X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry wszystkim :)

Ja już na nogach. Wracam do żywych powoli ;) @ już ostatnie znaki bycia daje :) także jeszcze troszkę i czas zacząć wypatrywać owulki. Dzionek słoneczny u mnie trzeba korzystać z pięknej pogody i ruszyć tyłek niedługo tym czasem mykam na śniadanko. Miłego dnia Wam życzę kochane <3

Nats, Marteczka93, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) u mnie pojawił się ból skutków, są takie wrażliwe jak w każdym miesiącu przed @. Nie mam już za dużo nadzei, że się udało :-(

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane <3
    U mnie tempka troszkę spadła, ale się nie zamartwiam ( w końcu nie może cały czas rosnąć, bo bym się ugotowała :P ) hihi
    @ nadal nie ma, brzuch nie boli, jedynie piersi zaczęły boleć i "ciąży" mi prawy jajnik ;)
    A Wam jak dzionek leci? U mnie pochmurnie.

Gizmo, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozamonia ja wierze że jeszcze może się udać <3 Pamiętaj dopóki nie ma @ jest nadzieja ;) Wykresik mas bardzo ładny, więc się nie poddajemy ;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim ! :)
    U mnie dzis pelen luz ,temperatura mnie guzik obchodzi pieknie swievi słońce, robiny obiadek i idziemy na rowery :)
    Życzę Wam wszystkim pieknej ,slonecznej niedzieli <3

Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie szyjka opadła i zmiękła, czuje że jednak @ przyjdzie :( :( Nie potrzebnie się tak nakręcałam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/014500b7691c.jpg

Dzień dobry wszystkim :*

U mnie ten cykl jest chyba bez owulkowy... Cały czas cień kreski. W zeszłym już miałam mocną kreche.. a teraz same cienie..

Nats lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że większości z nas temp płata figle dzisiaj. Bo i ja nie jestem zadowolona z temp. Powoli mi spada, więc chyba nawet nie będzie sensu robić testu.. :(
    Jeszcze suchy kaszel dalej mnie męczy, że już przepuklina zaczyna mnie boleć :/

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/014500b7691c.jpg

Dzień dobry wszystkim :*

U mnie ten cykl jest chyba bez owulkowy... Cały czas cień kreski. W zeszłym już miałam mocną kreche.. a teraz same cienie..

Zołza a o jakich godzinach robisz te testy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Zołza a o jakich godzinach robisz te testy?
    10:00 . W zeszłym cyklu robiłam o 10:00 i 17:00 i o 10:00 były mocne a o 17:00 slabizna

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    10:00 . W zeszłym cyklu robiłam o 10:00 i 17:00 i o 10:00 były mocne a o 17:00 slabizna

To ja miałam podobnie mi te robione później też wychodziły słabe a jak zrobiłam po 10 to wyszły dwie mocne krechy. To teraz też robisz przed południem tylko?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może warto jeszcze pokombinować z godzinami. Ja niedługo też bd ćwiczyć i pewnie kminić z godzinami.

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane.
    Od początku czułam, że nic z tego nie będzie, trzeba było wierzyć przeczuciu. W każdym razie temp poleciała na łeb na szyję (choć zaburzony pomiar i po alko.) ale już przestałam w to ufać. Obiecałam tylko mojemu małżowi, że zrobię test jeśli jakimś cudem temp jeszcze odbije (wątpię). No mniejsza, czekam na nowy cykl i po cichu liczę, że @ przyjdzie między wyjazdem do pl, bo 8h w aucie podczas @ to nic fajnego. :/
    Miłego wieczorku, ja czekam właśnie na zestaw ratunkowy :D pizza, kebab, drink :D Od razu mi humor wrócił. :) Pozdrawiam Was wszystkie ;) <3

Zołza:), Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Może warto jeszcze pokombinować z godzinami. Ja niedługo też bd ćwiczyć i pewnie kminić z godzinami.

Jutro w robocie zrobie o 10:00 , 14:00 i może o 20;00

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malyna :* <3

• Nats Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina,
    Przecież to dopiero 8dpo! Za wcześnie na malpowy spadek! Proszę tutaj nie krakac!

3500 g 54 cm <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też chciałam to napisać. Mamy testować w piątek, więc nawet ten dzisiejszy spadek może zwiastowac coś dobrego!

Nats lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Nats Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Właśnie też chciałam to napisać. Mamy testować w piątek, więc nawet ten dzisiejszy spadek może zwiastowac coś dobrego!
    Czekamy w piateczek na obiecane 4 kreseczki! :)
    Nie ma innej opcji :*

3500 g 54 cm <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadek tak ale nie taki duży... Oglądałam wykresy ciążowe dziewczyn i raczej spadki to malutkie a mój prawie na krechę czerwoną spadł. Więc nie wierzę w to. Ale zatestuję w piątek chyba. Jeśli podskoczy choć troszkę...

• Nats Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Spadek tak ale nie taki duży... Oglądałam wykresy ciążowe dziewczyn i raczej spadki to malutkie a mój prawie na krechę czerwoną spadł. Więc nie wierzę w to. Ale zatestuję w piątek chyba. Jeśli podskoczy choć troszkę...
    Ja też trochę wykresów widziałam i spadki sa różne. Zresztą każda z nas jest inna i nie ma co porownywac :)
    Czasem jest idealny wykres i kończy się malpa, a czasem jest pokrecony na maksa i zielony :)
    Także proszę mi tu kochana bez żadnych czarnych myśli! :)
    Kiedys nawet widziałam tutaj wykres "bezowulacyjny" A zakończony Zielona kropka. Także różne cuda się zdarzają :)))

Karolina2787 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
‹‹ 106 107 108 109 110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ