"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
zapachmalin wrote:Hahahaha, wariatki z Was kochane! Fajnie by było, jakby wspólnie cztery były Ale ja pewnie wysikam tylko kontrolną jak zawsze
Nie lubię tego Musisz wierzyć że się uda!!!!!!!!!!
Popatrz na mnie ja nie wierze i mi się nie udaje hihihi Więc nie bierz ze mnie przykładu Trzeba mocno, mocno wierzyć -
Margaretka89 wrote:Nie lubię tego Musisz wierzyć że się uda!!!!!!!!!!
Popatrz na mnie ja nie wierze i mi się nie udaje hihihi Więc nie bierz ze mnie przykładu Trzeba mocno, mocno wierzyć
wszystkie musimy wierzyć.! Ja po prostu wolę się miło zaskoczyć niż boleśnie rozczarować. Co nie zmienia faktu, że chciałabym w tym cyklu wierzyć, że to to, i że się udało...Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:wszystkie musimy wierzyć.! Ja po prostu wolę się miło zaskoczyć niż boleśnie rozczarować. Co nie zmienia faktu, że chciałabym w tym cyklu wierzyć, że to to, i że się udało...
Rozumiem Cię kochana. Mam tak samo, tylko że ja zdążyłam się już nakręcić i boje się że się rozczaruje Za kobietą nikt nie nadążyzapachmalin lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Rozumiem Cię kochana. Mam tak samo, tylko że ja zdążyłam się już nakręcić i boje się że się rozczaruje Za kobietą nikt nie nadąży
Nie w tym cyklu. Twój wykres wygląda cudownie. Bardzo wierzę, że jest tam Grosiu. Jeśli nie to zwątpię już we wszystko i olewam to całkowicie. To musi być FasolątkoMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Nie w tym cyklu. Twój wykres wygląda cudownie. Bardzo wierzę, że jest tam Grosiu. Jeśli nie to zwątpię już we wszystko i olewam to całkowicie. To musi być Fasolątko
Dziękuje Ci kochana Chyba takich słów teraz potrzebowałam Ale naprawdę boje się rozczarowania. Wiem że tempka jest super, mam parę objawów groszkowych, ale też są te @. I ich się najbardziej boje, przez nie zaczynam wątpić w powodzenie. A tak bardzo się nakręciłam, może niepotrzebnie.zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Dziękuje Ci kochana Chyba takich słów teraz potrzebowałam Ale naprawdę boje się rozczarowania. Wiem że tempka jest super, mam parę objawów groszkowych, ale też są te @. I ich się najbardziej boje, przez nie zaczynam wątpić w powodzenie. A tak bardzo się nakręciłam, może niepotrzebnie.
Spokojnie Kochana. Przecież doskonale wiesz, że wiele objawów ciąży to objawy @. To się pokrywa i dlatego tak ciężko to wyczuć. Bardzo możliwe, że te @ objawy to te które najbardziej świadczą o ciąży, wiesz o tym. Dlatego odrobina wiary i co Ci szkodzi. Jak byłaś nastawiona negatywnie to się nie udało to może czas jakieś miłej odmiany nadszedł? I trzeba zaufać? Myślę, że wykres naprawdę pierwszorzędny i szyjka zajebista i wgl. Po prostu nie denerwuj się na zapas i sikaj jak najszybciej, bo nie wyrobię z emocji hahaha :*Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
A jako, że to mój 1300 post to chciałabym życzyć nam w tym maju zielonych groszków co nie miara! I wiary, że wiosna przyniesie nam szczęście. I tak bardzo chciałabym obdarować Was tymi malusimi Groszkami... Ale skoro nie mogę to będę chociaż z całych sił ściskać kciuki, modlić się i wysyłać pozytywne myśli. A Wy idźcie na spacer, zerwijcie bzu, posiedźcie nad rzeką, zatańczcie w deszczu, śpiewajcie w głos, zróbcie coś szalonego. I korzystajcie z życia. Na pewno niebawem wszystkim nam się uda!
kozamonia, Margaretka89, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po maturach pisemnych
W wtorek i srode ustne a potem tylko pisemna rozszerzona historia sztuki i koniec mordegi .
Dzis zawiozlam papiery na studium zaoczne opieke dziecieca i technik masazysta w sierpniu dowiem sie czy otworza opieke dziecieca -
Jesteś kochana Wiem kochana, ale to objawy @ mnie przerażają. Niby nie są uciążliwe, i pewnie jakbym się czymś zajęła to nawet bym tego nie czuła, ale jak tak siedzę i się wsłuchuje to boje się że @ przyjdzie. Brzuch mnie tylko lekko ćmi od czasu do czasu, ale najbardziej mnie denerwuje bulgotanie/przelewanie/mrowienie w podbrzuszu. Chciałabym zaufać, ale się boje. Za wiele razy się zawiodłam. Nie chcę testować za wcześnie żeby nie było jak dwa cykle temu. Spróbuje poczekać, ale też chyba nie wyrobię z emocji Jeszcze raz dziękuje za wsparcie, potrzebowałam z kimś o tym pogadać
zapachmalin lubi tę wiadomość