"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro wiec ja po Tobie mam wizytę bo 28.03 oczywiście w innej sprawie hehe I na święta super będzie u Ciebie za pewne już więcej będzie Ci można
Jeśli chodzi o tekst to zgadzam się z Posok jeśli ciąża zagrożona to leżeć jak najwięcej i się oszczędzać ale jeśli nic nie grozi ani dziecku ani mamie to żyć normalnie i bez stresu -
A no właśnie jak wszystko z dzidzia ok to wiadomo ciężarna chyba wie na ile może sobie pozwolić. Ale jak coś się dzieje to lepiej dmuchać na zimne.
Ja nieraz się zapominam i się wybiorę na zakupy a potem jest problem wrócić do domu bo za dużo łażenia i słabo i w glowie się kręci..
Na początku więcej leżałam teraz bardziej się ruszam, no chyba ze źle się czuje to wiadomo ze nie szarżuję. Także Caro trochę poleżysz, a później pewnie też będziesz śmigać - dla maleństwa warto wytrzymać to leżenieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 19:23
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja już po dwóch śniadankach. Zrobiłam też tort, bo dziś z kumpelami mamy dzień kobiet i sobie zażyczyły mojego torta
Piątek i spotkanie kobiet... czyli sabacik się szykuje sesse
Calanthe - ja też swojej bratowej nie lubię. W ogóle z tymi bratowymi jest coś nie tak...32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyHehe to ja dołączę do grona nie lubiących bratowych bo też za swoją nie przepadam. Również pochwalila się ciążą a za jakiś czas poronila. Ja to nawet nie wiem czy bym tak szybko powiedziała mamie a co mówić znajomym.
Calanthe a na kiedy masz termin @? Bo ja też już się swojej nie mogę doczekać. Dziwne co? Ale serio tym razem chciałabym przyspieszyć czas
Samara dziś dzień mężczyzny hihi -
Calanthe ja mam jedną taką koleżankę która 5 razy poroniła, a i tak pochwaliła się ciąża na fb jak się udało..
Swoją drogą apropos bratowej, że też Twój brat tego nie widzi (w sensie jej zachowania) i nie powie jej czegoś
Samara mówisz będzie tort? Znaczy szyja juz dużo lepiej ? -
Witajcie dziewczyny, muszę się Was poradzić, bo mam już mętlik w głowie. Otóż mój cykl zawsze trwał 29-31 dni. Natomiast przez przykrą sytuację w rodzinie i silny stres w tym miesiącu okres pojawił się dopiero po 38 dniach i to po zażyciu luteiny na wywołanie miesiączki. Czy to oznacza, ze w tym cyklu może nie być owulacji ze względu za zaburzony cykl? Jak to teraz liczyć kiedy będą płodne...wszystko się rozjechało....a staramy się drugiego bobaska:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Czyli każdy rodzaj śluzu, który pojawia się po okresie można traktować jaki rozpoczynanie się dni płodnych? Zawsze byłam słaba w ocenie kiedy mam owulkę i płodne...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnycalanthe wrote:Blisko czy daleko, za każdym razem po owu chciałabym już wiedzieć co mnie czeka czy @ czy niespodzianka, bo jeśli @ to by szybko minęła i znów staranki kurcze że też jeszcze nie ma metody na sprawdzenie zaraz po owu czy coś jest na rzeczy, a tak to tylko niecierpliwość i chyba domysły nas czekają
Tak by było za dobrze hehe niestety musimy ciągle na coś czekać. -
Witam dziewczyny Też bym chciała, żeby dało się sprawdzić po owulacji, czy jest sie w ciąży, ja mam dostać @ 15 marca a jak tym razem nie wyjdzie to następny cykl monitoring i stymulacjakilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]