"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
No u nas to samo, cudowna pogoda i 23 stopnie w cieniu! Kocham maj Szkoda, że dzisiaj siedziałam w zamknięciu, na szczęście synek był z tatusiem na spacerku, więc zażył słońca, idealnie Jutro mam nadzieję na dużo lepsze samopoczucie, plac zabaw będzie nasz
Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość
-
Nie będę orginalna, bo u nas dzisiaj tez super pogoda:)
Nawet fejsbuk życzył mi słonecznego dnia.
Byliśmy dzusiaj oglądać tapety i farby, bo planujemy maly remont.
Malinka - super taka fajna pogoda to, aż grzech w domu siedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:55
zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
dokładnie, niestety choroba nie wybiera oby to był jednodniowy kłopot
podczytuję z nudów stary wątek ale już mam dość. Czemu ta laska jest taka uparta? Ciągle o tym gada mi się powtarza, jakby samą siebie chciała przekonać, że owu była... żal mi jej, serio...
no nic, koniec z tamtym forum, definitywnie.Margaretka89, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:To po co czytasz Ja już nie czytam Zastanawiam się tylko kogo masz na myśli hmmm... nie wiem, bo dawno tam nie zaglądałam
Siedź u nas jak Ci dobrze i nie łaź po innych wątkach Bo szkoda nerwów
Słuchaj Margaretki
DOBRZE MAMO! To po prostu zboczenie, chciałam wiedzieć, czy któraś zaszła, a potem tego nie nadrobię, w życiu
ale już ok, Kocham Was i zostaję tutaj i wgl...
LUZ,BLUZ, MALINAWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 21:16
Margaretka89, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:DOBRZE MAMO! To po prostu zboczenie, chciałam wiedzieć, czy któraś zaszła, a potem tego nie nadrobię, w życiu Ale już mi się odwidziało Oczy bolą od tych jej jęków, że ona zawsze ma tak ale w tamtym cyklu miała dopiero tak, bo tamten cykl był powalony, i miała tak a nie tak. Bo wiesz, bo to i tamto... Każda wiadomość o tym samym A jak dla mnie ona wcale owu nie miała AVE. I to nie tak, że jej źle życzę ale po prostu osobiście uważam, że tak niestabilna emocjonalnie osoba nie powinna zachodzić w ciążę, bo zrobi krzywdę i sobie i dziecku. Masakra.
ale już ok, Kocham Was i zostaję tutaj i wgl...
LUZ,BLUZ, MALINA
hehehe matki wariatki :d uśmiałam się jak to czytałam Oczywiście nie z Ciebie, ale z tej dziewczyny A Ty fajnie to opowiadasz A to czy któraś zaszła to wystarczy popatrzeć która ma suwaczek I wtedy czytać nie musisz
hihihihihi
My Ciebie też kochamy i proszę mi się tu więcej nie szwędaćzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:hehehe matki wariatki :d uśmiałam się jak to czytałam Oczywiście nie z Ciebie, ale z tej dziewczyny A Ty fajnie to opowiadasz A to czy któraś zaszła to wystarczy popatrzeć która ma suwaczek I wtedy czytać nie musisz
hihihihihi
My Ciebie też kochamy i proszę mi się tu więcej nie szwędać
"Jak się czegoś pragnie, to Cię nic nie zagnie" właśnie w radiu uszłyszałam
Zostaję, zostaję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 21:16
Margaretka89, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Hasło jak wróżba z ciasteczka
No ja myślę
Hehe jęczy dusza jakaś To jak często ma ten oral że Twój mąż zazdrosny Ale tak serio to po co ona tak to notuje?
kiedyś ktoś pytał, to powiedziała, że to niby jej pomaga wiedzieć, kiedy jej stary magazynek przeładował. Że niby nie są stare i zależałe Ale nie wiem. Podobno to zajebisty pomysł jest.
A mój ma... zdecydowanie za rzadko przynajmniej wg niegoMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Mój na całe szczęście tylko żużel, którego nie ma aż tak dużo no i generalnie ja coś tam też zawsze pokibicuje
Dzięki Bogu, że nie ogląda piłki nożnej bo tego to non stop wszędzie pełno!Margaretka89 lubi tę wiadomość