"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka wszystkim! Melduję się i ja: ) pogoda okropna z opadami.deszczu ech: ( moja tempka mnie w kulki.robi, ale trudno odpuszczam ten cykl, nie ten to następny!
Rozowyflaming szalona jesteś!
Karola głowa do góry, Życki.do przodu a wszystko się ułoży! Nie q tym, to w następnym się uda!
Miłego dnia dziewczyny Wam życzę!Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela* wrote:Hejka wszystkim! Melduję się i ja: ) pogoda okropna z opadami.deszczu ech: ( moja tempka mnie w kulki.robi, ale trudno odpuszczam ten cykl, nie ten to następny!
Rozowyflaming szalona jesteś!
Karola głowa do góry, Życki.do przodu a wszystko się ułoży! Nie q tym, to w następnym się uda!
Miłego dnia dziewczyny Wam życzę!
W Wawie słonecznie póki co, a przynajmniej na Wilanowie. -
Hej Dziewczyny!
Jaki okropny powrót do pracy. Ledwo wstałam haha Ale, co tam, Małż na urlopie więc mam nadzieję, że obiad upichci i mniej roboty na dziś Ogólnie to u mnie też leje, leje, leje i poza tym leje. Ale na weekend zapowiada się przepiękna pogoda. Podobno Jak wstanę to uwierzę.
Ogólnie tempka jakoś na stałych torach, nic się nie dzieje, spokój totalny.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 11:13
Nats, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyDzień dobry dziś mam jeszcze wolne w szkole, bo tylko na jedną lekcję to nie chciało mi się jechać dziś słoneczko pięknie wygrzewa a ja z nosem w książkach.. W końcu kiedyś trzeba wziąć się porządnie za tą naukę
miłego dnia Wam życzęNats, Caro lubią tę wiadomość
-
U mnie też leje od rana. Dobrze, ze mnie chłop do pracy zawiózł
A tak ogólnie to mam jakiś podejrzanie dobry humor i luzik w dupie
W ogóle mam takie przeczucie, że się mam uda tym razem. Także jak dostanę malpe to chyba będzie płacz przez 3 dni i dół wielkości rowu marianskiego
Udanego dnia dziewczęta ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 12:19
Marteczka93 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-