"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja ale na chwileczke ,przyszłam zdać relacje matematyka strasznie trudna bedzie ciezko te 30% nabic. Jutro czeka mnie angielski . A w wtorek czeka mnie usty polski .módlcie sie za mnie żeby mnie oswiecilo :*
U mnie po owulce dzis wykrylo ze 14dc byla szybciej niz ostatnio.
No ale coz mierzylam jak mi sie chcialo , ten cykl i tak mija z odpoczynkiem a za to kolejny cykl zbliza sie .
Dzis odwiedzilam endrokrynologa tarczyca zdrowa hashimoto znikło jestem pelna nadzieja euthyrox zwiekszyla mi z 25 na 37,5 abym mogla zmniejszyc do 1,6.
13 maja ide jeszcze do.innego endrokrynologa ktory zarazem jest ginekologiem , niech udzieli swojej opini inny lekarz -
Również trzymam mocno kciuki za dobre wyniki z matury! nie stresuj się na zapas, bo większość z nas przez to przechodziła i jakoś na tym wyszła
A jeżeli chodzi o matme o miałam wynik na styk 30%! Ulżylo mi niesamowicie -
kozamonia wrote:Za moich też nie było obowiązkowej, bo jesteśmy z jednego rocznika ale rodzice bardzo chcieli, zebymw pisała to napisałam ledwo ledwo ale napisałam
Twój wiek (w podpisie) mnie zmylił Ja bym się nie dała tak wpakować hehe Nawet jakby mi dopłacili to bym nie zdawała matury z matmy, bo jestem lewa -
Margaretka89 wrote:Twój wiek (w podpisie) mnie zmylił Ja bym się nie dała tak wpakować hehe Nawet jakby mi dopłacili to bym nie zdawała matury z matmy, bo jestem lewa
Też mi to nie było na rękę, ale już wolałam odpuścić i napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 22:00
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Twój wiek (w podpisie) mnie zmylił Ja bym się nie dała tak wpakować hehe Nawet jakby mi dopłacili to bym nie zdawała matury z matmy, bo jestem lewa
KlaudyŚ nic się nie martw na pewno będzie do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 22:05
-
Kozamonia jesteśmy jeszcze takie młodziutkie że nie musimy się odmładzać Ale postarzać też nie musimy hehe Podziwiam Cię bo ja bym nie napisała Ale najważniejsze że zdałaś
Canti 90 widocznie jesteśmy humanistyczkami hehe Każdy jest w czymś mocnykozamonia, Canti 90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny