X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Gaduaaa licho jedno serdunio na co Ty czekasz :P
    no licho lichoo
    ja czekam aż żołnierzyki się dobrze zbiorą i całą armią najazd zrobią wtedy kiedy trzeba... wpierd** spuszczą raz a porządnie i będzie po sprawie hahahahahaha

Karolina2787, Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    no licho lichoo
    ja czekam aż żołnierzyki się dobrze zbiorą i całą armią najazd zrobią wtedy kiedy trzeba... wpierd** spuszczą raz a porządnie i będzie po sprawie hahahahahaha

haha :D ostro! dobra bejbe a kiedy ta armia gotowa będzie? :)

Nats znalazłam coś dla Ciebie ;) hihi: 1850.gif[img][/img]

Nats, rozowyflaming, Canti 90 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    haha :D ostro! dobra bejbe a kiedy ta armia gotowa będzie? :)

Nats znalazłam coś dla Ciebie ;) hihi: 1850.gif[img][/img]
    hahah oto jest pytanie hahah

rozowyflaming lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hahah oto jest pytanie hahah

To jak nie wiesz? tak mniej więcej? :P jak na moje oko to chyba już pora :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Cześć dziewczyny !
    Dołączam się i ja :)
    Staramy się z mężem już tak intensywnie 9 miesięcy bez rezultatów :(
    Mój mąż ma bardzo małą i słabą ilość plemników ,ale nie poddajemy się beziemy walczyć do końca ! <3

hej, ja tez z tych dlugodystansowych:)

Przed chwila u mnie chyba chmura sie oberwala. Grad wielkosci fasoli polecial, az pomidorom liscie poscinal i kilka baklazanow uszkodzil, grrrrrr. Chociaz chwile mialam na zrobienie sobie przerwy i zjedzenie obiadu

Gaduaaa do bojuuuuuuu, tylko za dlugo ich nie trzymaj w boksach, zeby nie stracily przyspieszenia:P

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    To jak nie wiesz? tak mniej więcej? :P jak na moje oko to chyba już pora :D
    postaram się go dziś przydusić :)
    no i wtedy trzeba będzie coś ogarnąć bo około 16dni owu powinno być więc jeszcze 4 dni

Karolina2787, Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    postaram się go dziś przydusić :)
    no i wtedy trzeba będzie coś ogarnąć bo około 16dni owu powinno być więc jeszcze 4 dni

Duś go tylko nie za mocno co by wpuścił ziarenka :D hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats kochana oczywiście z pingwinkami to nie żeby coś złego znalazłam w gifach i pomyślałam że zabawne te pingwiny są ;)

Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość

• annamaria83 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Korzystam z zaproszenia i wskakuje do Was :-D Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona ;-)

Karolina2787, Gaduaaa, rozowyflaming, Caro, Canti 90 lubią tę wiadomość

h84fanliowb3f7xd.png

Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt :-) <3. <3. <3

Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annamaria83 wrote:
    Cześć dziewczyny Korzystam z zaproszenia i wskakuje do Was :-D Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona ;-)

Ależ oczywiście zapraszamy serdecznie :)

annamaria83 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annamaria83 wrote:
    bardzo chętnie :)
    ZAPRASZAMY :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tyle do zrobienia przed wyjazdem.. a ja co? siedzę....

• Nats Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia - swietne Pingiwnki :D tak jest jak mój chłop mi podpada :D cale szczęście bardzo rzadko się to zdarza :)

Annamaria - witamy :)))

Karolina2787, annamaria83, rozowyflaming lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Karolcia - swietne Pingiwnki :D tak jest jak mój chłop mi podpada :D cale szczęście bardzo rzadko się to zdarza :)

Annamaria - witamy :)))

haha :D biedulek

Nats lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annamaria83 wrote:

Kochana to opowiedz cosik o sobie na początek jak to u Ciebie jest, jak długo się starcie, skąd jesteś i takie tam :)

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziołchy? Obiad zjedzony? :D
    Ja sobie siedzę pod kołderką i wcinam pączka, ale zaraz się chyba zdrzemnę :)
    Dzisiaj mam 6 dzień po owu i szczerze powiedziawszy czuję, że znów nic z tego cyklu. Nie żebym straciła nadzieję, ale mimo wszystko wewnątrz czuję że się nie udało po raz kolejny. :( No cóż, poczekamy/zobaczymy co przyniosą kolejne dni.. :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie właśnie dwie tęczę zaobserwowałam bo słonko grzeje i deszczyk popadał :) pięknie to wygląda :) mam nadzieję że tak jak mówią to zwiastun ładnej pogody :)

• annamaria83 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm coś o mnie Jestem po 30-ce Mieszkam na dolnymśląsku. W 2014 r bylam w ciąży i w grudniu urodziłam synka Karolka,który byl z nami 3,5 godz i odszedł :'( do aniołków Ponieważ Karolka urodzilam poprzez cesarke musialam troche odczekac i obecnie postanowilismy rozpoczac starania/walke o rodzicielstwo Zeby nie bylo za kolorowo,choruje na tarczyce M-c temu we Wroclawiu usunieto mi czesc prawego płata Oficjalnie kwiecień jest miesiacem naszego powrotu do intensywnego serduszkowania ;-) Bardzo bym chciala zobaczyc 2 kreski na tescie ciazowym i przezyc szczesliwe,spokojne 9 miesięcy

h84fanliowb3f7xd.png

Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt :-) <3. <3. <3

Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annamaria83 wrote:
    Hmm coś o mnie Jestem po 30-ce Mieszkam na dolnymśląsku. W 2014 r bylam w ciąży i w grudniu urodziłam synka Karolka,który byl z nami 3,5 godz i odszedł :'( do aniołków Ponieważ Karolka urodzilam poprzez cesarke musialam troche odczekac i obecnie postanowilismy rozpoczac starania/walke o rodzicielstwo Zeby nie bylo za kolorowo,choruje na tarczyce M-c temu we Wroclawiu usunieto mi czesc prawego płata Oficjalnie kwiecień jest miesiacem naszego powrotu do intensywnego serduszkowania ;-) Bardzo bym chciala zobaczyc 2 kreski na tescie ciazowym i przezyc szczesliwe,spokojne 9 miesięcy

Kochana moja współczuję Ci tylu przeżyć <3 przytulam mocno i życzę Ci z całego serduszka obyś już niedługo ujrzała te dwie piękne kreseczki :*

annamaria83, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annamaria83 wrote:
    ojej.. smutna historia.. wierzę jednak że będzie zakończona pozytywnie :)

‹‹ 89 90 91 92 93 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ