"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny potrzebuję porady nie związanej z tematem przewodnim!
Mój najlepszy przyjaciel ma święcenia kapłańskie w przyszły weekend. Myślałam, że sama coś wymyślę ale jasna cholerka, normalnie nie mam pojęcia co mu dać, żeby się nie wygłupić, nie zdublować (albumy o JPII odpadają ) i nie wydać morza kasy Jakieś pomysły? Porady? Plis!Fabian Cyprian Tymuś -
no właśnie powiem szczerze, że ja też nie Ale też zastanawiam się nad srebrem albo książką. Skłaniam się ku tym ks. Kaczkowskiego. Życie na pełnej petardzie, Szału nie ma jest rak... Myślę, że ten facet naprawdę znał się na rzeczy- czuł to Boję się tylko, że nie ja jedna na to wpadnę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 19:50
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:no właśnie powiem szczerze, że ja też nie Ale też zastanawiam się nad srebrem albo książką. Skłaniam się ku tym ks. Kaczkowskiego. Życie na pełnej petardzie, Nie ma szału jest rak... Myślę, że ten facet naprawdę znał się na rzeczy- czuł to Boję się tylko, że nie ja jedna na to wpadnę...Fabian Cyprian Tymuś
-
zapachmalin wrote:No właśnie. Mój najlepszy przyjaciel. Zapalony kociarz. Głupie to ale ciągle z tył głowy mam pomysł, że wpadnę do niego z małym kociakiem. Wiadomo, nie da rady, ale myślę, że z tego najbardziej by się cieszył hahahahah
zapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Wiem, że coś innego, serio Jak tak z kotem na plebanię A najpierw msza jest jeszcze hahahahaha. No właśnie nie wiem czy to kiczowate nie będzie Myślałam też o pościeli w koty, bo komplet na bank się przyda, na nowym mieszkaniu, a i kociaki fajne hahahahaa
-
Malina, ale masz misję o ja Cię pierdziu Jak wymyśle coś Zacnego to dam Ci znać
Zołza, wchodzę patrzę co to za "nowa" a to Ty po raz milionowy zmieniłaś avatar hahahazapachmalin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny