"Kiedy masz już dość, nasze smutki i radości podczas starań"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro mam nadzieję że nie pomyślałas o bliźniakach bo jakby co to ja zamawiam jedno
Magdzia współczuję sprawy z piecykiem wiem co to znaczy bo miałam podobny problem w tamtym roku, oby dziś już było ciepełko u Was ale wieczorku przy kominku zazdraszam
Anusias tulam ❤Anusias lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pochodzę z kujawsko - pomorskiego a mój tata z południa, z gór i mówi też gzik na serek wiejski ze śmietaną i szczypiorkiem Ale mi smaka teraz narobiłyściekilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
Aleście mi smaków narobiły!!!
Jutro sobie chyba gzika zrobię na śniadanko...
Ale roladę z kluskami też bym wszamała.
U mnie w rodzinie to jest pomieszanie z poplątaniem. Rodzina ojca z wlkp, część rodziny mamy z Kaszub, a druga ze śląska.
U mnie dziś na szybciutko zapiekanka makaronowa. Później mykam na spacer się dotlenić i wciągnąć jak najwięcej słoneczka.Anusias lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Caro wrote:veritaserum a u mnie rodzice to połączenie poznańskiego z opolsko-śląskim także i gzik i kluski śląskie u Nas królują A z jakiego miasta dokładnie jesteś? Poznań czy okolice?
Gaduua a jak się Młody czuję? Lepiej mu po lekach?
Karola a Ty za swoje niezastąpione dobre słowa i wsparcie to powinnaś mieć wynagrodzone podwójnie :-*
magdzia o ja.. Z tymi piecami to tak jest. Dobrze że Wam się nic nie stało. A co romantici było to byłoFabian Cyprian Tymuś -
Witam porannie Dziewczyny Niestety nie musiałam testować, ponieważ dziś rano jak w zegarku dostałam okres. Więc od przyszłego cyklu stymulacja Cleo i zastrzyk na pękanie. ehhhhkilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
Hejka
anusias przykro... mam nadzieję, że nowy cykl ze stymulacją przyniesie dobry efekt
Nie dostanę umowy.. jednak dyskryminacja kobiet w ciąży jest.. i szczerość nie popłaca... bo proponował umowę zanim się dowiedział.. eh walnął .głupią ścieme i tyle.. pół nocy nie spałam.. podłamało mnie to..Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Dobry dzień
Anusias nowy cykl nowe możliwości ja też od następnego zaczynam z Clo.
Gadi przykro mi kochana to nie w porządku cholera, zawsze poszkodowane... ech
Miałam się do mojej gin stawić na 10 i 11 dzień cyklu i oczywiście 10 dnia cyklu nie przyjmuje moja Pani doktor a 11 dzień cyklu to sobota, kur........
Dziwne, ze mam brać to Clo i dostać ten zastrzyk na pęknięcie, ponieważ niby mam owulację tylko jakoś później pęcherzyki pękają, ale pękają same. Nie rozumiem tego.kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
nick nieaktualnyWłaśnie najgorzej dopasować wizytę bo albo nie przyjmuje albo weekend znam to... u Ciebie chociaż pękają to dobrze. Może dlatego że zbyt późno pękają, masz zastrzyk by to przyspieszyć
Ja też jestem ciekawa czy @ przyjdzie na czas by wszystko pasowało bo już wizytę mam zarezerwowana wstępnie. Na szczęście można przełożyć. A Ty idź w takim razie 9dc albo aż w poniedziałek jeśli przyjmujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 09:10
-
Anusias co za paskuda oby to już ostatnia @ wiesz moja koleżanka też miała normalnie owu w klinice nieplodnosci zalecili jej jednak clo i zastrzyk na pęknięcie i po 2 latach starań zaszła w ciąże może po prostu trzeba Ci jeszcze bardziej podkręcić owu żeby zaskoczyło...
Anusias lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa niestety w dzisiejszych czasach nie opłaca się być szczerym w tych tematach szczególnie że pracodawcy dbają tylko o własny interes Ps. Wiesz jaki jest przesad...możesz mu jako ciężarna "naslac myszy "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 09:38
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A mi dzisiaj gin potwierdził termin HSG na 4 kwietnia...ehhh ciężki miesiąc przede mną 1 kwietnia termin porodu miałam później HSG mnie czeka...niby obiecał że jakiś przeciwbólowy zastrzyk mi da ale i tak się boje
Dziękuję za pocieszenie Nic się nie martw HSG, przeżyłaś poród to HSG przy tym to pikuś Na prawdę Tym bardziej jak Twój lekarz to będzie robił
Karolina2787 no może powód taki, że sobie leniwce późno pękają. Umówiłam się na 10 dzień do innego lekarza, do tej samej kliniki, zobaczymy co mi powie, mam nadzieję, że jak trzeba będzie podać zastrzyk w sobotę czy niedzielę to jakoś to zrobią. A u Ciebie nie pękają? Czy jaki jest powód przyjmowania Cleo?kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 to super, bo przynajmniej wiadomo w czym przyczyna, a jak wiadomo w czym przyczyna to wiadomo jak działać a to 80 % sukcesu Kurczę, nie wiem jaka dawka bo na recepcie jest napisane tylko, że 1 dawka dziennie. Boję się tylko skutków ubocznych po nim, ale czego się nie robi Trochę doła miałam, ale jak tu z Wami pisze to mi lepiej, bo oczywiście sobie wkręcałam już, że ni9gdy nie będe miała dzieci itp. Jeszce moja dziwna ginka mi powiedziała, ze to ostatni dzwonek przed 35 rokiem życia itp co nie nastroiło mnie pozytywnie...kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
nick nieaktualnyAnusias to tak jak ja 1x1 mam brać i właśnie ze względu na możliwe skutki uboczne zastanawiam się o jakiej porze dnia ją łyknac. Dziewczyny różnie radzą jedne żeby zaraz po śniadaniu a inne ze wolą na noc by w razie czego przespać te dolegliwości i chyba ku temu się skłonie i bd brać po kolacji. A od którego dc masz brać? Co do ginki to olac babę i robić swoje. Zawsze znajdzie się ktoś kto zdołuje.