"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787 wrote:Gaduaaa licho jedno serdunio na co Ty czekasz
ja czekam aż żołnierzyki się dobrze zbiorą i całą armią najazd zrobią wtedy kiedy trzeba... wpierd** spuszczą raz a porządnie i będzie po sprawie hahahahahahaKarolina2787, Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:no licho lichoo
ja czekam aż żołnierzyki się dobrze zbiorą i całą armią najazd zrobią wtedy kiedy trzeba... wpierd** spuszczą raz a porządnie i będzie po sprawie hahahahahaha
haha ostro! dobra bejbe a kiedy ta armia gotowa będzie?
Nats znalazłam coś dla Ciebie hihi: [img][/img]Nats, rozowyflaming, Canti 90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela* wrote:Cześć dziewczyny !
Dołączam się i ja
Staramy się z mężem już tak intensywnie 9 miesięcy bez rezultatów
Mój mąż ma bardzo małą i słabą ilość plemników ,ale nie poddajemy się beziemy walczyć do końca !
hej, ja tez z tych dlugodystansowych:)
Przed chwila u mnie chyba chmura sie oberwala. Grad wielkosci fasoli polecial, az pomidorom liscie poscinal i kilka baklazanow uszkodzil, grrrrrr. Chociaz chwile mialam na zrobienie sobie przerwy i zjedzenie obiadu
Gaduaaa do bojuuuuuuu, tylko za dlugo ich nie trzymaj w boksach, zeby nie stracily przyspieszenia:Prozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:To jak nie wiesz? tak mniej więcej? jak na moje oko to chyba już pora
no i wtedy trzeba będzie coś ogarnąć bo około 16dni owu powinno być więc jeszcze 4 dniKarolina2787, Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Korzystam z zaproszenia i wskakuje do Was Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona
Karolina2787, Gaduaaa, rozowyflaming, Caro, Canti 90 lubią tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam dziołchy? Obiad zjedzony?
Ja sobie siedzę pod kołderką i wcinam pączka, ale zaraz się chyba zdrzemnę
Dzisiaj mam 6 dzień po owu i szczerze powiedziawszy czuję, że znów nic z tego cyklu. Nie żebym straciła nadzieję, ale mimo wszystko wewnątrz czuję że się nie udało po raz kolejny. No cóż, poczekamy/zobaczymy co przyniosą kolejne dni..
-
nick nieaktualny
-
Hmm coś o mnie Jestem po 30-ce Mieszkam na dolnymśląsku. W 2014 r bylam w ciąży i w grudniu urodziłam synka Karolka,który byl z nami 3,5 godz i odszedł :'( do aniołków Ponieważ Karolka urodzilam poprzez cesarke musialam troche odczekac i obecnie postanowilismy rozpoczac starania/walke o rodzicielstwo Zeby nie bylo za kolorowo,choruje na tarczyce M-c temu we Wroclawiu usunieto mi czesc prawego płata Oficjalnie kwiecień jest miesiacem naszego powrotu do intensywnego serduszkowania Bardzo bym chciala zobaczyc 2 kreski na tescie ciazowym i przezyc szczesliwe,spokojne 9 miesięcy
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
nick nieaktualnyannamaria83 wrote:Hmm coś o mnie Jestem po 30-ce Mieszkam na dolnymśląsku. W 2014 r bylam w ciąży i w grudniu urodziłam synka Karolka,który byl z nami 3,5 godz i odszedł :'( do aniołków Ponieważ Karolka urodzilam poprzez cesarke musialam troche odczekac i obecnie postanowilismy rozpoczac starania/walke o rodzicielstwo Zeby nie bylo za kolorowo,choruje na tarczyce M-c temu we Wroclawiu usunieto mi czesc prawego płata Oficjalnie kwiecień jest miesiacem naszego powrotu do intensywnego serduszkowania Bardzo bym chciala zobaczyc 2 kreski na tescie ciazowym i przezyc szczesliwe,spokojne 9 miesięcy
Kochana moja współczuję Ci tylu przeżyć przytulam mocno i życzę Ci z całego serduszka obyś już niedługo ujrzała te dwie piękne kreseczki :*annamaria83, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
annamaria83 wrote:Hmm coś o mnie Jestem po 30-ce Mieszkam na dolnymśląsku. W 2014 r bylam w ciąży i w grudniu urodziłam synka Karolka,który byl z nami 3,5 godz i odszedł :'( do aniołków Ponieważ Karolka urodzilam poprzez cesarke musialam troche odczekac i obecnie postanowilismy rozpoczac starania/walke o rodzicielstwo Zeby nie bylo za kolorowo,choruje na tarczyce M-c temu we Wroclawiu usunieto mi czesc prawego płata Oficjalnie kwiecień jest miesiacem naszego powrotu do intensywnego serduszkowania Bardzo bym chciala zobaczyc 2 kreski na tescie ciazowym i przezyc szczesliwe,spokojne 9 miesięcy
annamaria83 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś