"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Mi w takich ładnych, słonecznych dniach najbardziej brakuje domu rodzinnego, gdzie zawsze można było wyjść i zjeść śniadanie na tarasie albo po prostu posiedzieć na słońcu... A teraz to nawet balkonu nie mam
Mam tak samo! Dokładnie! Moje małe marzenie. Mam nadzieję, że przeniesiemy się niedługo i będzie choć skrawek zieloności. Tak bym chciała dzieciom chuśtawki i piaskownicę wstawić. No i jakiś tarasik dla naskozamonia lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No pewnie, w końcu ja nadal czekam na swoją sowę z Hogwartu Więc kto wie, kto wie
Zbieram się ogarnąć chaupę, potem szybkie zakupy, wstawię ciasto, ukręcę jakąś sałatkę i z młodym na huśtawki. Może na rowerku. Znajomi dopiero koło 19 będą więc dużo czasu. Miłego dnia dziewczynki
Hehehe możesz zostać naszą forumową wróżką Jakąś sowe Ci wynajdziemy hihi
Również życzymy miłego, udanego i słonecznego dzionkazapachmalin lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście mam duży ogród więc jest gdzie posiedzieć, ale był bardzo zapuszczony i kupę pracy nas kosztowało żeby doprowadzić go do stanu użytecznego. Ale z roku na rok jest coraz ładniej Dzisiaj też pewnie coś na nim porobię Wczoraj kwiatki sadziłam
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Chyba u kazdej pogoda super. U mnie tez, tyle ze ja dzis w domu siedzę. Przynajmniej do 14, trza chalupe ogarnac, pozniej córkę z próby odebrac i mysle czy po poludniu nie pojadę na działkę. Chociaż na troche, odpoczac od miasta.
A tak poza tym to czekam na wredote i nowy cykl pierwszy po anty
Margerita wykres masz na prawdę obiecujący.
Monia ja bym radzila grubo miodem smarować usta.
Malina wiedziałam ze temp Ci się utrzymaMargaretka89, zapachmalin, kozamonia lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:To jest moje wielkie marzenie, żebyśmy kupili ładną działkę i postawili na niej dom
Ja też zawsze marzyłam o wybudowaniu własnego domu, ale niestety mieszkam w rodzinnym domu męża, z teściem i szwagierką Ale cóż poradzić, może na starość się dorobimy -
Gizmo wrote:Witam dziewczynki
Chyba u kazdej pogoda super. U mnie tez, tyle ze ja dzis w domu siedzę. Przynajmniej do 14, trza chalupe ogarnac, pozniej córkę z próby odebrac i mysle czy po poludniu nie pojadę na działkę. Chociaż na troche, odpoczac od miasta.
A tak poza tym to czekam na wredote i nowy cykl pierwszy po anty
Margerita wykres masz na prawdę obiecujący.
Monia ja bym radzila grubo miodem smarować usta.
Malina wiedziałam ze temp Ci się utrzyma
Witaj kochana Faktycznie chyba u wszystkich dzisiaj pięknie za oknem Oby się taka pogoda utrzymała na długo Ja też muszę troszki chałupę ogarnąć i na ogród lecę
Dziękuje Mam nadzieje że zwiastuje groszka a nie @ -
No dziewczyny właśnie przed chwilą wróciliśmy z wycieczki rowerowej. Padam na twarz! Ale bylo naprawdę warto. Co prawda z początku zanim wsiadłam na rower to bałam sie, ze zapomniałam jak sie jeździ, bo tyle lat tego nie robiłam. Ale jak widać niektórych rzeczy się nie zapomina
To ja spadam się kąpać i zjeść obiadek i ruszamy z psami na piknik!
Miłego dnia!kozamonia, Nats lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór a może juz bry noc dopiero żem loże dopadła. Po 14wyladawalam na dzialce i wróciłam punkt 21. Az nie chciało mi sie wracać. Jutro jak będzie taka sama pogoda to po spektaklu znow rusze w grządki
Nie wiem czy ktos jeszcze tu obecny ale na wszelki wypadek życzę milej nocki
Ps. A i zaczelam juz plamic takze jutro wredota mnie rano obudzi i welcome nowy cyklMargaretka89 lubi tę wiadomość