"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:To tylko dwa słówka Matgerita moja kochana
Sorry ze tak się wpierdzielilam z buciorami bez przywitania ale... No chyba za dlugo by tlumaczyl co i jak no ale jestem
Kochana najważniejsze że jesteś Opowiadaj co tam w wielkim świecieGizmo lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Cholera ja teraz zaskoczyłam, przecież my po sąsiedzku mieszkałyśmy No ja! ja będę u rodziców w Zabrzu właśnie
-
Gizmo wrote:Żeby nie odstawac od grupy to i ja chyba musze okienko zmienić bede na lapku to cos popatrzę
Kochana Ty lepiej zrób listę testerek bo bardzo za nią tęsknie Gizmo i lista kojarzy mi się z dobrymi czasamizapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No piękności Ale pewnie indywidualista jak to typowy kociak?
Oba różne, ale i też strasznie właśnie przyjacielskie zawsze są tam gdzie my i tylko je głaskać i tulic trzeba
zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Kochana Ty lepiej zrób listę testerek bo bardzo za nią tęsknie Gizmo i lista kojarzy mi się z dobrymi czasami
Gizmo już niedługo będzie testować z nami! I to najlepsza wiadomość Bo widzę, że się kończy ostatni cykl bez starańMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Kochana najważniejsze że jesteś Opowiadaj co tam w wielkim świecie
Poza tym choruje i choruje i konca nie widac. Wczoraj bylam kolejny raz u lekarza i zapalenie oskrzeli, migdalkow i antybiotyk poza tym ucho przytkane i zatoki do tego. Ale grom z tym
Za tydzień w niedziele kolo 4rano bede miec.... Tiii w łóżeczkuMargaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Kociaki mamy dwa parę, ale jakoś nie mam ładnego zdjęcia obu nie mam bo razem nie chcą pozować
Oba różne, ale i też strasznie właśnie przyjacielskie zawsze są tam gdzie my i tylko je głaskać i tulic trzeba
No coś Ty to akurat słodko! Ale fajnie! Chciałam wziąć kotka małego teraz do domu, żeby młody uczył się przebywania w towarzystwie zwierzaka itd, ale starania trochę mnie blokują, bo nie wiem jak to będzie, a dodatkowo mój tak nie bardzo na koty. Marudzi strasznie. Choć psa też by nie chciał bo trzeba z nim łazić a on już uprzedza, że mam sobie radzić sama jak wezmę. -
zapachmalin wrote:Gizmo już niedługo będzie testować z nami! I to najlepsza wiadomość Bo widzę, że się kończy ostatni cykl bez starań
Hip hip huraaa, hip hip huraaa Gizmo trzymamy kciuki żeby ten pierwszy po poście był tym ostatnim (w staraniach) Będzie dzidziazapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No coś Ty to akurat słodko! Ale fajnie! Chciałam wziąć kotka małego teraz do domu, żeby młody uczył się przebywania w towarzystwie zwierzaka itd, ale starania trochę mnie blokują, bo nie wiem jak to będzie, a dodatkowo mój tak nie bardzo na koty. Marudzi strasznie. Choć psa też by nie chciał bo trzeba z nim łazić a on już uprzedza, że mam sobie radzić sama jak wezmę.
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
My braliśmy nasze ze schorniska, były naprawdę malutkie. Jechaliśmy po jednego a wróciliśmy z dwoma
Od razu po ślubie, jak wróciliśmy z wakacji, mieliśmy nasze małe, puszyste dziecizapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ogólnie to porzucilam forum bo ... Nie miałam z kim sie starac i dola zlapalam przez to. A potem jak mi przeszlo to jakos wbić sie nie umiałam miedzy nowe staraczki.
Poza tym choruje i choruje i konca nie widac. Wczoraj bylam kolejny raz u lekarza i zapalenie oskrzeli, migdalkow i antybiotyk poza tym ucho przytkane i zatoki do tego. Ale grom z tym
Za tydzień w niedziele kolo 4rano bede miec.... Tiii w łóżeczku
Kochana Ty moja biedna Nie dość że Tii nie ma to jeszcze te choróbska. Mam nadzieje że już za niedługo wszystko przejdzie, Tii przyjedzie i będziesz szczęśliwa -
No dokładnie, masz rację! Liczę troszkę po cichu na to, że uda mi się go namówić na wyprawę do schroniska teraz jak będziemy w pl, sam mi zresztą obiecywał, że jak będziemy to się wybierzemy itp, więc kto wie, kto wie. Ale bez nadziei, bo mniej smutku w razie wu
kozamonia lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Hip hip huraaa, hip hip huraaa Gizmo trzymamy kciuki żeby ten pierwszy po poście był tym ostatnim (w staraniach) Będzie dzidzia
Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Margerita nie chce mi się listy skrobać. Zolza chyba robila i miałam nadzieje ze w końcu ja się na nia zapisze. Tak jeszcze na 31maja
Dobrze kochana Już się ciesze że zostajesz z nami Bo mam nadzieje że zostajesz A 31 maj na pewno będzie dla Ciebie szczęśliwyGizmo lubi tę wiadomość