"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Ja piernicze i co koleś zero reakcji czy jak?
Wiem, wiem że do terminu masz jeszcze troche czasu, jednak pytam z ciekawości czy coś Cię korci żeby wcześniej zrobić test ewentualnie czy masz jakieś przeczucia
Gościu rzucił przepraszam i tyle... nawet babka z obsługi do tego kolesia powiedziała że po cholerę bierze dwie zupy na raz jak nie da rady. Gościu jakiś na prądzie wiesz o co kaman. Ech...
Kochana mnie to co miesiąc korci żeby testować jak tylko cycki zabolą ale jakoś w tym cyklu jeszcze nie dają znać i ogólnie to nie mam żadnych odczuć prócz kłucia lewego jajnika dziś rano ale nie biorę tego jako znaku bo tak czasem bywa -
nick nieaktualnyDokładnie tak! Wpuszczają takich a potem to stołówki wyglądają jak śmietnik bo tu rozlane, bo tu naplute itp. szkoda gadać...
O tak te czekanie jest najgorsze o wiele bardziej lubię czekać na owu bo przynajmniej ona następuje nooo przynajmniej po temperaturze -
nick nieaktualny
-
Barbia wrote:Caro możesz do mnie napisać? Przepraszam że będę Cię pytać oto co się u Ciebie stało nie dawno ale potrzebuję pomocy
Przyjęłam zaproszenie, możesz śmiało pisać Kochanapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Karola ale akcja tej. No bym się sama wkurzyła nie na żarty. Co za Melepety chodzą po tym świecie to szkoda gadać.. Dobre, że się nie poparzył, bo to różnie bywa.. Masakra. Jedna akcja a potrafi dzień zepsuć.
calanthe na Walentynki to ja poproszę dla każdej z Nas podwójne tłuściutkie kreski
Gagarek jesteś pewna że test jest pozytywny? Bo jednoznacznego spadku nie widać na wykresie. Może jakiś lipny Ci się trafił i taki przypadek.Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyGagarek u niektórych owu występuje tuż po @ bo widziałam kilka takich wykresów, ale test owu nie mówi nam że owu jest danego dnia gdy wyjdzie pozytywny test jedynie daje nam podpowiedź że owulacja wystąpiła bądź wystąpi w niedługim czasie i być może u Ciebie to już niedługo nastąpi działać, działać i jeszcze raz działać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejooo
też byliśmy dziś na zakupkach kupiłam pierwsze portki ciążowe
brzuszka jeszcze prawie nie widać, ale w tych zwykłych powoli robi mi się ciasno, szczególnie jak dłużej je noszę.
Elunia wrote:Sto lat Gaduaa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/307d7b39618c.jpg
Dziewczyny podczytuję was z krzaczorów ale tak wpadłam w pęd organizacyjny wesela że o bożym świecie zapominam:)
I bardzo dobrze, ja pamiętam jak swoije robiliśmy, bardzo dużo rzeczy robiłam sama, więc dodatkowo było dużo satysfakcji przy okazji pochwał gości ach chciałabym to przezyć jeszcze raz
Także organizuj, ciesz się tym czasem - dzieki temu będziesz miała "lżejszą" głowę
Barbia wrote:Caro możesz do mnie napisać? Przepraszam że będę Cię pytać oto co się u Ciebie stało nie dawno ale potrzebuję pomocy
Ja ze swojej strony tylko Ci powiem, żebyś nie dała sobie robić na siłę łyżeczkowania, domagaj się usg po tabletce czy się wszystko oczyściło.
Wiem niestety z doświadczenia jak byłam w szpitalu, że niestety lekarze zamiast indywidualnie do pacjentek podchodzić toniemal taśmowo łyżeczkowali.. do tego stopnia że w moim wypisie (mimo iż łyżeczkowania ostatecznie nie miałam)miałam napisane, żeby zgłosić się po wynik badania histopatologicznego.. i żebym brała biseptol..
Dopiero jak im awanturę zrobiłam to poprawili i to jeszcze z fochem
[podejrzewam, że po prostu tak więcej kasy z nfz dostają i tak piszą, a nóż ktoś nie zauważy albo nie będzie się kłócić] -
Gagarek wrote:Pfff. No pierwszy raz była tak ciemna. Serio mówisz, że to jeszcze nie pozytywny?
Wychodziłoby, że nigdy mi się jajko nie wykluło
Dzięki
Też nie powiedziałabym, że to pozytywny
Pozytywny jest wtedy gdy ta kreska jest tak samo ciemna albo ciemniejsza, a tu mimo iż jest wyraźna to do kontrolnej jeszcze jej brakujeGagarek lubi tę wiadomość