X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to juz tyle obliczeń, wyliczeń robiłam,ze albo ostatniego maja sikne albo na dzień dziecka :)

Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Nats Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Z dwóch struzek to nam wyjdą dwie kreski :-D
    Razem muszą 4 być :D

kozamonia, Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Ja to juz tyle obliczeń, wyliczeń robiłam,ze albo ostatniego maja sikne albo na dzień dziecka :)

Oooo zrób sobie prezent na dzień dziecka ;) hihi

Gizmo, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Oooo zrób sobie prezent na dzień dziecka ;) hihi
    Tylko taki mój plan. O ile wszystko ułoży sie tak jak do tej pory z wykresem.

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Tylko taki mój plan. O ile wszystko ułoży sie tak jak do tej pory z wykresem.

Wierze w to że się ułoży tak że w dzień dziecka zobaczysz dwie kreseczki na teście ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha, wariatki z Was kochane! <3 Fajnie by było, jakby wspólnie cztery były :P Ale ja pewnie wysikam tylko kontrolną :D jak zawsze :D

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet juz liczyłam termin porodu :D walentynki 2017 haha

zapachmalin, Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Hahahaha, wariatki z Was kochane! <3 Fajnie by było, jakby wspólnie cztery były :P Ale ja pewnie wysikam tylko kontrolną :D jak zawsze :D

Nie lubię tego :/ Musisz wierzyć że się uda!!!!!!!!!!

Popatrz na mnie ja nie wierze i mi się nie udaje ;D ;D ;D hihihi Więc nie bierz ze mnie przykładu ;) Trzeba mocno, mocno wierzyć <3

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Nawet juz liczyłam termin porodu :D walentynki 2017 haha

To widzę że następne walentynki na porodówce spędzasz :D :D hihihihihi

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy :) oby oby :P

Chyba się z Wami na dzis pożegnam. Ale jutro tu wrócę :) mroczki juz mam przed oczami a i Glowa troche pęka

Dobranczyk <3

Margaretka89, zapachmalin, Nats lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Zobaczymy :) oby oby :P

Chyba się z Wami na dzis pożegnam. Ale jutro tu wrócę :) mroczki juz mam przed oczami a i Glowa troche pęka

Dobranczyk <3

Dobranocki Gizmuś <3 Wróć do nas jutro :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Nie lubię tego :/ Musisz wierzyć że się uda!!!!!!!!!!

Popatrz na mnie ja nie wierze i mi się nie udaje ;D ;D ;D hihihi Więc nie bierz ze mnie przykładu ;) Trzeba mocno, mocno wierzyć <3

wszystkie musimy wierzyć.! Ja po prostu wolę się miło zaskoczyć niż boleśnie rozczarować. Co nie zmienia faktu, że chciałabym w tym cyklu wierzyć, że to to, i że się udało... <3

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kochana <3 :)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    wszystkie musimy wierzyć.! Ja po prostu wolę się miło zaskoczyć niż boleśnie rozczarować. Co nie zmienia faktu, że chciałabym w tym cyklu wierzyć, że to to, i że się udało... <3

Rozumiem Cię kochana. Mam tak samo, tylko że ja zdążyłam się już nakręcić i boje się że się rozczaruje :( Za kobietą nikt nie nadąży :|

zapachmalin lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Rozumiem Cię kochana. Mam tak samo, tylko że ja zdążyłam się już nakręcić i boje się że się rozczaruje :( Za kobietą nikt nie nadąży :|

Nie w tym cyklu. Twój wykres wygląda cudownie. Bardzo wierzę, że jest tam Grosiu. Jeśli nie to zwątpię już we wszystko i olewam to całkowicie. :| To musi być Fasolątko <3

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Nie w tym cyklu. Twój wykres wygląda cudownie. Bardzo wierzę, że jest tam Grosiu. Jeśli nie to zwątpię już we wszystko i olewam to całkowicie. :| To musi być Fasolątko <3

Dziękuje Ci kochana <3 Chyba takich słów teraz potrzebowałam <3 Ale naprawdę boje się rozczarowania. Wiem że tempka jest super, mam parę objawów groszkowych, ale też są te @. I ich się najbardziej boje, przez nie zaczynam wątpić w powodzenie. A tak bardzo się nakręciłam, może niepotrzebnie.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Dziękuje Ci kochana <3 Chyba takich słów teraz potrzebowałam <3 Ale naprawdę boje się rozczarowania. Wiem że tempka jest super, mam parę objawów groszkowych, ale też są te @. I ich się najbardziej boje, przez nie zaczynam wątpić w powodzenie. A tak bardzo się nakręciłam, może niepotrzebnie.

Spokojnie Kochana. Przecież doskonale wiesz, że wiele objawów ciąży to objawy @. To się pokrywa i dlatego tak ciężko to wyczuć. Bardzo możliwe, że te @ objawy to te które najbardziej świadczą o ciąży, wiesz o tym. Dlatego odrobina wiary i co Ci szkodzi. Jak byłaś nastawiona negatywnie to się nie udało to może czas jakieś miłej odmiany nadszedł? I trzeba zaufać? Myślę, że wykres naprawdę pierwszorzędny i szyjka zajebista i wgl. Po prostu nie denerwuj się na zapas i sikaj jak najszybciej, bo nie wyrobię z emocji <3 hahaha :*

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jako, że to mój 1300 post to chciałabym życzyć nam w tym maju zielonych groszków co nie miara! I wiary, że wiosna przyniesie nam szczęście. I tak bardzo chciałabym obdarować Was tymi malusimi Groszkami... Ale skoro nie mogę to będę chociaż z całych sił ściskać kciuki, modlić się i wysyłać pozytywne myśli. A Wy idźcie na spacer, zerwijcie bzu, posiedźcie nad rzeką, zatańczcie w deszczu, śpiewajcie w głos, zróbcie coś szalonego. I korzystajcie z życia. Na pewno niebawem wszystkim nam się uda! <3

kozamonia, Margaretka89, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po maturach pisemnych
    W wtorek i srode ustne a potem tylko pisemna rozszerzona historia sztuki i koniec mordegi .
    Dzis zawiozlam papiery na studium zaoczne opieke dziecieca i technik masazysta w sierpniu dowiem sie czy otworza opieke dziecieca :)

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś kochana <3 Wiem kochana, ale to objawy @ mnie przerażają. Niby nie są uciążliwe, i pewnie jakbym się czymś zajęła to nawet bym tego nie czuła, ale jak tak siedzę i się wsłuchuje to boje się że @ przyjdzie. Brzuch mnie tylko lekko ćmi od czasu do czasu, ale najbardziej mnie denerwuje bulgotanie/przelewanie/mrowienie w podbrzuszu. Chciałabym zaufać, ale się boje. Za wiele razy się zawiodłam. Nie chcę testować za wcześnie żeby nie było jak dwa cykle temu. Spróbuje poczekać, ale też chyba nie wyrobię z emocji ;) Jeszcze raz dziękuje za wsparcie, potrzebowałam z kimś o tym pogadać <3

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ