?

ladybag, Nats lubią tę wiadomość

zrz6tgf6f6ae64c2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:

No właśnie? Torba spakowana? :)

Nats lubi tę wiadomość

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Posok82 wrote:
    Bardzo dobrze :D nic się nie zapowiada jak narazie. Mloda fika w brzuchu jak szalona. Torba już przygotowana, ale jeszcze nie spakowana. Ciągle brakuje mi kilku rzeczy.
    Trochę już czuję ten "oddech porodowki" na plecach, ale wierzę że będzie dobrze :D

ladybag, kozamonia, Posok82 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadi :D <3

animaatjes-congratulations-030935.gif[img][/img]

ladybag, Gaduaaa lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Bardzo dobrze :D nic się nie zapowiada jak narazie. Mloda fika w brzuchu jak szalona. Torba już przygotowana, ale jeszcze nie spakowana. Ciągle brakuje mi kilku rzeczy.
    Trochę już czuję ten "oddech porodowki" na plecach, ale wierzę że będzie dobrze :D
    będzie :) musi być dobrze , nie jest tak źle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik już niedługo będziesz tulić swoją piękną córeczkę :) pamiętaj co by nam tu zdjątko podesłać ;) poród zapewne bardzo boli ale gdy zobaczysz po raz pierwszy swoją dzidzię to wszystko minie a pozostanie tylko miłość <3 ach się rozmarzyłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaa baaaaardzo się cieszę że dzieciątko się zdrowo rozwija i ładnie rośnie!!!! Buziaki dla was wielkie:)

• Samara Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też gratuluję!

Elunia - piękna suknia.

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• Lago Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bede Was zarzucala zdjeciami jak juz sie ogarne i sie gdzies osiedle bo na razie to na walizkach meiszkam.

Elunia, bardzo ladna sukienka, dziewczeca i delikatna.
    Gadu Ty wez zacznij na drutach dziergac albo ksiazke pisac zeby mysli czyms zajac bo zwariujesz jak bedziesz sie tak zamartwiac. Ja dzis bawilam sie z 5 dniowym maluchem (o ile to mozna nazwac zabawa, bo on chcial spac a ja go mietolilam na rekach) :D Rozmawialam z mama owego mlodzienca o porodzie i wogole i pna powiedziala mi tylko ze przez cala ciaze zawsze myslala pozytywnie, nigdy zadnych lekow nieuzasadnionych albo gdybania "a co bedzie jak....". Zaoszczedzila sobie wiele nerwow i porod przebiegl sprawnie. Najsmieszniejsze jest to, ze urodzila o 3 rano a o 4 juz ja chcieli wypisac ze szpitala, hahahhahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa bardzo Ci gratuluję :) super, że wszystko dobrze :-) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj czuje się kiepsko chociaz jednen plus że od niepamiętnych czasów zaobserwowałam śluz prawie sam przezroczysty i lekko ciągnący nie tak jmocno ale troszkę się ciągnął :-)

Biorę lek ACC w dawce 600mg dobry on nawet :D
    Ale zaczął ze mnie wychodzić już katar widocznie jej też działa na moje przeziębienie :-D hehe :-)
    Bo on na działanie wyksztuśne :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 20:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie obecnej pogody:)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd29777dc217.jpg

Gaduaaa, ladybag, Caro, Posok82 lubią tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 12:30

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dzień dobry :)
    herbatkę poproszę ;) i kanapkę już bym zjadła heh

Musiałam wczoraj powiedzieć mojej szarańczy prawdę.. oboje mają tak gumowe ucho że powinni w wywiadzie jakimś pracować w przyszłości ...
    Nie chciałam żeby wiedzieli tak wcześnie, no ale jak już podsłuchali i pół dnia za mną chodzili i pytali czy będziemy mieli dziecko to musieliśmy im powiedzieć , z prośbą o dyskrecję :)

‹‹ 846 847 848 849 850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ