"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mi wyszły w drugim cyklu i to pikne ale powiem tak. W zeszłym cyklu nie wyszły wgl robione jakoś w godzinach po południowych i wieczornych. Co do tego cyklu robione w godzinach porannych i dodatni wyszedł jakoś po 10 rano także też od godzin zależy Nats jak jest u Ciebie?
Nats lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:A mi wyszły w drugim cyklu i to pikne ale powiem tak. W zeszłym cyklu nie wyszły wgl robione jakoś w godzinach po południowych i wieczornych. Co do tego cyklu robione w godzinach porannych i dodatni wyszedł jakoś po 10 rano także też od godzin zależy Nats jak jest u Ciebie?
W sumie te testy to tylko wskazówka. Niektórym one w ogole nigdy nie wychodząKarolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Angela* wrote:Dziękuje bardzo !
Nats a co do testów z allegro to ja stosowałam 2 cykle ,i nigdy nie wyszły mi 2 jednakowe kreski ALe Tobię życzę powodzenia !
A Twój mąż bierze jakieś suplementy ? podobno dieta i witaminki trochę mogą podrasowac zolnierzyki3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyNats wrote:No wczoraj robiłam wieczorem i już była ładna kreska (najlepsza do tej pory). Dzisiaj rano i po 12 już wyszła licha. Prawie w ogole jej nie było. Zrobię jeszcze pod wieczór to zobaczymy
W sumie te testy to tylko wskazówka. Niektórym one w ogole nigdy nie wychodzą
No dokładnie bądź tu mądry. Jednak ja w następnym cyklu bd robić kiedy mi się zachce raz tak raz siak w końcu jeszcze trochę mi ich zostało a co tam jak szaleć to szaleć tamten szczęśliwy zatrzymałam na pamiątkę hihiNats lubi tę wiadomość
-
NAts kochana maż je selen i cynk i od wczoraj wieczora zaczął brać suplement diety maca no i oczywiście dieta ,troche sportu ,soki ze swieżo wyciskanych owoców i zobaczymy co będzie ,pod koniec maja ,poczatek czerwca ,ma powtórzyć badanie ...zobaczymy
Nats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNats wrote:Angela podobno dieta potrafi dużo z dzialac. Trzymam kciuki, żeby przybyło zolenierzykow do armii męża
Karolina dobrze, że te testy takie tanie to można sikac 3 razy dziennie
hehe dokładnie ja też zasikałam już trochę ciekawa jestem co mi w nowym cyklu wywróżąNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny