X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinko może jednak jeszcze podskoczy. Nie trać wiary. Wiem że Ci smutno. Mam to samo. Ściskam Cię mocno <3 Może ten miesiąc nie był nam pisany. Ale kochana nie opuszczaj nas. Razem jest raźniej ;)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ale chyba jest ok. Może myśl o weekendzie w pl, o wychodnym bez dziecka, o odpoczynku poprawia mi humor ale daje radę. Przemyślę to sobie wszystko na spokojnie i zobaczymy... Eh. Dobrze, że za oknem pogoda cudowna od razu uśmiech wraca. Miłego dnia dziewczyny ja uciekam, nie mam co tu szukać póki co. Buziaki.

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie życzę Ci udanego weekendu, tak fajnego żeby Ci się do domu nie chciało wracać ;) Mam nadzieje że jeszcze do nas zaglądniesz ;) Ściskam mocno i życzę pięknego i słonecznego dnia <3 I dużo uśmiechu na twarzy <3

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj malyna.,.. no coś Ty... weź się ogarnij :) każda z Nas ciągle przerabia to samo... nakręca się, potem rozczarowuje... ale nie zostawiaj nas :)
    Tak samo jak My potrzebujemy Ciebie do wspólnych rozmów tak Ty potrzebujesz Nas :)

Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te ! Malyna ! A w dupsko chcesz ?!
    Nigdzie nie idziesz! Zostajesz z nami !
    Wiem że Ci źle... mi też było jak @ dostałam i się zegnalam... druga sprawa że jak przyszła @ to miałam wrażenie że jestem niewidzialna bo nikt mnie nie zauważał... i mnie to troche wnerwilo... ale pare prywatnych rozmów sprawiło że jednak mimo niepowodzenia chce się tu być... dla m.in. takich rozmow, wsparcia...
    Takze głowa do gory! Razem damy radę! :* <3

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram dziewczyny ;) Malinko musisz z nami zostać ;) Nie masz wyjścia ;)

Zołza:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgen Laseczki :)
    udało mi się wszystko nadrobić przy porannej małej czarnej :)
    Malina no coś Ty?? nie zostawiaj nas!!!!! NAWET NA CHWILĘ!

Ja na weekend zostawiłam termometr w Waw i powiem Wam, że chyba zacznę to robić co tydzień :)
    oboje z M tak wyluzowaliśmy... cudownie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malyna ! Bo Cie znajdziemy ! :p

Margaretka89, Canti 90, Nats lubią tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Malina ja na Twoim miejscu zaczęłabym się bać ;D ;D ;D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po prostu oszalałam/zwariowałam odkąd mam tu konto. Doszukuję się objawów których nie ma, interpretuje wykresy koleżanek (póki co z marnym skutkiem) doszukuje się sensu i znaczenia a przede wszystkim próbuje wkręcać sobie że się uda nawet gdy nie ma szans. Źle się z tym czuję i tyle. Ale fakt macie rację, nie zostawię Was. (boję się Zołzy :D) muszę po prostu wyluzować i odpuścić. Może wtedy będzie łatwiej. Ale będę z Wami i będę Wam kibicować i wierzyć w Was. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 10:04

Nats, Margaretka89, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka,
    Tak jak Gaduaaa mówi każda z nas ma czasem dość tego wszystkiego, ale nie wolno się poddawać. Proszę tutaj ładnie z nami zostać :)
    Ja też mam dzisiaj jakiś dół. Strasznie się źle ze sobą czuje. Myślałam, że to będzie łatwiejsze. Odstawimy gumki. Pyk i się uda, a tu dupa. Mój wykres i cykle to niezła loteria.
    Mam też wrażenie, że za bardzo głowa mi pracuje. Ostatnio o niczym innym nie mogę myśleć tylko o staraniach.

Ehh ciężki ten nasz los :(

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Nats ;) Ciężki los staraczek ;) Widzę że większość z nas ma dziś dzień do d***. Mam nadzieje że za niedługo wrócimy do formy i zaczniemy walczyć tak jak kiedyś ;) Ale najważniejsze żebyśmy były razem i się wspierały. W kupie cieplej ;)

Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo, że w kupie raźniej :)
    W końcu łączy nas jedno malutkie wielkie marzenie. :)

Margaretka89, Marteczka93 lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w końcu wszystkim nam się uda <3 Ja w to wierze <3

Canti 90, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! :) w końcu udało mi się zalogować i was nadrobić, bo od wczoraj strona nie chciała ze mną współpracować.
    U mnie temp poszła dzisiaj do góry, dziwny ten cykl jest naprawdę :/ ale sutki mnie taaak bolą, że masakra. I są wielkie i nabrzmiałe.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozamonia u wszystkich dzisiaj ten sam problem. Jakaś usterka chyba w serwisie :/
    Ciesze się że tempka idzie w górę ;) Oby tak dalej :D Będę dmuchać i chuchać żeby nie spadła ;) Trzymam kciuki <3

kozamonia lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Monia :)
    Dziwny cykl, bo to będzie Twój najdłuższy cykl ever :D
    A z tymi sutkami to dobry objaw. U mojej znajomej był to jeden z pierwszych objawów ciążowych. Jak ona to mówiła: "Miałam takie oślizłe suty" :D

kozamonia, Margaretka89, Zołza:) lubią tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Cześć Monia :)
    Dziwny cykl, bo to będzie Twój najdłuższy cykl ever :D
    A z tymi sutkami to dobry objaw. U mojej znajomej był to jeden z pierwszych objawów ciążowych. Jak ona to mówiła: "Miałam takie oślizłe suty" :D
    Czy są oślizłe to nie wiem :D ale mam wrażenie, że bardziej bolą i są większe niż zazwyczaj o.O

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Czy są oślizłe to nie wiem :D ale mam wrażenie, że bardziej bolą i są większe niż zazwyczaj o.O
    No to czekamy do piątku na teścior :)
    Trzymam kciuki :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    Ja po prostu oszalałam/zwariowałam odkąd mam tu konto. Doszukuję się objawów których nie ma, interpretuje wykresy koleżanek (póki co z marnym skutkiem) doszukuje się sensu i znaczenia a przede wszystkim próbuje wkręcać sobie że się uda nawet gdy nie ma szans. Źle się z tym czuję i tyle. Ale fakt macie rację, nie zostawię Was. (boję się Zołzy :D) muszę po prostu wyluzować i odpuścić. Może wtedy będzie łatwiej. Ale będę z Wami i będę Wam kibicować i wierzyć w Was. :)
    Teraz dobrze gadasz ! :p
    Polać jej ! :D

Margaretka89, Nats, zapachmalin lubią tę wiadomość

‹‹ 108 109 110 111 112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ