X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Aaa no tak :-D

Cholera ja teraz zaskoczyłam, przecież my po sąsiedzku mieszkałyśmy :D No ja! :P ja będę u rodziców w Zabrzu właśnie :D ^_^

kozamonia lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    To tylko dwa słówka Matgerita moja kochana <3
    Sorry ze tak się wpierdzielilam z buciorami bez przywitania ale... No chyba za dlugo by tlumaczyl co i jak no ale jestem :)

Kochana najważniejsze że jesteś <3 Opowiadaj co tam w wielkim świecie ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Nowy avek :D Jak fajowy kociak :D że tak spytam z prywatnej kolekcji? :D
    Tak ;-) mój kocurek :-)

zapachmalin, Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby nie odstawac od grupy to i ja chyba musze okienko zmienić :D bede na lapku to cos popatrzę

Margaretka89 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Tak ;-) mój kocurek :-)

Podoba mi się <3

kozamonia, zapachmalin lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Cholera ja teraz zaskoczyłam, przecież my po sąsiedzku mieszkałyśmy :D No ja! :P ja będę u rodziców w Zabrzu właśnie :D ^_^
    Też właśnie zaskoczyłam dopiero jak teraz to napisałaś ;-) bo nie pomyślałam, że jedno z drugim się łączy :-D

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No piękności :D Ale pewnie indywidualista jak to typowy kociak? :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Żeby nie odstawac od grupy to i ja chyba musze okienko zmienić :D bede na lapku to cos popatrzę

Kochana Ty lepiej zrób listę testerek bo bardzo za nią tęsknie ;) Gizmo i lista kojarzy mi się z dobrymi czasami ;)

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No piękności :D Ale pewnie indywidualista jak to typowy kociak? :D
    Kociaki mamy dwa :-D parę, ale jakoś nie mam ładnego zdjęcia obu nie mam bo razem nie chcą pozować ;-)
    Oba różne, ale i też strasznie właśnie przyjacielskie :-) zawsze są tam gdzie my i tylko je głaskać i tulic trzeba ;-)

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Kochana Ty lepiej zrób listę testerek bo bardzo za nią tęsknie ;) Gizmo i lista kojarzy mi się z dobrymi czasami ;)

Gizmo już niedługo będzie testować z nami! I to najlepsza wiadomość :D <3 Bo widzę, że się kończy ostatni cykl bez starań ^_^

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Kochana najważniejsze że jesteś <3 Opowiadaj co tam w wielkim świecie ;)
    Ogólnie to porzucilam forum bo ... Nie miałam z kim sie starac i dola zlapalam przez to. A potem jak mi przeszlo to jakos wbić sie nie umiałam miedzy nowe staraczki.
    Poza tym choruje i choruje i konca nie widac. Wczoraj bylam kolejny raz u lekarza i zapalenie oskrzeli, migdalkow i antybiotyk :) poza tym ucho przytkane i zatoki do tego. Ale grom z tym :)
    Za tydzień w niedziele kolo 4rano bede miec.... Tiii w łóżeczku :P

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Kociaki mamy dwa :-D parę, ale jakoś nie mam ładnego zdjęcia obu nie mam bo razem nie chcą pozować ;-)
    Oba różne, ale i też strasznie właśnie przyjacielskie :-) zawsze są tam gdzie my i tylko je głaskać i tulic trzeba ;-)

No coś Ty to akurat słodko! Ale fajnie! Chciałam wziąć kotka małego teraz do domu, żeby młody uczył się przebywania w towarzystwie zwierzaka itd, ale starania trochę mnie blokują, bo nie wiem jak to będzie, a dodatkowo mój tak nie bardzo na koty. Marudzi strasznie. Choć psa też by nie chciał bo trzeba z nim łazić a on już uprzedza, że mam sobie radzić sama jak wezmę. :/ :P

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Gizmo już niedługo będzie testować z nami! I to najlepsza wiadomość :D <3 Bo widzę, że się kończy ostatni cykl bez starań ^_^

Hip hip huraaa, hip hip huraaa ;D ;D ;D Gizmo trzymamy kciuki żeby ten pierwszy po poście był tym ostatnim (w staraniach) ;) Będzie dzidzia <3

zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No coś Ty to akurat słodko! Ale fajnie! Chciałam wziąć kotka małego teraz do domu, żeby młody uczył się przebywania w towarzystwie zwierzaka itd, ale starania trochę mnie blokują, bo nie wiem jak to będzie, a dodatkowo mój tak nie bardzo na koty. Marudzi strasznie. Choć psa też by nie chciał bo trzeba z nim łazić a on już uprzedza, że mam sobie radzić sama jak wezmę. :/ :P
    Koty są o tyle wygodniejsze, że tak naprawdę nie masz z nimi dużo roboty - tylko kuwetka i żarcie, a o pieszczoty same przyjdą ;-) a z psem jednak to już musisz mieć na uwadze to, że trzeba go wyprowadzić kilka razy dziennie

zapachmalin lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My braliśmy nasze ze schorniska, były naprawdę malutkie. Jechaliśmy po jednego a wróciliśmy z dwoma :-D
    Od razu po ślubie, jak wróciliśmy z wakacji, mieliśmy nasze małe, puszyste dzieci <3

zapachmalin lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ogólnie to porzucilam forum bo ... Nie miałam z kim sie starac i dola zlapalam przez to. A potem jak mi przeszlo to jakos wbić sie nie umiałam miedzy nowe staraczki.
    Poza tym choruje i choruje i konca nie widac. Wczoraj bylam kolejny raz u lekarza i zapalenie oskrzeli, migdalkow i antybiotyk :) poza tym ucho przytkane i zatoki do tego. Ale grom z tym :)
    Za tydzień w niedziele kolo 4rano bede miec.... Tiii w łóżeczku :P

Kochana Ty moja biedna <3 Nie dość że Tii nie ma to jeszcze te choróbska. Mam nadzieje że już za niedługo wszystko przejdzie, Tii przyjedzie i będziesz szczęśliwa <3

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margerita nie chce mi się listy skrobać. Zolza chyba robila i miałam nadzieje ze w końcu ja się na nia zapisze. Tak jeszcze na 31maja :P

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, masz rację! Liczę troszkę po cichu na to, że uda mi się go namówić na wyprawę do schroniska teraz jak będziemy w pl, sam mi zresztą obiecywał, że jak będziemy to się wybierzemy itp, więc kto wie, kto wie. Ale bez nadziei, bo mniej smutku w razie wu :D

kozamonia lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Hip hip huraaa, hip hip huraaa ;D ;D ;D Gizmo trzymamy kciuki żeby ten pierwszy po poście był tym ostatnim (w staraniach) ;) Będzie dzidzia <3
    Po cichutku tak właśnie liczę na ten nowy cykl. Tii akurat wróci przed owu i może może pyknie :D

Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Margerita nie chce mi się listy skrobać. Zolza chyba robila i miałam nadzieje ze w końcu ja się na nia zapisze. Tak jeszcze na 31maja :P

Dobrze kochana ;) Już się ciesze że zostajesz z nami ;) Bo mam nadzieje że zostajesz :| A 31 maj na pewno będzie dla Ciebie szczęśliwy ;)

Gizmo lubi tę wiadomość

‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ