"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry wszystkim
Ja już na nogach. Wracam do żywych powoli @ już ostatnie znaki bycia daje także jeszcze troszkę i czas zacząć wypatrywać owulki. Dzionek słoneczny u mnie trzeba korzystać z pięknej pogody i ruszyć tyłek niedługo tym czasem mykam na śniadanko. Miłego dnia Wam życzę kochaneNats, Marteczka93, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane
U mnie tempka troszkę spadła, ale się nie zamartwiam ( w końcu nie może cały czas rosnąć, bo bym się ugotowała ) hihi
@ nadal nie ma, brzuch nie boli, jedynie piersi zaczęły boleć i "ciąży" mi prawy jajnik
A Wam jak dzionek leci? U mnie pochmurnie.Gizmo, Karolina2787, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/014500b7691c.jpg
Dzień dobry wszystkim :*
U mnie ten cykl jest chyba bez owulkowy... Cały czas cień kreski. W zeszłym już miałam mocną kreche.. a teraz same cienie..
Zołza a o jakich godzinach robisz te testy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:10:00 . W zeszłym cyklu robiłam o 10:00 i 17:00 i o 10:00 były mocne a o 17:00 slabizna
To ja miałam podobnie mi te robione później też wychodziły słabe a jak zrobiłam po 10 to wyszły dwie mocne krechy. To teraz też robisz przed południem tylko? -
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane.
Od początku czułam, że nic z tego nie będzie, trzeba było wierzyć przeczuciu. W każdym razie temp poleciała na łeb na szyję (choć zaburzony pomiar i po alko.) ale już przestałam w to ufać. Obiecałam tylko mojemu małżowi, że zrobię test jeśli jakimś cudem temp jeszcze odbije (wątpię). No mniejsza, czekam na nowy cykl i po cichu liczę, że @ przyjdzie między wyjazdem do pl, bo 8h w aucie podczas @ to nic fajnego.
Miłego wieczorku, ja czekam właśnie na zestaw ratunkowy pizza, kebab, drink Od razu mi humor wrócił. Pozdrawiam Was wszystkieZołza:), Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Spadek tak ale nie taki duży... Oglądałam wykresy ciążowe dziewczyn i raczej spadki to malutkie a mój prawie na krechę czerwoną spadł. Więc nie wierzę w to. Ale zatestuję w piątek chyba. Jeśli podskoczy choć troszkę...
Czasem jest idealny wykres i kończy się malpa, a czasem jest pokrecony na maksa i zielony
Także proszę mi tu kochana bez żadnych czarnych myśli!
Kiedys nawet widziałam tutaj wykres "bezowulacyjny" A zakończony Zielona kropka. Także różne cuda się zdarzają ))Karolina2787 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm