"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Witam i Ja
u Nas ognia nie było... stary dalej zbiera zołnierzyki... może na dziś?
kurcze jak dorwę mojego w czerwcu to będzie biedny... będzie ogień jak u Pingwinków
wtedy to już będą starania na 100%, a nie takie z przypadku jak terazNats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Canti 90 wrote:hehe dziś w sam raz bo wiesz, jak żołnierzy za dużo będzie to jeszcze się miedzy sobą po drodze bić zaczną
kurcze jak dorwę mojego w czerwcu to będzie biedny... będzie ogień jak u Pingwinków
wtedy to już będą starania na 100%, a nie takie z przypadku jak teraz
no ja mojemu już zapowiedziałam że jak mi dziś zaśnie to w łeb dostanieCanti 90, rozowyflaming, Nats lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Hej dziewczynki
Przyszłam na chwilkę się zameldować. Tempka u mnie dziś jeszcze niżej niż wczoraj więc tylko paczeć jak zacznie kapać niestety i tym razem mi się nie udało. No cóż...
Pamiętaj, że musi być coś ładnego i w duża iliość czegoś pyszneeeeego!!
Nie łam się kochana, nie ten cykl to nasępmy. Mamy wiosnę i w końcu się zazieleniKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:oooj...no to czas na małe zakupy z dużą dawką przyjemności!
Pamiętaj, że musi być coś ładnego i w duża iliość czegoś pyszneeeeego!!
Nie łam się kochana, nie ten cykl to nasępmy. Mamy wiosnę i w końcu się zazieleni
Dziękuję kochana Temperatury zakłamane ech... co tu zrobić żeby na maksa wyluzować i nie myśleć tak o tych staraniach? Hmmm.... kupić sobie puzzle, dobrą książkę czy co żeby się zająć nie wiem na drutach zacząć robić -
Karolina2787 wrote:Dziękuję kochana Temperatury zakłamane ech... co tu zrobić żeby na maksa wyluzować i nie myśleć tak o tych staraniach? Hmmm.... kupić sobie puzzle, dobrą książkę czy co żeby się zająć nie wiem na drutach zacząć robić
Karola - Bedzie Dobrze. W następnym cyklu się uda. Trzymaj się tam cieplutko :*Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:hehe dziś w sam raz bo wiesz, jak żołnierzy za dużo będzie to jeszcze się miedzy sobą po drodze bić zaczną
wtedy to już będą starania na 100%, a nie takie z przypadku jak teraz
ogien jak u pingwinkow hahahaha
no nie ma co, u pingwinow co miesiac okres godowyCanti 90, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Dziękuję kochana Temperatury zakłamane ech... co tu zrobić żeby na maksa wyluzować i nie myśleć tak o tych staraniach? Hmmm.... kupić sobie puzzle, dobrą książkę czy co żeby się zająć nie wiem na drutach zacząć robić
ja wychodzę z założenia, że jeżeli groszka nie będzie przed wakacjami to nic złego bo przynajmniej będziemy mogli na luzie gdzieś wyjechać, pozwiedzać i cieszyć się nimi w pełni.
a kto wie? może właśnie wtedy uda nam się go zmajstrować?
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats wrote:Druty teraz do mody wracają
Karola - Bedzie Dobrze. W następnym cyklu się uda. Trzymaj się tam cieplutko :*
Wszystko co stare teraz modne się robi Dzięki Nats nie wiem co mam zrobić żeby tak się nie nakręcać za każdym razem. Przestać mierzyć tempkę może? Tylko czy się uda bo to już moje uzależnienieNats lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:na drutach to może nie bo zaraz będziesz chciała ubranka dziergać
ja wychodzę z założenia, że jeżeli groszka nie będzie przed wakacjami to nic złego bo przynajmniej będziemy mogli na luzie gdzieś wyjechać, pozwiedzać i cieszyć się nimi w pełni.
tez tak mysle - bo ja bardzo lubie nurkowac, jezdzic na skuterach wodnych i skakas z lodki na bombe a z groszkiem ciezko bedzie szalec wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Wszystko co stare teraz modne się robi Dzięki Nats nie wiem co mam zrobić żeby tak się nie nakręcać za każdym razem. Przestać mierzyć tempkę może? Tylko czy się uda bo to już moje uzależnienie
Karola, przestalam mierzyc tempke i zaluje bo nie wiem kiedy byla owu...
jezeli ma Tobie to pomoc to sprobuj ale zeby sie odciac od tego musialabys znalezc sobie jakies hobby
co zawsze chcialas robic? cos szalonego? skok na banji? autostopem po europie? miesiac picia bez pokrycia? wydac cala kase z konta na buty i ukrywac to przed mezem?
glowa do gory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:06
-
nick nieaktualnyCanti 90 wrote:na drutach to może nie bo zaraz będziesz chciała ubranka dziergać
No dokładnie heh czyli druty odpadają. U mnie każdy cykl nieudany wróży tylko gorzej także niezbyt mnie cieszą wakacje czy cokolwiek innego Coraz starsza i czas ucieka coraz szybciej czas umyka a jajeczka czekać też nie będą z moich wyników za dużo ich tam już też nie ma... -
nick nieaktualnyCo do tempki Flamingu zgadzam się z Tobą jednak potrzebna chociaż do tego by pomóc w określeniu owu, a teraz jak mam zacząć z tym inofemem to na pewno będzie znowu zamieszanie z tymi tempkami. No trudno kochane dziękuję za wszystko. Nie bd Wam truć już mykam a Wam życzę miłego dzionka i oby Was humory nie opuszczały
Canti 90 lubi tę wiadomość
-
Karola trzymaj się! :*
Witam się z Paniami U mnie atmosfera nerwowego oczekiwania, czekam na kuriera z paczką z amazonu dla mnie Normalnie chyba się na niego rzucę jak w końcu dotrze hahahaha. Poza tym chyba spontanicznie zaszalejemy w tym miesiącu i wybierzemy się do pl, do rodziców bez zapowiedzi W następny weekend byśmy chcieli bo małża ukochana drużyna walczy o wygranie ekstraklasy i chciał iść na ostatni mecz na swoim stadionie Cholera, ciekawe czy się uda. Z jednej strony to wyższa logistyka, dziecko itd. A z drugiej, kurka raz się żyje
pozdrawiam i życzę dobrego dniarozowyflaming, Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość