"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:Hej właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr...
Kciuki mocno zaciśnięte <3<3calanthe lubi tę wiadomość
-
calanthe wrote:Hej właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr...
calanthe lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Karola chyba coś pisała że dla swojego chce kupić
Karolina2787, ladybag lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Ja na razie,czekam co powiedzą/zalecą w poradni niepłodności.
Jeśli by polecili te tabsy i będziesz je jeszcze miała nie sprzedane to się odezwęFabian Cyprian Tymuś -
Caro i jak?
Gaduaaa wrote:zapraszam serdecznie hehe ale kurcze słońca ani słychu ani widu
Eee to nie, może innym razem
Ja tak juz chcę wiosnę
kozamonia wrote:Anusias ja robiłam AMH, to jest podstawowe badanie jak leczysz się gdzieś z powodu niepłodność, a i generalnie warto zrobić i dowiedzieć się jak wygląda rezerwa jajnikowa
Hmm może mnie się to myli z czym innym, ale.. rękę bym sobie dała obciąć (może niepotrzebnie bo to konkretne badanie było dawno ), że na którymś usg, chyba po 2 poronieniu jak lekarz robił mi b. dokładne usg, to mówił, że właśnie mam dużo rezerwę w jajnikach
Może lepiej więc spytac przy okazji usg i oszczędzić $?
No chyba, że coś źle zrozumiałam..
Gaduaaa wrote:hehe pamiętam jak się cieszyłam z pierwszej @ po poronieniu heh
I ja.. ale to taka była, radość przez łzy
calanthe wrote:Hej właśnie tyle co wyszłam z labolatorium, wynik będzie wieczorem, ale nie wiem jakoś nie jestem przekonana by była poprawa... cóż czekamy, nie ukrywam że jestem jednym klebkiem nerwów grrr...
Wierzę. Ale mocno kciukam
-
ladybag wrote:Hmm może mnie się to myli z czym innym, ale.. rękę bym sobie dała obciąć (może niepotrzebnie bo to konkretne badanie było dawno ), że na którymś usg, chyba po 2 poronieniu jak lekarz robił mi b. dokładne usg, to mówił, że właśnie mam dużo rezerwę w jajnikach
Może lepiej więc spytac przy okazji usg i oszczędzić $?
No chyba, że coś źle zrozumiałam..
-
kozamonia wrote:Wiesz co, nie wiem czy to z usg można wyczytać także to już tylko lekarz może potwierdzić
Juz wiem
Na usg może sprawdzić czy ta rezerwa jest prawidłowa czy nie, ale nie określi jej ilości i jakości.
Czyli jednak AMHkozamonia lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Gaduaa masz kontakt z Ona? Dobrze przeczytałam? bo dawno jej nie było, a to że podchodzą do in vitro jest dobrą wiadomością
a skąd wiesz, że podchodzą do in vitro ?Fabian Cyprian Tymuś -
-
Posok82 wrote:czuje się dobrze tylko młody się strasznie rozpycha i nie rozumie że wciskanie kończyn w żebra nie jest fajne
ciesze się że kopie w żebra a nie gdzieś w mocniej unerwione miejscaladybag, Posok82 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś