"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Barbia
Karolcia co u mnie? W sumie wszystko ok, dziś miałam endo, wyniki usg w końcu w normie, wszystko ok. Teraz zostało czekać na wyniki krwi. Jakieś dwa-trzy tygodnie. A poza tym? Jako że dziś stałam się rok starsza postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i iść w końcu do porządnego gina.
A i @ nie ma ale plamienie jest, a termin @ się przesunął juz dwa razy więc w sumie jeszcze kilka dni musze poczekać. w sumie tyle u mnie.
A co u Ciebie Karolinko? -
nick nieaktualnyMalinko wybacz kochana wiesz że życzę Ci wszystkiego najlepszego a wiadomo czego najmocniej. Oby w końcu spełniło się Twoje marzenie ❤
Cieszę się że wyniki u Ciebie są w porządku i zaczniesz działać z większą mocą, siłą i chęcią. Teraz musi być tylko lepiej. Mam też nadzieję że będziesz tu częściej zaglądać i pisać co i jak
U mnie oczekiwanie na @ bo od 2dc zaczynam pierwszy cykl z Clo i już bym chciała to przyspieszyć hehe ale jak na razie na dupku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZEść ;)_
Jakie śpiochy ja od 6 na nogach ;)Jestem właśnie po porannym prysznicu,zjadłam śniadanie i piję herbatę.Mam dziś na później do pracy. Pogoda za oknem dopisuje to od razu nabieram jakieś energii do życia. Czekam już na wiosnę pełną parą, w maju się wybieram z mężem na jakiś dłuższy weekend w góry.
Jeśli chodzi o sprawy starankowe to mam 7-8 dzień po i plamień które mnie męczyły każdy cykl nie ma. Nie czuję się ciążowo niestety, raczej okresowo ale jeszcze mam nadzieję że może @ się nie pojawi. Testować mam zamiar w sobotę rano bo w piątek ostatni dzień dupka.
Calanthe teraz już z górki, ani się nie obejrzysz i będziesz z lokatorem w brzuchu Ja mam nadzieję też!! I my wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 08:11
calanthe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry i ja.
Już po śniadanku, na kawkę idę do szwagierki.
Judi - a może byś tak se testa pierdykła dla jasności?
U mnie w ciągu ostatnich dni znacząco wzrosło zapotrzebowanie na sen. Zupełnie jak w I trymestrze. Spałabym i spała.
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Hejo Dziołszki!
Widzę ruch od rana. I to mi się podoba!
Karola staram się, staram jak najmocniej potrafię. Ale jakby ktoś zaproponował hibernacje od wizyty do wizyty to bym na to poszła haha
Malinka noo nareszcie Cię widzę! Kochana - spóźnione ale jak najbardziej szczere - wszystkiego czego sobie zapragniesz w swoim życiu, a przede wszystkim spełnienia marzeń, zwłaszcza tych głęboko schowanych i tych najpiękniejszych Toż to 18nastka nie?
Gaduua Ty tak wcześnie? Rozumiem że do pracy? Bo chyba gdyby to od Gadulątka zależało to by sobie pewnie jeszcze smacznie pospała
Judi Piękna, a testa w domu masz? Ty weź no siknij rekreacyjnie na niego chociaż co? Tak dla wyjaśnienia sprawy
Veritaserum wypad w góry? Aaaaaa.. Zjem Cię hehehe Ja już marzę o takim wypadzie. A kolejny to pewnie będzie już z Pasażerem na plecach
Samara wzrosło zapotrzebowanie, bo natura wiec co robi Kochana. Potem nie będziesz miała na to czasu
Barbia aaaaa! Bo to podwójna 18nastka była! Twoja i Malinki! I jeszcze Twoja córa! Oj no to osobno. Dla Ciebie również spełnienia marzeń, My Kobiety mamy ich pewnie zbyt wiele, co by męski człek nie ogarnął, ale Tobie życzę spełnienia tego Najważniejszego Marzenia A dla córy dużo uśmiechu i beztroskiego życia jak najdłużej
calanthe trzymam kciuki za wizytę u lekarza. Żeby tam się zrosło wszystko ok, a i za nowo rozpoczęty cykl. Oby wszystko szło w dobrym kierunku, po drodze był ogiń w szopie, który zakończy się pozytywem
Piszę i piszę i naszła mnie ochota na gzik! Hahahapoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Caro ah z tym spaniem, mój starszy syn jest na antybiotyku i tak się głupio godziny ustawiły,że muszę o 3 w nocy wstawać.. potem się rozbudzam i się kręcę dobrą godzinę i takie nie spanie to już jest do rana.. po 6 wstaje mąż.. hałasuje.. potem dzieciaki... i tyle z mojego spania.. chodzę jak neptykFabian Cyprian Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja już po sniadanku i kawce, dom odkurzony i pranie wyprasowane a za chwilę wybieram się na randkę z grabkami
Wczoraj mieliśmy chwile grozy piec nam się zapalił ( a zaznaczam że piec jest jest prawie nowy i mało nie kosztował) więc od wczoraj jestemy bez ogrzewania całe szczęście ciepłej wody nam wystarczylo...teraz czekam na serwisanta noi byłam zmuszona wczoraj rozpalić w kominku w związku z tym ... wiec mieliśmy przy okazji wieczór romantico -
magdzia26 wrote:A co to ten Gzik ? Bo mnie zaciekawilyscie
Gzik to twaróg wymieszany np ze śmietaną lub mlekiem z dodatkiem szczypiorku i cebulki. A ja dodaje jeszcze rzodkiewke i papryke i do tego chlebek z sałatą. Mniammagdzia26 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
veritaserum a u mnie rodzice to połączenie poznańskiego z opolsko-śląskim także i gzik i kluski śląskie u Nas królują A z jakiego miasta dokładnie jesteś? Poznań czy okolice?
Gaduua a jak się Młody czuję? Lepiej mu po lekach?
Karola a Ty za swoje niezastąpione dobre słowa i wsparcie to powinnaś mieć wynagrodzone podwójnie :-*
magdzia o ja.. Z tymi piecami to tak jest. Dobrze że Wam się nic nie stało. A co romantici było to było
Karolina2787 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Witam dziewczyny, ja jutro mam dostać @ i jakoś jasne plamki już mam , więc chyba nie ma co się oszukiwać. tak wkręcałam sobie, żeby wyluzować w tym cyklu i sama siebie próbowałam oszukać, ze się nie spinam i dupa Biegam co chwilę i sprawdzam, czy już okres dostałam ehhh, doła mam ....Czuję się okresowo, jeszcze trzyma mnie przeziębienie drugi tydzień... Lipakilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]