X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calanthe wrote:
    Ja piernicze i co koleś zero reakcji czy jak?

Wiem, wiem że do terminu masz jeszcze troche czasu, jednak pytam z ciekawości czy coś Cię korci żeby wcześniej zrobić test :) ewentualnie czy masz jakieś przeczucia :)

Gościu rzucił przepraszam i tyle... nawet babka z obsługi do tego kolesia powiedziała że po cholerę bierze dwie zupy na raz jak nie da rady. Gościu jakiś na prądzie wiesz o co kaman. Ech...

Kochana mnie to co miesiąc korci żeby testować jak tylko cycki zabolą :D ale jakoś w tym cyklu jeszcze nie dają znać i ogólnie to nie mam żadnych odczuć prócz kłucia lewego jajnika dziś rano ale nie biorę tego jako znaku bo tak czasem bywa ;)

• calanthe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 12:37

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak! Wpuszczają takich a potem to stołówki wyglądają jak śmietnik bo tu rozlane, bo tu naplute itp. szkoda gadać...

O tak te czekanie jest najgorsze o wiele bardziej lubię czekać na owu bo przynajmniej ona następuje :D nooo przynajmniej po temperaturze :P

• calanthe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Barbia Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia 2017, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro możesz do mnie napisać? Przepraszam że będę Cię pytać oto co się u Ciebie stało nie dawno ale potrzebuję pomocy

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Calanthe zgadzam się z Tobą w obu tematach :)

A gdzie reszta dziewczyn? Wywiało czy jak? Halo???

• Caro Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbia wrote:
    Caro możesz do mnie napisać? Przepraszam że będę Cię pytać oto co się u Ciebie stało nie dawno ale potrzebuję pomocy

Przyjęłam zaproszenie, możesz śmiało pisać Kochana <3

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2017, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwuchy, ja nie wiem już.
    6dc, a test owu na grubym plusie.
    Następny parę godzin później ledwo widoczny. Przy cyklach 28 średnio wydaje mi się to z sensem :/

• Caro Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ale akcja tej. No bym się sama wkurzyła nie na żarty. Co za Melepety chodzą po tym świecie to szkoda gadać.. Dobre, że się nie poparzył, bo to różnie bywa.. Masakra. Jedna akcja a potrafi dzień zepsuć.

calanthe na Walentynki to ja poproszę dla każdej z Nas podwójne tłuściutkie kreski ;-)

Gagarek jesteś pewna że test jest pozytywny? Bo jednoznacznego spadku nie widać na wykresie. Może jakiś lipny Ci się trafił i taki przypadek.

Karolina2787 lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagarek u niektórych owu występuje tuż po @ bo widziałam kilka takich wykresów, ale test owu nie mówi nam że owu jest danego dnia gdy wyjdzie pozytywny test jedynie daje nam podpowiedź że owulacja wystąpiła bądź wystąpi w niedługim czasie i być może u Ciebie to już niedługo nastąpi :) działać, działać i jeszcze raz działać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro ja tylko żałuję że mnie przy tym nie było bo bym pocisnęła petardę aż by huczało na całą knajpę ale zawsze jak coś się dzieje to mnie nie ma :/

Co do testów owu to Gagarek obie krechy masz ciemne? Co to za testy? Możesz podesłać foto?

• Gagarek Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/28e7b9dea4c27.jpg.html

Zobaczcie.
    Jajniki ćmią. Byłabym wielce zdziwiona gdyby faktycznie teraz miałby się pojawić owu. Będziemy działać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 19:08

• calanthe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pfff. No pierwszy raz była tak ciemna. Serio mówisz, że to jeszcze nie pozytywny?
    Wychodziłoby, że nigdy mi się jajko nie wykluło :)
    Dzięki

• calanthe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Gagarek lubi tę wiadomość

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagarek ja to szczerze Ci zazdraszczam bo u mnie to tylko raz wyszedł tak pozytywny owulkowy ;) także działać jak najbardziej! Poza tym ostatnio u ginka w 8dc miałam pęcherzyk 16mm! Co było dla mnie szokiem. Powodzenia! :)

• Gagarek Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam, bo nigdy nie widziałam takiej krechy :)
    Serduuuuszka! Nadciągam!

calanthe, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• calanthe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Kjnfp1.png
    jyXOp2.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejooo :D

też byliśmy dziś na zakupkach :D kupiłam pierwsze portki ciążowe :D
    brzuszka jeszcze prawie nie widać, ale w tych zwykłych powoli robi mi się ciasno, szczególnie jak dłużej je noszę.
    Elunia wrote:
    Sto lat Gaduaa

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/307d7b39618c.jpg

Dziewczyny podczytuję was z krzaczorów ale tak wpadłam w pęd organizacyjny wesela że o bożym świecie zapominam:)

I bardzo dobrze, ja pamiętam jak swoije robiliśmy, bardzo dużo rzeczy robiłam sama, więc dodatkowo było dużo satysfakcji przy okazji pochwał gości :D ach chciałabym to przezyć jeszcze raz <3
    Także organizuj, ciesz się tym czasem - dzieki temu będziesz miała "lżejszą" głowę :)
    Barbia wrote:

Ja ze swojej strony tylko Ci powiem, żebyś nie dała sobie robić na siłę łyżeczkowania, domagaj się usg po tabletce czy się wszystko oczyściło.
    Wiem niestety z doświadczenia jak byłam w szpitalu, że niestety lekarze zamiast indywidualnie do pacjentek podchodzić toniemal taśmowo łyżeczkowali.. do tego stopnia że w moim wypisie (mimo iż łyżeczkowania ostatecznie nie miałam)miałam napisane, żeby zgłosić się po wynik badania histopatologicznego.. i żebym brała biseptol..
    Dopiero jak im awanturę zrobiłam to poprawili i to jeszcze z fochem :/
    [podejrzewam, że po prostu tak więcej kasy z nfz dostają i tak piszą, a nóż ktoś nie zauważy albo nie będzie się kłócić]

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
  • ladybag Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagarek wrote:
    Pfff. No pierwszy raz była tak ciemna. Serio mówisz, że to jeszcze nie pozytywny?
    Wychodziłoby, że nigdy mi się jajko nie wykluło :)
    Dzięki

Też nie powiedziałabym, że to pozytywny :)
    Pozytywny jest wtedy gdy ta kreska jest tak samo ciemna albo ciemniejsza, a tu mimo iż jest wyraźna to do kontrolnej jeszcze jej brakuje :)

Aniołki [*][*]

8p3ougpjeaw2i60x.png
‹‹ 859 860 861 862 863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ