"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:za fajna pogoda, żeby siedzieć na forum chyba, że tak jak ja siedze w pracy i na forum
i jest 100 strona
ale już za chwilkę, chwilunię zaczynam weekendzik. Jadę do rpdzinki a jutro nad morze o ile pogoda dopisze tak więc moje drogie cudownego weekendu Wam życzę, z ogniem w szopie i zielonymi efektami -
Canti 90 wrote:hehe to tak jak ja
ale już za chwilkę, chwilunię zaczynam weekendzik. Jadę do rpdzinki a jutro nad morze o ile pogoda dopisze tak więc moje drogie cudownego weekendu Wam życzę, z ogniem w szopie i zielonymi efektami
Ja jutro jeszcze też w pracy od 9 do 13 a do tego mąż w niedzielę już ok 12 wyjeżdża na tygodniową delegację, więc za dużo czasu na ognie w szopie nie ma... -
Czesc dziewczyny!
100 strona! Luhuuu
Mnie mega wkurza mój wykres, coś czuję że guzik z tego będzie. Muszę trochę wyluzować, bo zwariuje. Ostatnio jak rano mierze temperature to mam ochotę rzucić termometr przez okno. Czy ja chociaż raz w życiu nie mogę mieć fajnego wykresu? No chyba nie
Udanego dnia dziewczynki3500 g 54 cm -
Nats a robiłaś moze jakies badania na hormony (np prolaktyne po obciążeniu)? Nie chce Cie martwić ale twój wykres wygląda jak narazie na bezowulacyjny Mialam podobne wykresy i tak się wlasnie okazalo. Az zaczelam brać bromergon i owulka z czasem sie pojawila..
-
Marteczka93 wrote:Nats a robiłaś moze jakies badania na hormony (np prolaktyne po obciążeniu)? Nie chce Cie martwić ale twój wykres wygląda jak narazie na bezowulacyjny Mialam podobne wykresy i tak się wlasnie okazalo. Az zaczelam brać bromergon i owulka z czasem sie pojawila..
Mam nieregularne cykle także owulka może się jeszcze pojawiać (Mam nadzieje) ale wiem że może być różnie także zobaczymy3500 g 54 cm -
Witam was dziewczyny. Mam maly problem. Otoz robiłam test ciazowy i wyszly mi dziwne biale kreski. A na innym mialam taka cienka i to bardzo cienka kreske rozowa tylko lekko krzywa jest. I sie zastanawiam, czy to normalne zeby wyszly rowniez biale kreski, czy po prostu testy mogly byc wadliwe. Dodam, ze jak patrzylam na swoje stare testy sprzed 3 miesiecy to na zadnym nie widac drugiej kreski nawet pod swiatlo. Czy ktoras z was tak miala i czy moze to oznaczac ciaze, czy jednak nie
-
Nats a to widzę, że mamy podobnie. Bo ja tez z początku mialam nieregularne miesiączki (to dostalam duphaston na wyregulowanie) a na podwyższona prolaktynę (właśnie bromergon). z tym, że ja przy podwyższonej prolaktynie nie miałam w ogóle owulacji i przez to nie udawało sie zajść w ciążę.
Ale teraz po 9 miesiącach leczenia już mam owulację i regularne @. Więc mam nadzieję, że i dzidzia wkrótce będzie
Tobie życzę powodzenia w dużo krótszym czasie! -
koziczka23 wrote:Witam was dziewczyny. Mam maly problem. Otoz robiłam test ciazowy i wyszly mi dziwne biale kreski. A na innym mialam taka cienka i to bardzo cienka kreske rozowa tylko lekko krzywa jest. I sie zastanawiam, czy to normalne zeby wyszly rowniez biale kreski, czy po prostu testy mogly byc wadliwe. Dodam, ze jak patrzylam na swoje stare testy sprzed 3 miesiecy to na zadnym nie widac drugiej kreski nawet pod swiatlo. Czy ktoras z was tak miala i czy moze to oznaczac ciaze, czy jednak nie
Najlepiej jeśli możesz zrób zdjęcie tych testów i tu je wrzuć, będziemy coś więcej wiedzieć, bo tak to nie bardzo wiem, jak sobie to wyobrazić. -
kozamonia wrote:Zapachmalin jak się czujesz? Lepiej już coś?
Tak dziękuję kochana, dużo lepiej. Na szczęście małż dopiero teraz szedł do pracy więc zajął się małym i mogłam się wykurować. Nie mam pojęcia co to było ale było koszmarnie. Ale wszystko ustało i już okej. Mały zaraz do kąpieli i spać, bo dzisiaj w ramach buntu wcale nie spał w dzień i właśnie zasypia mi na rękach oglądając baję. Mam nadzieję, że dzisiejsza "sytuacja" była jednorazowa, bo jestem wykończona jak po maratonie dosłownie