"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez tak uwazam Jestem urodzona optymistka I mimo że życie wciaz mnie kopie po tyłku Ja wciąż wierzę że kiedys jeszcze cos sie zmieni Moje malenstwo odeszlo ale wiem ze teraz jest szczesliwy Tutaj bylby chory i moglby cierpiec Widziecie zawsze staram sie widziec wszystko w pozytywach
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Ja w tym miesiacu podgladalam swoje jajeczka I wiem,że jedno ładnie urosło i pękło i jeśli tylko mój mężulek sie sprawdzil to moze cos z tego bedzię Mam wrażenie ze moze to byc wlasnie ten miesiac,ten cykl
Karolina2787, rozowyflaming, Marteczka93 lubią tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Flamigu a co tam u Ciebie kochana ciekawego? Jak humorek i ogólnie samopoczucie?
co u mnie?
Ano juz za 7 miesiecy i 21 dni swieta
a tak serio to chce sie starac od nastepnego cyklu - miala byc przerwa ale uswiadomilam sobie, ze najbardziej ze wszystkiego pragne groszka malutkiego i cala reszta sie dopasuje do groszka mam plan, ze we wrzesniu wyblagam clo i pregnyl u gina
a teraz Ty
1) jak tam Twoj humorek dzisiaj we wtorek
Karolina2787, Nats, Caro, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannamaria83 wrote:Tez tak uwazam Jestem urodzona optymistka I mimo że życie wciaz mnie kopie po tyłku Ja wciąż wierzę że kiedys jeszcze cos sie zmieni Moje malenstwo odeszlo ale wiem ze teraz jest szczesliwy Tutaj bylby chory i moglby cierpiec Widziecie zawsze staram sie widziec wszystko w pozytywach
Kochana i pięknie jesteś bardzo silną i dzielną kobietą Mimo przeciwności losu i tego co Was spotkało nie poddajesz się i powiem Ci że tylko brać przykład z Ciebie! Na pewno niedługo będziesz cieszyła się dzieciątkiem pod serduszkiemrozowyflaming, annamaria83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:co u mnie?
Ano juz za 7 miesiecy i 21 dni swieta
a tak serio to chce sie starac od nastepnego cyklu - miala byc przerwa ale uswiadomilam sobie, ze najbardziej ze wszystkiego pragne groszka malutkiego i cala reszta sie dopasuje do groszka mam plan, ze we wrzesniu wyblagam clo i pregnyl u gina
a teraz Ty
1) jak tam Twoj humorek dzisiaj we wtorek
Hehe Ty jajcaro nasza no i super! Piona za takie nastawienie kochana
U mnie ogólnie spoko poza wyczekiwaniem na wredną @ mogłaby już przyjść a nie tak się czai jak czajnik na czajkę Ja od przyszłego cyklu jadę z inofemem bo już czeka w domku całe pudełkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 18:09
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannamaria83 wrote:Ja w tym miesiacu podgladalam swoje jajeczka I wiem,że jedno ładnie urosło i pękło i jeśli tylko mój mężulek sie sprawdzil to moze cos z tego bedzię Mam wrażenie ze moze to byc wlasnie ten miesiac,ten cykl
Oby było w końcu te szczęście u Ciebie Słonko tym czasem czekamy a właśnie ilu dniowe cykle masz mniej więcej? -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Hehe Ty jajcaro nasza no i super! Piona za takie nastawienie kochana
U mnie ogólnie spoko poza wyczekiwaniem na wredną @ mogłaby już przyjść a nie tak się czai jak czajnik na czajkę Ja od przyszłego cyklu jadę z inofemem bo już czeka w domku całe pudełko
tez czekam na @ - temperatura zrobila dzisiaj sruuuuuu mam jeszcze 5 dni chyba to kupie szybko inofem
tylko jak tak teraz sobie mysle to chcialam brac wiesiolka, olej rybny, prenatalne, witamine d, selen, jod i jeszcze ten inofem posram sie
aaaa no i jeszcze ananas i zel conceive i witamina C
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Haha tylko no widzisz jak narazie bez efektów
do 3 razy sztuka
a nogi w gorze po bara bara Natsik czyma?
kiedy badasz prolaktyne i tsh znowu?
ja ide w pt i licze na to, ze bedzie cos kolo 1,5 chcialabym i wtedy postawie nam wszystkich szampana -
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:tez czekam na @ - temperatura zrobila dzisiaj sruuuuuu mam jeszcze 5 dni chyba to kupie szybko inofem
tylko jak tak teraz sobie mysle to chcialam brac wiesiolka, olej rybny, prenatalne, witamine d, selen, jod i jeszcze ten inofem posram sie
aaaa no i jeszcze ananas i zel conceive i witamina C
uuu no to rzeczywiście kupa wszystkiego ale nic nie powinno zaszkodzić także warto się wspomagać. Ja wieśka zjem już do końca i inofem w nowym cyklu. Poza tym nic nie bd brała. Ja razem z przesyłką zapłaciłam około 70zł tylko że ja kupiłam 60 saszetek bo mi ginka zaleciła 2 saszetki dziennie pić więc kupiłam aż tyle co by mi na cały cykl wystarczyło. I tak taniej wyszło niż za inofolicrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:do 3 razy sztuka
a nogi w gorze po bara bara Natsik czyma?
kiedy badasz prolaktyne i tsh znowu?
ja ide w pt i licze na to, ze bedzie cos kolo 1,5 chcialabym i wtedy postawie nam wszystkich szampana
Miałam teraz iść, ale trochę mi szkoda marnować przed owu, bo przed PRL nie wolno. Do gina idę ok 15 to przed wizytą sobie machne.
Trzymam kciuki za Twoje TSH. Czekamy na szampana
rozowyflaming, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:uuu no to rzeczywiście kupa wszystkiego ale nic nie powinno zaszkodzić także warto się wspomagać. Ja wieśka zjem już do końca i inofem w nowym cyklu. Poza tym nic nie bd brała. Ja razem z przesyłką zapłaciłam około 70zł tylko że ja kupiłam 60 saszetek bo mi ginka zaleciła 2 saszetki dziennie pić więc kupiłam aż tyle co by mi na cały cykl wystarczyło. I tak taniej wyszło niż za inofolic
dobrze wiedziec ciekawe jak smakuje
nie no, nie bede tego wszystkiego lykac bo sie przewitaminizuje chociaz poprawily mi sie wlosy i paznokcieKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:dobrze wiedziec ciekawe jak smakuje
nie no, nie bede tego wszystkiego lykac bo sie przewitaminizuje chociaz poprawily mi sie wlosy i paznokcie
Jest napisane że smak cytrynowy więc chyba nie taki zły będzie zdam Ci relację jak tylko @ się pojawi i zacznę go pić. Ja kupowałam przez aptekę internetową bo też dużo taniej jakby corozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny