"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
Tez nie chciało mi się wstać ale u mnie ostatnio to norma. Musiałam wyidkurzac i wyhodować wszystkie podłogi i sprzątać łazienkę. Jeszcze w moim obecnym tempie TK nie powiem zmeczylam się.. a teraz mam herbatke i będę odpoczywać
Gaduaaa nie za zimno na okna? Żebyś nie zmarzla. -
ladybag wrote:Witam się i ja
Tez nie chciało mi się wstać ale u mnie ostatnio to norma. Musiałam wyidkurzac i wyhodować wszystkie podłogi i sprzątać łazienkę. Jeszcze w moim obecnym tempie TK nie powiem zmeczylam się.. a teraz mam herbatke i będę odpoczywać
Gaduaaa nie za zimno na okna? Żebyś nie zmarzla.Fabian Cyprian Tymuś -
Dzień dobry nie ma to jak zaspać na badania nadrabiam zaległości,ale tu nas zafasolkowanych bardzo się cieszę... Robiłyście może badanie AMH bo nie wiem czy zrobić bo koszt mnie poraża a jest to jeden punkt z wielu badań do zrobieniakilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
Gaduaaa wrote:no własnie zapowiadają dziś u nas 11 stopni.. ale póki co jest szarówa i chyba mimo względnej temperatury będzie padało.. więc zobaczymy co ta pogoda później przyniesie.. póki co odprowadzę najmłodszego do szkoły i wezmę się też za sprzątanie kibleków... energii starcza mi tylko do południa
Ile?? 11.. poczekaj idę się pakować i jade do Ciebie razem umyjemy okna a potem będę się opalaćGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Anusias wrote:Dzień dobry nie ma to jak zaspać na badania nadrabiam zaległości,ale tu nas zafasolkowanych bardzo się cieszę... Robiłyście może badanie AMH bo nie wiem czy zrobić bo koszt mnie poraża a jest to jeden punkt z wielu badań do zrobienia
-
Caro wrote:
Barbia To Twoja córa urodziła się w tym samym dniu co Ty?? Czaaad
Tak Caro dokładnie moja córcia się urodziła tak samo jak ja razem świętujemy urodziny i imieniny
A tak to w ogóle może się przywitam z Wami
Miłego dniaCaro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście spóźniłam się na pobranie krwi i jutro rano muszę znowu atakować laboratorium. Tak się stresowałam, że po podaniu glukozy puszczę pawia na pielęgniarkę a tu nici i dopiero jutro badanie Ehhh
Kozamonia, zrobię w takim razie to badanie, ale czemu kosztuje 180 zł plus spis innych i kurczę 400 zł jak nic, ehhh...kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Anusias wrote:Kozamonia, zrobię w takim razie to badanie, ale czemu kosztuje 180 zł plus spis innych i kurczę 400 zł jak nic, ehhh...
-
Witam się i ja
Calanthe o której wynik bety?
Caro o której wizyta?
MalaMiss wracaj do nas
Zamówiłam sobie wczoraj książkę fitness umysłu któraś wspominała o Projekcie Egoistka na FB i bardzo mi się spodobały wpisy już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie książka
Pierwszy tydzień ćwiczeń za mną trzymajcie kciuki żebym wytrwala to może do wakacji będę wyglądała jak człowiek -
Kozamonia, u mnie wszędzie 180 zł to badanie, trudno, trzeba, to trzeba ale mam lenia, spać mi się chcę, starta prania lży a ja nie mogę się po tej delegacji ogarnąć, ale kupiłam sobie dziś sexy staniczek i mam nadzieję, że po okresie pomoże w staraniach Kopnijcie mnie żebym poszła dalej sprzątać...kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Barbia wrote:Jest dobrze, na @ nie będę musiała czekać aż 3 tyg. bo dziś już dostałam @ . Więc już będę jeden miesiąc do przodu
Troszkę mi lepiej na duchu że to tak szybko przyszło.
W normalnym przypadku bym się nie cieszyła.Fabian Cyprian Tymuś