"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Gizmo
Tutaj na forum jak narazie wszystkie staraczki
Cieszę się, ze niedługo znowu zaczynacie starania. Super, ze już za tydzien będziesz miała chłopa obok. U nas najdłuższa rozlaka trwała 1,5 miesiąca i myślałam, ze oszaleje z tęsknoty.
Plusem jest ten czas zaraz po powrocie. Takie wszystko nowe się wydaje )) wyczuwam dużo powodzenia :*Margaretka89, Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
zapachmalin wrote:Ja też będę trzymać kciuki, z całych sił Za tydzień w sobotę przed wyjazdem sobie siknę bo akurat mam termin @. Wcześniej miałam mieć 16, ale mi się zmieniło już jakiś czas temu
To pisz jak będziesz sikać żebym mogła mocno kciuki zacisnąć Ja testuje w poniedziałek, o ile @ wcześniej nie przyjdziezapachmalin lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:To pisz jak będziesz sikać żebym mogła mocno kciuki zacisnąć Ja testuje w poniedziałek, o ile @ wcześniej nie przyjdzie
Dobrze, będę zdawać raport, jeśli @ sama nie przyjdzie wcześniej. I Ty też nas informuj!Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Dobrze, będę zdawać raport, jeśli @ sama nie przyjdzie wcześniej. I Ty też nas informuj!
Na pewno nie przyjdzie Tak ją nastraszymy że nie przylezie przez najbliższe 9 miesięcy hihi
Obiecuję informować Was na bieżącozapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Cholera a to nie będzie za wczas? Bo potem jak nie wyjdzie to sobie będę wkręcać, że za wcześnie Hahahaha
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:dobrze, że nie na jeden, wspólny hahahaha. Takie tam śmieszki z wieczora
hehe możecie lać na wspólny Podobno mieszkacie niedaleko siebie Tylko później nie będzie wiadomo której która kreska czerwona hehehezapachmalin lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:hehe możecie lać na wspólny Podobno mieszkacie niedaleko siebie Tylko później nie będzie wiadomo której która kreska czerwona hehehe
Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość