X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

U mnie też słonko wychodzi i chyba po kawce trzeba będzie się przejść na spacerek co by wymroziło troszku :) Czekamy na resztę lasek

• calanthe Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 12:31

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    hehe dzieci to zawsze wszystko słyszą, a z dyskrecją to różnie bywa (wiem po trójcy od szwagierki) :P

Kanapkę mówisz? Sama już zdążyłam zszamać :)
    zjedzona ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Samara Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek!

Dziewczyny, Trzech Kroli! Moi klienci się kiedyś przyznali że w to święto splodzili trojaczki. Także działać! Działać!

Karolina2787, calanthe, Caro lubią tę wiadomość

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe mierzę i nie mierzę bo jakoś wrócić do tego i się przyzwyczaić znów nie mogę. Poza tym teraz tyle wolnego i się śpi dłużej dlatego tak różnie u mnie to wygląda i ciekawa jestem czy OF wgl wyznaczy mi owulkę jak takie godziny zachwiane mam. A u Ciebie jeszcze nic nie wiadomo może to spadek na zagnieżdżenie ;) 3 mam kciuki by tak właśnie było :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samara wrote:
    Doberek!

Dziewczyny, Trzech Kroli! Moi klienci się kiedyś przyznali że w to święto splodzili trojaczki. Także działać! Działać!
    hehe nieźle :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale u mnie leje.. ja pierdykam.. nie wyjdę z łóżka chyba

kurde koleżanka mi wysłała witaminy femibion1 13 grudnia.. dziś mam ostatnią tabletkę a one nie doszły... :( ja nie wiem co teraz..

• calanthe Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ladybag lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

kurde koleżanka mi wysłała witaminy femibion1 13 grudnia.. dziś mam ostatnią tabletkę a one nie doszły... :( ja nie wiem co teraz..

Jak nie ma to nie ma, nie ma wyjścia - masz kwas foliowy zwykły w domu?
    Jak tak to bierz kwas, a jak przyjdą witaminy to wróć do witamin.

Chociaż ja Ci powiem z doświadczenia, że Brałam te witaminy w 1 ciąży, potem w 2 brałam sam kwas ;) A teraz też biorę sam kwas tylko w bardzo dużej dawce i ja właściwie nie widzę między nimi różnicy ;)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • calanthe Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:

Gaduaaa bo te paczki przez ten świąteczny szał tak długo idą, mi doszła wczoraj paczka zamawiana 15 Grudnia..Dzsiaj to tylko apteka całodobowa wchodzi w gre..
    Trzymajcie się tam;-)))

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Jak nie ma to nie ma, nie ma wyjścia - masz kwas foliowy zwykły w domu?
    Jak tak to bierz kwas, a jak przyjdą witaminy to wróć do witamin.

Chociaż ja Ci powiem z doświadczenia, że Brałam te witaminy w 1 ciąży, potem w 2 brałam sam kwas ;) A teraz też biorę sam kwas tylko w bardzo dużej dawce i ja właściwie nie widzę między nimi różnicy ;)

noo zamówiłam już , powinny we wtorek przyjść bo zamówiłam z UK
    mam zwykły kwas... mam też elevit jeszcze ale odstawiłam go ze względu na brak jodu..
    ale teraz jakoś trzeba będzie sobie radzić :)

• ladybag Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa ja jeszcze nie jadłam, dopiero idę jeść :P Waga mi chyba spadła pewnie dostanę opr od lekarza na wizycie..

Apropos pogody u nas słonko z lekkim zachmurzeniem, ale za to mróz jest taki, że pieseł podnosił nogi i wiał do domu tak mu było w "stopy" zimno, efektem czego się nie załątwił i za pół godziny trzeba było robić powtórkę :P

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    noo zamówiłam już , powinny we wtorek przyjść bo zamówiłam z UK
    mam zwykły kwas... mam też elevit jeszcze ale odstawiłam go ze względu na brak jodu..
    ale teraz jakoś trzeba będzie sobie radzić :)

A no widzisz, to dobrze, że masz choć ten zwykły - jakoś te pare dni "przebidujesz" i jak paczka przyjdzie to będziesz dalej z femibionem działąć :)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    U mnie też bardzo zimno, wrr aż się mi nic nie chce
    Karola jak tam działają te leki na Twój śluz?

• ladybag Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą czy któraś z Was się orientuje (bo byłam ciekawa jak duża ta moja dawka, ale nie mogę porównać bo ta podstawowa ma inne oznaczenie) jak dawka ug (u z takim ogonkiem :P) ma się do mg?

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cudowna pogoda dzisiaj!!! Taką zimę lubię najbardziej:-)))) Mroźną i słoneczną

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaa może tak jak dziewczyny piszą weź kwas a jak witaminy dotrą to potem znowu weź witaminy Ale onie wiem czy dobrze doradzam bo się zbytnio na tym nie znam czy tak wgl można, ale myślę że Ty taka ekspertka sama najlepiej bedziesz wiedziała co zrobić :-):-)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybag wrote:
    Aaaa ja jeszcze nie jadłam, dopiero idę jeść :P Waga mi chyba spadła pewnie dostanę opr od lekarza na wizycie..

Apropos pogody u nas słonko z lekkim zachmurzeniem, ale za to mróz jest taki, że pieseł podnosił nogi i wiał do domu tak mu było w "stopy" zimno, efektem czego się nie załątwił i za pół godziny trzeba było robić powtórkę :P
    takie mdłości masz że nie jesz? czy co? ja jem już za dwóch .. :)
    nawet wypróżnienia coś mi się poprawiły i w nocy nie wstaję 4 razy.. może się gadułka gdzieś przesunęła :)

‹‹ 847 848 849 850 851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ