"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaa daj znać jak przeżyłaś lot. Sama Cię podziwiam, bo ja bym chyba za nic na swiecie nie wsiadla
Kurczę, taka ładna wiosenna pogoda a mi sie nie chce ruszyć dupska z lóżka ale wstanę, bo na śniadanko zrobię cheesburgery domowej roboty. ktos cos?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Hej witam z lotniska w Cork już mam nerwy za pół godziny wsiadam do samolotu buuu nie lubię latać
Pomysl, ze w tym samym momencie na calym swiecie tysiace ludzi sa gdzies w chmurach:) Mi to pomaga, ale tylko na chwile. Dwie godzinki i bedziesz stapac po ziemi. Lacze sie w bolu...nienawidze latac, mimo ze to dla mnie chleb powszedni byl swojego czasu.
Kawa, slonce, czwartek- juz niedlugo weekend:)Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Gaduaa daj znać jak przeżyłaś lot. Sama Cię podziwiam, bo ja bym chyba za nic na swiecie nie wsiadla
Kurczę, taka ładna wiosenna pogoda a mi sie nie chce ruszyć dupska z lóżka ale wstanę, bo na śniadanko zrobię cheesburgery domowej roboty. ktos cos?
Dziewczyny co lepiej stosować?
Infolik, Symfolic czy Inofem?
postanowiłam coś brać od kolejnego cyklu bo czytałam, że dużo babeczek po tym zachodzi tylko nie mogę się zdecydować. -
Canti - już Ci wysyłam pocztą cheesa
Kozamonia, jak dla mnie możesz iść, nie widzę żadnych przeszkód. Tym bardziej, że jajeczko jeszcze się nie zagniezdziło, więc w niczym nie zaszkodzisz a wręcz przeciwnie - będziesz przynajmniej lepiej się czułaLago, Nats, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Canti 90 wrote:Dziewczyny co lepiej stosować?
Infolik, Symfolic czy Inofem?
postanowiłam coś brać od kolejnego cyklu bo czytałam, że dużo babeczek po tym zachodzi tylko nie mogę się zdecydować.
hej:) ja pilam inofolic przez miesiac, ale pozniej dowiedzialam sie, ze inofem to dokladnie to samo ale o polowe tanszy, wiec zmienilam. Pije jedna saszetke plus 2 razy dziennie Ovarin z zalecenia gina. Ovarin tez jest bardzo podobny do tych suplementow tylko dodatkowo ma witaminy z grupy B. Najlepiej zacznij pic juz teraz, bo to suplement wiec na efekty czasem trzeba poczekac.
Kurcze tak mi dobrze szlo w tym miesiacu z wyluzowaniem, a dzis bylam na monitoringu i mam jajo 20 mm. Caly luz szlag trafil, bo jak tu sie nie spinac jak w srodku siedzi potencjalny dziedzic? Chyba zrobie zapas wina na weekend zeby jakos o tym nie myslec, hehehehKarolina2787, annamaria83 lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Dzień dobry mam do was pytanie. Proszę mi powiedzieć, jak jestem teraz po owulacji i były te 3 pęcherzyki i jest szansa, mogę iść na fitness? Czy lepiej sobie darować, bo mogę zaszkodzić?
Ja bym poszla. Bez sensu jest taka ostroznosc "bo moze zaskoczylam", no chyba ze wczesniej bylo poronienie i wysilek fizyczny mogl byc tego przyczyna. Dziewczyny trzeba normalnie zyc i cieszyc sie kazdym dniem. Dopiero jak ciaza stwierdzona, to oczywiscie ostroznosc ale tez bez przesady. Przeciez to nie choroba:)Karolina2787, kozamonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarteczka93 wrote:Canti - już Ci wysyłam pocztą cheesa
Kozamonia, jak dla mnie możesz iść, nie widzę żadnych przeszkód. Tym bardziej, że jajeczko jeszcze się nie zagniezdziło, więc w niczym nie zaszkodzisz a wręcz przeciwnie - będziesz przynajmniej lepiej się czuła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pyt co do temp Robila dzis rano pomiar wczesniej niz zwykl bo o 5:30 i wyszla dosc niska 36,49 czyli mysle jest spadek bedzie @ ale polozylam sie jeszcze spac i wstalam o 7 znow zmierzylam temp (jedt to moja godz pomiaru w tym cyklu) i wyszlo 36.92 czyli tak jak w ost dni wysoko Jak mam te pomiary interpretowac?dodam ze okresu nie mam a test 2 dni temu negatyw Mialyscie tak moze?
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Bierz pod uwagę tą temp mierzoną o 7
Ale możesz sobie redukować temp w razie wstawania o innej porze. Przykładowo jeśli twoja stała temp mierzenia jest o godz 7 to jeśli wstałabyś o 6:30 to dodajesz do temp 0,05 stopnia. To samo w przypadku kiedy wstałabyś później np o 7:30 - to odejmujesz 0,05 stopnia.
Czyli każde pół godz w dół czy w górę - 0,05 stopnia. A cała godzina - 0,10 stopnia
I jeśli chodzi o mnie, to zdarzało mi się mieć podobną sytuację, ale sama sobie redukowałam temp i było ok. Poza tym i tak zawsze dostawałam @.
Ale w twoim przypadku życzę Ci, żeby było inaczej
-
Marteczka93 wrote:Bierz pod uwagę tą temp mierzoną o 7
Ale możesz sobie redukować temp w razie wstawania o innej porze. Przykładowo jeśli twoja stała temp mierzenia jest o godz 7 to jeśli wstałabyś o 6:30 to dodajesz do temp 0,05 stopnia. To samo w przypadku kiedy wstałabyś później np o 7:30 - to odejmujesz 0,05 stopnia.
Czyli każde pół godz w dół czy w górę - 0,05 stopnia. A cała godzina - 0,10 stopnia
I jeśli chodzi o mnie, to zdarzało mi się mieć podobną sytuację, ale sama sobie redukowałam temp i było ok. Poza tym i tak zawsze dostawałam @.
Ale w twoim przypadku życzę Ci, żeby było inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 19:21
Marteczka93 lubi tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt . .
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r