X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Mi w takich ładnych, słonecznych dniach najbardziej brakuje domu rodzinnego, gdzie zawsze można było wyjść i zjeść śniadanie na tarasie albo po prostu posiedzieć na słońcu... A teraz to nawet balkonu nie mam :(

Mam tak samo! Dokładnie! Moje małe marzenie. Mam nadzieję, że przeniesiemy się niedługo i będzie choć skrawek zieloności. Tak bym chciała dzieciom chuśtawki i piaskownicę wstawić. :) No i jakiś tarasik dla nas :D

kozamonia lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    No pewnie, w końcu ja nadal czekam na swoją sowę z Hogwartu :D Więc kto wie, kto wie :D

Zbieram się ogarnąć chaupę, potem szybkie zakupy, wstawię ciasto, ukręcę jakąś sałatkę i z młodym na huśtawki. Może na rowerku. Znajomi dopiero koło 19 będą więc dużo czasu. :D Miłego dnia dziewczynki :D

Hehehe możesz zostać naszą forumową wróżką ;) Jakąś sowe Ci wynajdziemy ;) hihi

Również życzymy miłego, udanego i słonecznego dzionka ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam duży ogród więc jest gdzie posiedzieć, ale był bardzo zapuszczony i kupę pracy nas kosztowało żeby doprowadzić go do stanu użytecznego. Ale z roku na rok jest coraz ładniej ;) Dzisiaj też pewnie coś na nim porobię ;) Wczoraj kwiatki sadziłam :D :D :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest moje wielkie marzenie, żebyśmy kupili ładną działkę i postawili na niej dom <3

Margaretka89, zapachmalin, Marteczka93 lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki
    Chyba u kazdej pogoda super. U mnie tez, tyle ze ja dzis w domu siedzę. Przynajmniej do 14, trza chalupe ogarnac, pozniej córkę z próby odebrac i mysle czy po poludniu nie pojadę na działkę. Chociaż na troche, odpoczac od miasta.
    A tak poza tym to czekam na wredote :) i nowy cykl pierwszy po anty :D

Margerita wykres masz na prawdę obiecujący.
    Monia ja bym radzila grubo miodem smarować usta.
    Malina wiedziałam ze temp Ci się utrzyma :P

Margaretka89, zapachmalin, kozamonia lubią tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    To jest moje wielkie marzenie, żebyśmy kupili ładną działkę i postawili na niej dom <3

Ja też zawsze marzyłam o wybudowaniu własnego domu, ale niestety mieszkam w rodzinnym domu męża, z teściem i szwagierką :/ Ale cóż poradzić, może na starość się dorobimy :P

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Witam dziewczynki
    Chyba u kazdej pogoda super. U mnie tez, tyle ze ja dzis w domu siedzę. Przynajmniej do 14, trza chalupe ogarnac, pozniej córkę z próby odebrac i mysle czy po poludniu nie pojadę na działkę. Chociaż na troche, odpoczac od miasta.
    A tak poza tym to czekam na wredote :) i nowy cykl pierwszy po anty :D

Margerita wykres masz na prawdę obiecujący.
    Monia ja bym radzila grubo miodem smarować usta.
    Malina wiedziałam ze temp Ci się utrzyma :P

Witaj kochana <3 Faktycznie chyba u wszystkich dzisiaj pięknie za oknem ;) Oby się taka pogoda utrzymała na długo :D Ja też muszę troszki chałupę ogarnąć i na ogród lecę ;)
    Dziękuje :D Mam nadzieje że zwiastuje groszka a nie @ :/

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny właśnie przed chwilą wróciliśmy z wycieczki rowerowej. Padam na twarz! :P Ale bylo naprawdę warto. Co prawda z początku zanim wsiadłam na rower to bałam sie, ze zapomniałam jak sie jeździ, bo tyle lat tego nie robiłam. Ale jak widać niektórych rzeczy się nie zapomina :D
    To ja spadam się kąpać i zjeść obiadek i ruszamy z psami na piknik! <3
    Miłego dnia! <3

kozamonia, Nats lubią tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem ;D Widzę że przez tą ładną pogodę wszystkie Was wymiotło :P Jest tu ktoś jeszcze? Puk,puk :D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecna od czasu do czasu :)

• Nats Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski :)
    U nas wieczór we dwoje. Właśnie kończę robić kolację. Wino już otwarte stoi. Zaraz siadamy i cieszymy się sobą :)
    Udanego wieczoru <3

Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Czesc laski :)
    U nas wieczór we dwoje. Właśnie kończę robić kolację. Wino już otwarte stoi. Zaraz siadamy i cieszymy się sobą :)
    Udanego wieczoru <3

Pięknie Natsik <3 miłego wieczorku kochana :)

Nats lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że się zaczynacie schodzić ;) Wieczór nadchodzi to wszystkie tłumnie przybywają ;D ;D ;D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B-)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza pokaż listę testerek :D :D :D Ciekawa jestem kto jeszcze testuje na dniach ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fd8bcacbb84.jpg

:)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nikt ze mną nie testuje? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    To nikt ze mną nie testuje? :(
    Na to wychodzi że nie :( next w kolejce jest Malyna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza mnie możesz teraz wykreślić z 4.05 i dopisać na 30.05

Zołza:) lubi tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór a może juz bry noc :) dopiero żem loże dopadła. Po 14wyladawalam na dzialce i wróciłam punkt 21. Az nie chciało mi sie wracać. Jutro jak będzie taka sama pogoda to po spektaklu znow rusze w grządki :)

Nie wiem czy ktos jeszcze tu obecny ale na wszelki wypadek życzę milej nocki

Ps. A i zaczelam juz plamic takze jutro wredota mnie rano obudzi i welcome nowy cykl :P

Margaretka89 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ