"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
Tort rodził się w bólach. Wczoraj upiekłam biszkopt, a że nie znoszę robić tego za pomocą miksera/robota robiłam ręcznie, bo mi tak lepiej wychodzi. Niestety strasznie bolało. Tort dziś wykończyłam. Krem mam malinowy. Dodatkowo całe owoce malin i borówki. Taki lekki torcik. Szyja nadal boli. Okazuje się, że voltarenu nie wolno stosować w 3 trymestrze ciąży, wczoraj jak posmarowałam to pomogło, dopiero potem ulotkę przeczytałam... Dziś więc nie smaruję i boliii... Szczególnie jak dłużej posiedze.
Jeżeli chodzi o chwalenie się na fb ciążą, to ja do tej pory nie wstawiłam takiej informacji. Unikam też wstawiania zdjęć, gdzie mogłoby to się rzucić w oczy. Kto miał się dowiedzieć, ten się dowiedział, na reszcie mi nie zależy.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
calanthe wrote:Hmm... dobre pytanie, czy każdy? Teoretycznie rzecz biorąc najbardziej pożądany jest śluz rozciągliwy, przejrzysty konsystencji kurzego jajka - jego białka. Poza tym płodność rozpoczyna się na 5 dni przed owulacją i trwa jeszcze 4 dni po niej. Zazwyczaj owu jest na 14 dni przed terminem miesiączki, aczkolwiek każda z nas jest inna i inaczej to wszystko przebiega
Prowadzisz wykres?
Wykresu nie prowadzę, za pierwszym razem tez nie. Robię natomiast testy owulacyjne...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Samara to może chociaż jakieś ciepłe okłady na tą szyję zrób sobie. A tort brzmi mniamusnie
No już właśnie tak sobie myślałam o termoforku.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
Samara wrote:Gadi - dzięki bardzo, polecę do apteki.
A jak się czujesz Ty i syn?
Ja jestem taka trochę zmęczona przez Jego chorobę, ale tak to okey. A młody już lepiej, antybiotyk działa dziękiFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualnyWitam Was weekendowo
Ja na weekend sama, trochę odpocznę od męża Mimo że nam się układa bardzo dobrze, to lubię być sama czasami, a że nie jest to częste to doceniam. Jutro koleżanki do mnie przychodzą więc posiedzimy przy niezdrowej pizzy Ale taki torcik jak Samara przygotowała to bym zjadła..
Dziś 4 dni po owulce i w zasadzie bolą mnie cały czas plecy w odcinku lędźwiowym, czasami zakłuje podbrzusze. Nie dopatruje się w tym objawów ciąży, raczej wrednej małpy. Co ma być to będzie. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry , dzień dobry
Karolina dla mnie herbatka z cytrynką baw się dobrze
verita nigdy nie mówi nigdy poczekamy zobaczymy kciukam &&&
samara jak tam ? lepiej coś z plecami?
U nas stanowczo lepiej Dziś wybieramy się po południu do kuzynki , a jutro do pracki Kurcze trzymajcie kciuki żeby szef mnie nie zjadł i nie zrezygnował ze mnie jak się dowie o ciąży !Karolina2787 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Helou helou
Ja dziś poranny ptaszek od 6 nie śpię i juz tyyyyle zdazylam zrobić
Chwila odpoczynku i dalej lecę bo dużo dziś sobie zaplanowałam ( a wieczorem będę płakać ze plecy bolą )
Gadi powodzenia w pracy
Dziewuszki miłego dniaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Trochę lepiej, ale nie aż tak, żeby przestać uważać na swoje gwałtowniejsze ruchy.
Po imprezie babskiej obudziłam się takim bólem głowy, jakiego nie miałam na największym kacu... Kurde to piccolo musiało mieć kopa...
Gadi - trzymam kciuki za pracę, daj nam znać co i jak.
Karolina - udanej imprezy.Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry po weekendzie.
Piękna pogoda za oknem, trzeba się rozprostować, wiosna idzie.
Co to u Was?
Gadi - jak tam szef?
Veritaserum - wierzę, że Ci to pomogło. Od czasu do czasu trzeba się zresetować.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
-
Hejka
Ja wczoraj tak dostałam po dupie, że głowa mała... był taki ruch i takie tempo że nie wiedziałam na koniec jak się nazywam hehe. Na koniec dnia powiedziałam szefowi o ciąży, pogratulował mi, ucieszył się , mówi że mu nie przeszkadza moja ciąża... ale z umową musimy pokombinować, ale na 90% przejdzie nasz plan... Jutro mam dzwonić i umówić szczegóły , chyba jechać od razu po umowę
Teraz idę w piątek i niedzielę, i będzie rozmawiał z żoną czy nie wrzucać mnie też na salę na kelnerkę, wtedy zrezygnuje ze sprzątania, popracuje kilka tyg u niego i śmigam na macierzyńskie
Głowa mnie boli i będę dziś chyba leżeć cały dzień...
Co u WAas?
Fabian Cyprian Tymuś