X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne "Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
Odpowiedz

"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"

Oceń ten wątek:
  • Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś emocje by się tutaj przydały :D
    Ktoś sika na testa owu dzisiaj? :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sikalam i był czysty... zero cienia... cienia.. i wyszło na to że owulacje miałam 4 maja :P

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Ja sikalam i był czysty... zero cienia... cienia.. i wyszło na to że owulacje miałam 4 maja :P
    Ciekawe. No to ten spadek dzisiaj jest interesujący :) ciekawe jak jutro ta Twoja tempka się zachowa :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zagniezdzenie duzo za wcześnie. Także hugo wie :p Jutro mi pokaze 34,4 :p

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zagniezdzenie duzo za wcześnie. Także hugo wie :p Jutro mi pokaze 34,4 :p
    Albo może organizm robi drugie podejscie do owu. Czasem tak jest. No nic. Zobaczymy jutro.
    Proszę tutaj jutro grzecznie zameldować temp! Ja będę czekać :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Albo może organizm robi drugie podejscie do owu. Czasem tak jest. No nic. Zobaczymy jutro.
    Proszę tutaj jutro grzecznie zameldować temp! Ja będę czekać :)
    Ok ok :D

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa welcome back:) Mowilam, ze z dziadkiem bedzie wszystko ok. Ja ostatnio mam taki mega pozytywny stosunek do wszystkiego, ze az mi prolaktyna spadla:) I nie biore moich uspokajajacych dragow nawet juz. Chyba pogoda i wysilek fizyczny powoduje, ze endorfiny mi buzuja heh

Gaduaaa lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się witam :)
    Mimo, że miałam zrobić jutro test, to oczywiscie nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj - ale oczywiscie NEGATYWNY. Ale uwaga, nie poddaję się, bo po raz pierwszy mam taki ładny wykres (tfu tfu aby nie zapeszyć). Dokupiłam sobie jeszcze dwa testy i jutro i pojutrze czeka mnie kolejne testowanie :D

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka,
    Trzymamy kciuki. Wrzuć jutro zdjęcie. My tu jesteśmy eksperty od szukania cieni cienia :D
    W razie czego jak będzie potrzeba to wypatrzymy :)

Marteczka93 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik <3 :D

Nats lubi tę wiadomość

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcuu zmieniłam zdjęcie profilowe! <3 I jak podoba się Wam? Bo mi baaaaaaaardzo :D hihi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 12:06

kozamonia lubi tę wiadomość

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Caro Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Ale mnie nie było.. Nie nadrobiłam Was. Przyznaje się. Miałam chwilę zastoj, Małż tak mi organizował czas, że nawet nie mierzyłam rzetelnie temperatury a i testy owu robie "na czuja" hehe.. Szalony cykl będzie ;-) A jak wczoraj chciałam do Was wejść wieczorem i nie mogłam, bo była jakaś aktualizacja to sobie pomyślałam, że wszystkie znaki na niebie i na ziemi pokazują mi, że mam luzować hehe :-D

Teraz zrobiło się ciepło, jakoś lepiej się wstaje, lepiej się żyje :-) Nawet trochę zapomniałam o staraniach.

Troszkę mi się stęskniło za Wariatkowem B-) Coś ciekawego się wydarzyło? Dzisiaj będę siakac na owu, także Nats jakieś emocje tam dorzucę po południu :-P

Miłego dnia <3 <3

Nats lubi tę wiadomość

początek starań 12.2015
    06.2016 💔👼
    11.2016 💔👼
    06.02.2017 ⏸️
    08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
    25.06.2021 ⏸️
    17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
  • Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natsik <3 :D
    Zolzunia <3

Marteczka - fajna kicia :D

Marteczka93 lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro,
    Czekamy na Twój test owu :)
    I prosimy o ładne zdjęcie :D

Caro lubi tę wiadomość

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam małego pietra... bo jutro mam badanie TK i wyczytałam że nie powinno się go robić w 2 cyklu, jeśli się podejrzewa że może być się w ciąży...
    U mnie coprawda na ciążę za wcześnie.. ale czy to nie zaszkodzi/przeszkodzi w zagniezdzeniu które jeśli do niego dojdzie może być na dniach...?
    Test pozytywny miałam 4 maja... mocny ból owulacyjny ( wyczytalam ze takie bole moga swiadczyc o peknieciu pecherzyka ) był chyba nastepnego dnia albo dwa dni później ( na wykresie mam zaznaczone ) ... i teraz mam Zonka

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caro wrote:
    Cześć Dziewczyny,

Ale mnie nie było.. Nie nadrobiłam Was. Przyznaje się. Miałam chwilę zastoj, Małż tak mi organizował czas, że nawet nie mierzyłam rzetelnie temperatury a i testy owu robie "na czuja" hehe.. Szalony cykl będzie ;-) A jak wczoraj chciałam do Was wejść wieczorem i nie mogłam, bo była jakaś aktualizacja to sobie pomyślałam, że wszystkie znaki na niebie i na ziemi pokazują mi, że mam luzować hehe :-D

Teraz zrobiło się ciepło, jakoś lepiej się wstaje, lepiej się żyje :-) Nawet trochę zapomniałam o staraniach.

Troszkę mi się stęskniło za Wariatkowem B-) Coś ciekawego się wydarzyło? Dzisiaj będę siakac na owu, także Nats jakieś emocje tam dorzucę po południu :-P

Miłego dnia <3 <3

Sikaj sikaj ! Czekamy :D

Caro lubi tę wiadomość

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Zołza chciałabym Ci coś doradzić, ale nie mam pojęcia.
    Wydaje mi się, że raczej takie badania nie ma dobrego wpływu na zagniezdzenie, ale mogę się mylić. Z drugiej strony chodzi o Twoje zdrowie. Nie wiem z jakiego powodu będziesz mieć TK, ale lepiej zawsze wszystko sprawdzic.
    Najlepiej by było jakbyś jakiegoś lekarza zapytała :)

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nats wrote:
    Kurczę Zołza chciałabym Ci coś doradzić, ale nie mam pojęcia.
    Wydaje mi się, że raczej takie badania nie ma dobrego wpływu na zagniezdzenie, ale mogę się mylić. Z drugiej strony chodzi o Twoje zdrowie. Nie wiem z jakiego powodu będziesz mieć TK, ale lepiej zawsze wszystko sprawdzic.
    Najlepiej by było jakbyś jakiegoś lekarza zapytała :)

TK kręgosłupa. Od dluzszego czasu mam pulsacyjne mrowienie w lewej stopie. Caly czas... i jest to cholernie wnerwiajace. Byłam u ortopedy i gdzieś coś jakis nerw uciska.
    I zostalam skierowana na tk

• Nats Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    A tu moje testy owu:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/758f5908b33e.jpg
    Dzisiaj jakby ciemniejsza, ale to chyba nie to?

3500 g 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ze staramy sie o dziecko i zobacze co powiedza..

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ