"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnycalanthe wrote:Hej właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr... właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr...

Kciuki mocno zaciśnięte <3<3 <3<3 calanthe lubi tę wiadomość calanthe lubi tę wiadomość
- 

no to trzymam kciuki i niecierpliwie wraz z Tobą czekam na wynikcalanthe wrote:Hej właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr... właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr... calanthe lubi tę wiadomość
                                Fabian calanthe lubi tę wiadomość
                                Fabian Cyprian Cyprian Tymuś Tymuś 
- 
                        nick nieaktualny
- 

taaa ale dopiero kupiła 120sztuk więc jak nie sprzedam to poczekają na nią najwyżej .. choć mam nadzieję,że nie będzie już potrzebowała kolejnej dawkiJudi22 wrote:Karola chyba coś pisała że dla swojego chce kupić    Karolina2787, ladybag lubią tę wiadomość
                                Fabian Karolina2787, ladybag lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

oma podchodzi do in vitro w Invicta i jej chłop bierze właśnie fertilaJudi22 wrote:Ja na razie,czekam co powiedzą/zalecą w poradni niepłodności.

Jeśli by polecili te tabsy i będziesz je jeszcze miała nie sprzedane to się odezwę  Fabian Fabian Cyprian Cyprian Tymuś Tymuś 
- 

Caro i jak? 

Gaduaaa wrote:zapraszam serdecznie hehe ale kurcze słońca ani słychu ani widu 

Eee to nie, może innym razem 

Ja tak juz chcę wiosnę 

kozamonia wrote:Anusias ja robiłam AMH, to jest podstawowe badanie jak leczysz się gdzieś z powodu niepłodność, a i generalnie warto zrobić i dowiedzieć się jak wygląda rezerwa jajnikowa 
 Hmm może mnie się to myli z czym innym, ale.. rękę bym sobie dała obciąć (może niepotrzebnie bo to konkretne badanie było dawno ), że na którymś usg, chyba po 2 poronieniu jak lekarz robił mi b. dokładne usg, to mówił, że właśnie mam dużo rezerwę w jajnikach ), że na którymś usg, chyba po 2 poronieniu jak lekarz robił mi b. dokładne usg, to mówił, że właśnie mam dużo rezerwę w jajnikach
 Może lepiej więc spytac przy okazji usg i oszczędzić $?
 No chyba, że coś źle zrozumiałam..
 Gaduaaa wrote:hehe pamiętam jak się cieszyłam z pierwszej @ po poronieniu heh
 I ja.. ale to taka była, radość przez łzy 
 calanthe wrote:Hej właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr... właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr...
 Wierzę. Ale mocno kciukam 
  calanthe lubi tę wiadomość calanthe lubi tę wiadomość
- 

Wiesz co, nie wiem czy to z usg można wyczytaćladybag wrote:Hmm może mnie się to myli z czym innym, ale.. rękę bym sobie dała obciąć (może niepotrzebnie bo to konkretne badanie było dawno ), że na którymś usg, chyba po 2 poronieniu jak lekarz robił mi b. dokładne usg, to mówił, że właśnie mam dużo rezerwę w jajnikach ), że na którymś usg, chyba po 2 poronieniu jak lekarz robił mi b. dokładne usg, to mówił, że właśnie mam dużo rezerwę w jajnikach
 Może lepiej więc spytac przy okazji usg i oszczędzić $?
 No chyba, że coś źle zrozumiałam.. także to już tylko lekarz może potwierdzić także to już tylko lekarz może potwierdzić 

- 

kozamonia wrote:Wiesz co, nie wiem czy to z usg można wyczytać także to już tylko lekarz może potwierdzić także to już tylko lekarz może potwierdzić 
 Juz wiem 
 Na usg może sprawdzić czy ta rezerwa jest prawidłowa czy nie, ale nie określi jej ilości i jakości.
 Czyli jednak AMH   kozamonia lubi tę wiadomość kozamonia lubi tę wiadomość
- 

właśnie nie mam.. ostatnio był temat jej męża i jego byłej i jakoś po tym nagle zniknęła i kilka razy ją wywoływałam i nic...kozamonia wrote:Gaduaa masz kontakt z Ona? Dobrze przeczytałam? bo dawno jej nie było, a to że podchodzą do in vitro jest dobrą wiadomością bo dawno jej nie było, a to że podchodzą do in vitro jest dobrą wiadomością
 a skąd wiesz, że podchodzą do in vitro ?Fabian Cyprian Cyprian Tymuś Tymuś 
- 

trzymam kciukicalanthe wrote:Hej właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr... właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr... calanthe lubi tę wiadomość calanthe lubi tę wiadomość
- 

ehehehehePosok82 wrote:czuje się dobrze tylko młody się strasznie rozpycha i nie rozumie że wciskanie kończyn w żebra nie jest fajne  
 ciesze się że kopie w żebra a nie gdzieś w mocniej unerwione miejsca   ladybag, Posok82 lubią tę wiadomość
                                Fabian ladybag, Posok82 lubią tę wiadomość

[/url]
[/url]